Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 949
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Започнах да отделям пари и да пестя за неща по списък, правя го отдавна, но сега са по-значителни проценти от доходите

Изобщо не ми е приятно, но влиза в графа "правене нещо за себе си"
И аз вървя по този път. Трудното е от това, че не усещаме веднага прилива на допамин от паричните си възнаграждения, както като си купим нещо. Но, с времето като виждаме, че сумичката се увеличава, и си го отбелязваме някъде писмено, се получава усещане за прогрес Simple Smile и това ни мотивира допълнително да пестим повече, нещо като звездичка в училище или ново ниво в компютърна игра 😁 Особено ако си поставиш предварителна целева сума с определено предназначение, вместо просто спестяване защото така трябва.
По темата, връщам се от хубава петъчна йога практика 😌

# 211
  • София
Aми....предвид, че малкта е цяла седмица вкъщи почти нищо тази седмица. Дори вчера си отстъпих часа за остеопат на нея.
Е, днес отидох на масаж де;)

# 212
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз в духа на предният пост - с две вече оздравяващи деца цяла седмица хоум офис - днес ги изведох 2 пъти. На обяд на бърза обиколка покрай езерото до нас и сега на дълга разходка. И на мен ми беше много нужно!

# 213
Направих така, че да остана сама тази вечер. Чувствам се прекрасно! Ще изкарам една спокойна и скучна вечер пред телевизора.

# 214
Аз пък направих така, че да мога да прекарам малко време с баща ми и същевременно да имам време за себе си през целия уикенд, което в голяма част ще прекарам в коткогушкане.

# 215
Поръчах си абонаментна кутия с любими продукти, наслаждавах се на време сама със сина си. Поработих.

# 216
Започнах да чета нова книга,поръчах си палто и ходих на вечеря с двете ми дъщери.

# 217
Вчера започнах по-рано срещите в работа, за да мога да приключа по-рано. Отидох на фитнес и разходка в края на деня. Днес планирам да отделя време за маска на лицето, разходка и да гладя, което за мен има успокояващ ефект. Често като съм изнервена вадя всичко от гардероба и започвам да гладя.

# 218
  • София
Днес успях да намеря книгата, която търсех. Забърсах още една и отивам малко на разходка сред природата!

# 219
Сготвих хубаво ядене.
Следобяд дълга разходка с кучето. Тя остана много доволна. През цялото време душеше и грухтеше. Когато е доволна грухти Heart

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 15:39 от мекичка*

# 220
  • Mediterraneo
Бях на волейболния мач на дъщеря ми( убихме ги 3 на 0). После сготвих няколко неща и вече чакам ММ да се върне от работа да си направим маратон със сериала, който гледаме.

# 221
Домашно спа Grinning Сложих си маска за лице (с нея си постоях няколко часа) и за коса.

# 222
Голяма разходка днес Simple Smile вече подредих гардероба предните дни, реших да боядисам шкафчето, отидох до бриколаж, взех лак и латекс 🤩 реших да освежа и стените. По средата на разходката поседях на слънчева тераса, пих кафенце и хапнах торта гараш 😌

# 223
  • София
Разходих се, четох книга и поспах.

# 224
Нощес пълноценен сън, тоест само с 2-3 събуждания. И днес следобед още час и половина сън! Не ми се е случвало от поне две години. Сега лежа и чакам да ми донесат чаша бира.
На обяд посетихме любим рибен ресторант и дори намусеният тийн се заинтригува и ходи да прави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт