Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 946
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Ходих да избирам на сестра ми подарък, купих й любим парфюм. За себе си взех козметични дреболии.

# 166
  • София
Отметнах задача, която трябваше да свърша почивния ми ден и съм доволна. Спестих едната кафе и го замених с чай. Отново съм доволна.

# 167
Поръчах си сребърни обици.

# 168
  • Бургас
Оххх,навън вали дъжд. Мрачно,сиво,мокро... Аз съм си цъкнала два вида коледни светлинки - едни малки крушки и снежинки. Завила съм се в леглото и пия горещо,силно кафе! Сега ще си прегледам форума и пускам сериала.

# 169
Направо си представих дъждовната идилийка 😌
Вчера след работа ходих до практикер, поръчах да ми нарежат едни дъски, и си сложих рафтове в гардероба. Не обичам закачалки. Отдавна се каня да го подредя Simple Smile днес ще довърша. Искам всичко да е прибрано вътре и да няма кутии и пликове по стаята, да ми е уютно 😌

# 170
Имам да върша нещо в банка и ще го съчетая с разходка в парка край реката. Имам нужда.

# 171
Завила съм се и аз на топло, пуснала съм си класическа музика и отварям една книжка. Терапия за душата.

# 172
  • Mediterraneo
Пих кафе с форума. След малко ще замъкна сестра ми на пазара за мандарини. После сме планирали да обядваме някъде навън.

# 173
В края на март ще съм в Италия (шефката още не знае Sunglasses)
И като треперих миналия месец за едно изследване, слава богу добро, задвижих нещата за застраховка медицински грижи в чужбина. Ако недай, боже, ме сполети лоша диагноза, да не се чудя освен всичко друго как да събирам пари за лечение. Не е евтино, но прецених, че си струва.

# 174
Обядвахме с много близка приятелка.
Довечера съм на театър

# 175
Мерак ми беше да боядисам една врата с цвят череша.
Днес минах втора ръка, много добре се получи!
В това помещение вече съм боядисала пейка с черешов цвят, маса и тя... стените боядисах бели... едни греди има тъмно кафяви... всичко е супер старовремско - точно както ми се иска. Simple Smile

# 176
  • София
Направих си маска на лицето. Сега пия ментов чай и си лежим сгушени с кучето. Simple Smile

# 177
  • София
Поръчах си готини продукти от ебаг.
Също и реших да не се кахъря за глупости. Не мога да контролирам всичко и всички!

# 178
И аз не мога и когато се отказвам ми е по-лесно.
Днес ходихме на карнавално шествие . 2 часа подскоци  и събиране на бонбони Simple Smile Мремето ни беше съдружник с едно слънце .

# 179
Добър вечер и от мен!
Днес за пръв път бях с половинката на опера - много ми хареса!
А след това наваксах с 2 епизода на новата ми мания - сериалът “Клюкарката”

Общи условия

Активация на акаунт