Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 972
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Днес колежката направи нещо за мен. Подари ми едни боти, които не й стават. Съвсем нови са и са страхотни, много ми харесаха и ми залепнаха на краката.

# 346
  • София
Педикюр и маска за краката си направих. За вечеря поръчах храна, а вместо да готвя лежа и си почивам на дивана.

# 347
Писна ми нощем да се претрепвам из коридора, докато намеря ключа за осветлението, затова от доста време търсех лампа със сензор за движение, която се включва направо в контакта. Днес най-случайно намерих и то на смешна цена. Купих и машина за пуканки, защото махнахме микровълновата, а много обичаме пуканки.

# 348
Честит първи март, днес си имам мартеничка Simple Smile
Вчера цял ден в офиса и после на вечеря с колеги , но днес ще си направя два пъти спорт. Сега обувам маратонките и хоп на гимнастика и довечера ще метна едно басеинче. Simple Smile Не може само седене - обяд -седене - вечеря

# 349
Честита баба Марта Grinning
Днес съм в отпуск, заредих се с десет саксийки теменужки и след малко се мятам в градината на село да правя цветотерапия.

# 350
Честита Баба Марта, дами! Бъдете румени и засмени и мниги щастливи и здрави! Heart
Аз днес ще ходя да си взимам от Еконт месечната доза щастие - книжната кутия на Charly Wilde. Съчетано с разходката, ще ми дойде много добре, липсва ми движение с това заседяване вкъщи с хоум офиса. Simple Smile

# 351
Честита Баба Марта, бъдете здрави! И аз днес съм с мартеничка, поръчах много красиви изработки от едно момиче по фейсбук. Подарих и на йога гуруто 😌 доволна съм от йогата, защото отидох пак с втрисане. Имам и аз проблеми със ставите, с много неща, автоимунно е. Но се боря 🙏 нека сме здрави 🍀

# 352
Честита баба Марта!
Настроение се носи отвсякъде днес! Днес съм цветна и с нови обеци Simple Smile

# 353
Честита Баба Марта. Да се похваля - пристигна ми парфюма, днес съм благоуханен в офиса и събирам комплименти.

# 354
Simple Smile допълвам тук едно упражнение от денс сутринта от гимнастиката. уж елементарно, но който иска да го пробва . значи dвижението с краката е стъпка в страни , прибираш крака и после в другата страна. Елементарно. Обаче сега ръцете в страни и пръстите разтворени максимално. С палеца допираме всички други пръсти последователно , като показалец и малкото х2 . С краката се движиш и на ниво 2 същото , но сега палеца на едната ръка започва от малкото, на другата от показалеца и пак пипва всички останали пръсти. Показалец и малко х2. Е аз не го успях. Simple Smile

# 355
  • Гр. София
Simple Smile допълвам тук едно упражнение от денс сутринта от гимнастиката. уж елементарно, но който иска да го пробва . значи dвижението с краката е стъпка в страни , прибираш крака и после в другата страна. Елементарно. Обаче сега ръцете в страни и пръстите разтворени максимално. С палеца допираме всички други пръсти последователно , като показалец и малкото х2 . С краката се движиш и на ниво 2 същото , но сега палеца на едната ръка започва от малкото, на другата от показалеца и пак пипва всички останали пръсти. Показалец и малко х2. Е аз не го успях. Simple Smile

bella-ciao,
Интересноо. Миналата година ходих на курс по скоростно четене и правихме подобни упражнения там. Много допринасят за развиване на мозъка, на фината моторика и на мултитаскинг уменията 😊
Спомням си, че дори рисувахме различни неща едновременно с двете ръце 😆

# 356
  • София
Честита Баба Марта!

Днес обиколих няколко магазина. Взех си три клина, блуза и рокля. Рокли нося само лятото, но тази е подходяща за всеки ден и реших да я взема. Е, приличам на кит в нея, но какво да се прави..Smiley

# 357
  • София
Честита Баба Марта!
Аз си поръчах рокля (и аз не нося, само купувам и после не обличам). Но сега съм рещила, че ще почвам да ги нося. Simple Smile
Поръчах си и пробиотик, че лактобацилите ми съвсем са зачезнали.
Изненадващо ни съобщиха, че ще ни пуснат в 14.00 часа от работа. Отивам да си гушкам дечурлигата и да чета книжки.

# 358
  • Mediterraneo
Заведох ММ на кафе, че хич не му се излиза тези дни, а е отпуска.

Купих си семена за чери домати и краставици, пръст и големи саксии, следобед ще гледам как ми ги посажда Simple Smile

# 359
Три панталона и една пола си купих. На мама като подарък без повод - бутилка розов джин, тоник и лимон.

Общи условия

Активация на акаунт