Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 981
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Честит 8 март, момичета! Тази вечер съм на банкет. Пожелавам хубав празник на всички!

# 436
  • София
Честит празник, дами! 💐

Аз вчера направих една поръчка с козметика. Днес пристигна, но няма да успея да я взема, но пак си броя за празника Grinning А днес на самия ден си/ни подарих (и на ММ) билети за концерта на Андреа Бочели. Мечта ми е да ида на негов концерт, предпочитах в някоя опера и да съм с рокля, но и на стадион засега ще се задоволя, а живот и здраве някой друг път и с официалните дрехи Grinning

# 437
Честит празник дами! Бъдете живи, здрави, обичани и обичащи. Правете всеки ден по нещо за себе си, дори и дребно. И за да съм по темата - бях на бръснар да ме направят красив (хем по повод срещата ми след малко).

# 438
Честит празник, дами! Днес НЕ ревах през работния ден, за пръв път тази седмица, а теглих дълги и напоителни майни на няколко души. Изненадващо добре ми подейства.

# 439
Честит празник, дами! Днес НЕ ревах през работния ден, за пръв път тази седмица, а теглих дълги и напоителни майни на няколко души. Изненадващо добре ми подейства.
Понякога действа доста освежаващо, само гледай да не свикваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
  • Бургас
Ева,това го правя всеки ден!
Тегля майната и ми олеква!
Знам,че съм гадна,но .....аз трябва да се съхраня по някакъв начин!🤔

# 441
Честит празник и от мен с мъничко закъснение, но понеже е уикед и го пишем към празника  - става един голям 3 дневен празник Simple Smile
Аз си довърших книгата и направих малка разходка до 2 пекарни и се прибрах за вечеря с различни печива и сладкиши - така че вчера това беше вечерята Simple Smile

# 442
Днес съм на кафе с приятелка, отдавна го отлагаме.🌷❤️

# 443
И аз като се нарева един ден, след това го карам на майни. Както казва колежката хем им се усмихвам,  хем го псувам.

# 444
Разходка из балкана до Априлци. Марагидик е облечен с пресен сняг и изглежда много кокетно,  окъпан в слънчице.
А на една дълга отбивка горе в средата на нищото се учих да карам взета назаем тротинетка Joy Много ми хареса!

# 445
Скъпа ,Ева! 🌹
Колкото рев съм изревавала на работа ,толкова повече им правеше кефа да ме тормозят!
Нооо с одъртяването осъзнах ,че се държиш така ,както другите се държат с теб или ако не е позволено ,опъваш най-страхотната усмивка на лицето си и псуваш на ум като каруцар.
За съжаление с всеки изминал ден простотията расте с много бързи темпове.

Днес съм дневна смяна на работа.
Нямам идея дали ,ще имам време да се поглезя.
Ноооо като се прибера ,ароматната свещ е задължителна и върви с интересна книга! ☺️

# 446
  • Mediterraneo
Снощи до късно гледах много интересен сериал, засягащ много модерна тема- филтрирането на интимни снимки и видеа в интернет пространството. Днес ще го довърша. Времето предразполага само за диван, юрган такива неща.

# 447
Ядох много вкусен сладолед. По принцип не съм фен, ям рядко, последният път беше преди 2- 3 години. ☺
Спах следобед около 2 часа.
Поръчах си наново любим парфюм.
Обмислям поръчка на поредните New balance 327.
Лягам си рано и ще чета криминале преди да заспя.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:17 от TuЛи

# 448
  • Mediterraneo
Отметнах малко задачи из къщи и се отдадох на четене на книга.

# 449
  • София
Днес обядвах с бивши колешки! Хубаво се наприказвахме...

Общи условия

Активация на акаунт