Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 944
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Кафе с приятелка преди обед. Кекс с какао и орехи следобяд по желание на малката.
Опитвам се да не ям и цял ден се наливам с кафе и чай от джинджифил.

# 151
  • София
И аз пих кафе с приятелка. Разходихме се, поговорихме. Откакто съм бременна нямам много контакти с хора. Не се оплаквам, мое решение е. Сега ще пия следобедно безкофеиново кафе и ще погледам телевизия.

# 152
Разходка до икеа и мола. Взех си калъфка за възглавница, и две спортни горнища 😌

# 153
Посрещнах изгрева.

Сутрешен релакс с чаша ароматен чай.
Следобеден релакс с книга.
Поръчах си протеин и шейкър.
Изтеглих си приложения за тренировки ,но се страхувам ,че заради работният график ,ще се откажа бързо. 🤔
От утре съм и на хранителен режим (здравословно хранене).

# 154
  • Русе
Преди малко се върнах от хубав концерт.

# 155
  • София
Днес бях на кафе с приятелка и после на кино на бг филма Пулсът на танца.

# 156
Пих кафе със сестра ми и с приятелка.После със сестра ми ходихме на магазини.Купих си дънки,блуза и две тениски.Подредих си шкафа за бельо-изхвърлих някой неща и сложих новите.Направих си баница по режима и разбира се разходих кучето Grinning

# 157
Ходих вечерта на светлинно шоу при нас в парка. Жалко че днес е последен ден.

# 158
Вечерта изпекох една тава с кифлички. Не само за себе си, де Satisfied осигурих качествена закуска за две сутрини на фемилито Simple Smile
След обяд ветровита разходка с приятелка, обичам вятър, а и не беше студено. Говорихме си, вдъхнови ме!

# 159
Успях отново да стана рано-рано и да потренирам във фитнеса преди началото на деня. А вчера тръгнах да си купувам панталон - не намерих подходящ, за сметка на това накупих на синковците дрешки.

# 160
  • Гр. София
Легнахме си късно, а навън валеше. Помолих половинката да ми размачка стъпалата, че бяха изморени, а той пое инициативата и ми направи невероятен масаж с кокосово масло, като междувременно открехна вратата към терасата и шумоленето на дъжда ми създаде суперрелаксираща СПА атмосфера...
Беше много приятна нощ ❤️

# 161
сори , обърках темите Simple Smile Днес още нищо. Ще допълня по-късно.
Допълвам - едно басеинче .

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:50 от bella-ciao

# 162
  • София
Купих си витамините и добавките които пия. Реших, че искам и лист маска за лице, та се сдобих и с такава. Разходих се и сега се опъвам на дивана.

# 163
Привет и от мен! Темата е прекрасна и за пръв път
ще се включа. Толкова се вдъхновявам от всичко споделено от вас!

Аз днес записах нов курс по основи на програмирането и направих вкусна торта на домочадието ( и най-вече за себе си Simple Smile ).

# 164
Следобяд релаксирах с книга ,ароматни свещи и билков чай.

Общи условия

Активация на акаунт