Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 968
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз се разходих. Купих си био гранола за закуска. Не съм пробвала такава, дано е вкусна. Сега ще почивам и ще пия кафе.

# 316
В обедната почивка излязох да свърша малко работа и след това също се поразходих из парка. Утре мисля да направя същото.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 13:32 от Mystiс

# 317
Отидох на лекар за нещо, което от доста време ме тормози. За щастие се оказа нищо сериозно, та ще живея.

# 318
Едно 40 минутно ходене на бърз темп! Добре ми дойде!
И аз така днес, трябваше малко да проветря главата...

# 319
Съвсем случайно ми попадна много интересна книга, изтеглих я и цял ден чета. Скоро не бях чела нещо, толкова разтърсващо.
Татуировчикът на Аушвиц, препоръчвам я.

# 320
Мекичка, преди няколко години излязоха много романи за втората световна война, базирани повече или по-малко на реални събития. Аз направих грешката да ги глътна "на екс" и си причиних много безсънни нощи и депресивни мисли. Не ти препоръчвам същото, но ако се интересуваш от темата, прочети и "Дегустаторките" от Розела Посторино.
Днес е тежък ден за мен. Довечера ще изляза сама на разходка и ще се прибера чак когато се убедя, че няма да пренеса офисните гадости вкъщи.

# 321
Аз не чета такива книги , защото са ми твърде реалистични. За да си напомня до къде може да стигне човека ми е достатъчно да си пусна новините.
Аз днес си намерих едно много мило филмче и съм изгледала до сега една част. Другата ще я гледам довечера, че децата се заприбираха.
ТаткоГризли супер.

# 322
  • София
Купих си два чифта маратонки и три чифта спортни чорапи. Smile  Изгодно ми излязоха. Много обичам да нося маратонки когато времето позволява.

# 323
  • Гр. София
Ще ходя на кафе с приятелка ☕☕

# 324
  • София
Изведох детето на разходка в слънчевия парк. Поговорихме си и ми беше много приятно и не го чувствах като задължение 😀

# 325
Отидох на йога сутринта, въпреки че не се чувствах много добре. Сега се чувствам много по-добре! Отидох на почистване на зъбен камък, и записах час за педикюр 😌

# 326
След обяд отидох да си практикувам хоум офиса на село, та до преди малко. Ей сега един петел кукурига, специално за мен.

# 327
Видях на снимка една прекрасна бебка Heart

# 328
  • Mediterraneo
С 5 дружки седнахме на една слънчева тераса и откарахме 5 часа в смях и разговори.

# 329
Преглед за мен и малката при офталмолог. И двете сме вдигнали диоптрите, аз съм вече и с + 1,5 за близо и астигматизъм. Ще се правят 3 чифта нови очила, направо ми се реве ....

Общи условия

Активация на акаунт