Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Вчера си разчистих гардероба, разходих се навън и си взех нова книга.
За днес съм запазила маса в китайски ресторант 🫶.

# 181
Една позната поиска да й свърша гадна услуга. Гадна, защото не знам точно какво се иска от мен, трябва да се свържа с непозната жена, за да свърша услугата, и то поне два пъти... Нямам представа  как ще успея с ограниченото си време, да не говорим колко и непознатата жена гори от желание да й се губи времето. И цялата тази тъпотия, защото не се научих да отказвам. Иначе с удоволствие върша услуги, стига да не ангажирам други хора. Но от днес се заричам - започвам да се уча да казвам НЕ.

# 182
Отново успях да стана рано-рано за поредния фитнес (дано има резултат и махна чичковското шкембе). А за довечера съм си уредил романтична среща. Приготвил съм повечето неща, дано успея да ги довърша и да ми се получи вечерята.

# 183
Гризли успех с всичко!
И аз трябва да се активирам за пролетния аутфит. Иначе погледнах уеб камерите и видях че в планината е навалял сняг и ще можем да караме ски няколко дена, както го бяхме планирали. Т.е. няма да готвя специално и да буквам ресторант днес. Ще почакам до утре Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 10:45 от bella-ciao

# 184
  • София
Лакирах се. По-късно ще си изправя косата, че довечера ще излезем на вечеря с мъжът ми и още една двойка.

# 185
Тази нощ прочетох хубава книга на един дъх. Не ми се беше случвало от години, еуфорията още ме държи.

# 186
Тази нощ прочетох хубава книга на един дъх. Не ми се беше случвало от години, еуфорията още ме държи.

Сподели коя е? 😍

# 187
Пих кафе с приятелка

# 188
Взех си четка за сух масаж и съм с твърдото намерение да проявя постоянство и да я ползвам всяка сутрин.

# 189
  • София
Разходих се в обедната почивка, въпреки ледения ветрец. Накупих си спирала, червило и балсамче за щерката от Лили, както и сладичко. Сега чилвам с кафе и сладко пред компа, ама след малко захващам работата.

# 190
  • София
Малкият все още е болен и не е ясно какво е. Писна ми от обикаляне по лекари и изследвания, изтощена съм, той също. Обаче напук си поръчах кутия с продукти на марка, която много искам да пробвам. С детето поспахме малко и се по гушкахме. С ММ довечера ще си направим някаква вечеря и ще вземем някакъв готин десерт.

# 191
И аз се лакирах за довечера и ще излизаме🥰

# 192

Сподели коя е? 😍
https://www.ciela.com/edin-zhivot-v-pet-tetradki.html
Обожавах Надя Тодорова приживе, а след книгата ми стана още по-любима. Светла ѝ памет!

# 193
  • София
Пилатес, масаж на скалпа и хубава маска за коса с масла. Хубаво вино и здравословна вечеря с любим чавек

# 194
Китайско с любимия човек 🩷

Общи условия

Активация на акаунт