Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 957
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Разходихме се семейно, хапнахме в любим ресторант, видях се с приятелка, пихме кафе и накупих някое друго боклуче да зарадвам моето сладурче ♥️ и си измих косата 😀

# 226
Седнахме в едно много спокойно заведение нашироко с едно друго семейство с големи деца като нашите и си приказвахме всички дълго-дълго по всякакви теми . Накрая разходихме кучето и се разделихме ...

# 227
Ходихме с приятели на разходка в Жеравна,а после обядвахме в Ямбол.Вечерта бяхме на почерпка за раждането на бебе Heart

# 228
  • София
Вчера си отделих време да си направя ноктите, маска на лицето и стъпалата.
А днес сутринта започнах лежерно с пачове за очи и никакво бързане. Детето много искаше на гости при баба си и дядо си и го взеха вчера за няколко дни. По-късно с ММ ще си пуснем филм и просто ще лежим и реанимираме след последната ужасна седмица.

# 229
С нови нокти и аз
Много настроение ми създават лакираните нокти на краката Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 10:38 от мекичка*

# 230
  • Гр. София
Поднесох си закуска в леглото, а след малко отивам на шопинг за малко дрешки 🍀

# 231
Два часа и половина разходка в областния град сама. Купих си 2 блузки, два чифта дънки, един суичер на разпродажба за 66 лв.всичко. Взех и за вкъщи един буркан акациев мед от пазара и варта лонг лайф батерии, че ми омръзна да сменям през 2 седмици. Разходих се чудесно, минах по улици по които не съм минава от години, разгледах всички улични сергии с мартенички по центъра. Последно такава разходка сама в друг град, да си ходя, където на мен ми е приятно си правих пролетта на 2021 година. Надявам се следващия път да не е след чак толкова много време.

# 232
Резервирах една кратка почивка.

# 233
  • София
Гледах филм. Дочетох си книгата с маска на лицето. Сега пия овесено мляко и разпускам във форума. Simple Smile

# 234
Разходих се до близкия търговски център.  Нищо не си купих, но поне се разсеях. Сега ще пия кафе.

# 235
Неделята ми стартира с хубаво кафе вкъщи и приключване на много интересна книга. Продължи с дълга разходка из града, по време на която поднесох цветя на паметника на Апостола и си купих нова книга от любим автор. За разкош приготвих и чийзкейк за десерт след вечерята. 👌🏼
Доволна и благодарна съм за хубавия ден, въпреки че времето е мрачно.

# 236
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пих кафе с приятелка.
Купих си сама един букет лалета. Много не типично за мен. Не обичам откъснати цветя принципно.
Но ги видях и ги купих. Стана ми хубаво! Heart Eyes

# 237
  • Бургас
Божееее,....😔 От години не съм излизала на кафе с приятелка!😔
То и не останаха де..

Днес си наблегнах на почивката,че утре пак на работа. Вчера ме мъчи цикъл - корем и главоболие. Вечерта бях като пребита. Та днес си починах мъничко.

# 238
Взех си 5 шоколада ❤️

# 239
  • София
Отново маска за коса/този път заложих на по-странни съставки и трудно се отмиха/. Масаж на скалпа. Здравословни храни. Сайдер за разкош…добре де бяха два..

Общи условия

Активация на акаунт