Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 948
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
След вечеря и чаша вино разходка с ММ. Е, не стигнахме до центъра и реката, но вятъра ни обрули из кварталните улици. Добре ни се отрази.

# 196
  • Бургас
Мерак ми беше да боядисам една врата с цвят череша.
Днес минах втора ръка, много добре се получи!
В това помещение вече съм боядисала пейка с черешов цвят, маса и тя... стените боядисах бели... едни греди има тъмно кафяви... всичко е супер старовремско - точно както ми се иска. Simple Smile
Това ми грабна любопитството и плаче за снимка!☺️
Днес ще работя,но вчера цял ден си гледах сериала,който съм захапала. Остават ми 4 епизода и още 2 сезона 😂

# 197
  • Mediterraneo
И аз вчера цял ден със сериали. Носа си не подадох навън.
Днес ще е интензивен ден.

# 198
Поканих ММ на кино довечера, а сега на обяд. Обичам да го ухажвам Simple Smile

# 199
Най-накрая се стегнах, изчистих и изпрах. След малко ще се къпя и пускам едно кафе за компания на книжката ми. И се включих в литературен клуб на работа, че да обсъждаме какво четем с някои колеги.
Само ми се искаше и времето да е по-топло, че да се поразходим, ама нищо. Чувам птичките да чуруликат и това е добър знак. 🌸

# 200
  • Mediterraneo
Дъщеря ми имаше консултация с психолог. Доволна съм, че неговото мнение съвпада с моето, детето ми просто е в пубертета. Но за нейно успокоение задействах нещата и заведох да поговори с непознат човек, и то специалист.

# 201
  • София
Поръчах си спортен панталон и блуза за едни бели кецки. Имам нужда малко да обновя пролетния гардероб.

# 202
Подарих си хубава слънчева разходка, която завърши с капучино и хубава панорама.

# 203
Дъщеря ми имаше консултация с психолог. Доволна съм, че неговото мнение съвпада с моето, детето ми просто е в пубертета. Но за нейно успокоение задействах нещата и заведох да поговори с непознат човек, и то специалист.
Колко познато Hug  Каквото и да кажа аз, не се възприема, даже по презумпция се отхвърля и саботира. Само защото аз съм го казала. И ние минахме по вашия път ( психолог) , слава Богу, няма отклонения в психиката. Просто пубертет. Стискаме зъби и чакаме да пораснат, това е. През това време оправяме разхвърляни стаи, събираме чорапи и чакаме да отмине Grinning

# 204
  • Mediterraneo
Така е. Даже и основната причина за цялото "приключение" ми беше ясна и психологът я потвърди- раздялата със сестра й. В колата на връщане си поговорихме още, понякога звучи напълно като възрастен, но още си е детенце.

# 205
Ходих до службата си и някои неща не ми харесаха. На връщане се разходих по Тихи улички да ми вземе главата вятър.  С едната колежка доста си поговорихме,  ако беше и извън работата щеше да е още по- хубаво. 
Сега пия чаша домашно вино и не мисля за нищо.

# 206
Аз направих една ободряваща гимнастика рано сутринта .
Тарталета познавам случай, когато една позната получи проблеми при раздялата с брат си, 8г. разлика, тя на 16 и учеше , а той завърши и замина в чужбина. Над 20 г. по-късно още има проблем и се оказва , че проблема в същност е в желанието за съревнование с брат и. Отразява се в целия живот . Не казвам че при вас е така, но обърни ако искаш внимание на това защо в същност. Успех.

# 207
Интересно, и при нас нещата ескалираха когато сестра й замина да учи в друг град.

# 208
Започнах да отделям пари и да пестя за неща по списък, правя го отдавна, но сега са по-значителни проценти от доходите

Изобщо не ми е приятно, но влиза в графа "правене нещо за себе си"

# 209
Легнах си рано снощи и спах непробудно

Общи условия

Активация на акаунт