Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 986
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Разходка навън.
Разчистих си козметиката и гримовете.

# 451
Голяма разходка с кучето и мъжа. Сготвих свинско с ориз, много хубаво стана. Сега се отдавам на четене. Радвам се, че е неделя.

# 452
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Бях на село и садих кортифи. Отметнахме и още малко селска работа.
Много обичам на село Heart Eyes
Децата прекараха малко време с баба на спокойствие без мен Joy
Беше страхотно, макар че ме боли кръста...

# 453
  • Бургас
Като дете гледахме картофи. Много обичах да се грижа за тях. Сега пак бих го направила. Хубаво е да си отглеждаш сам продуктите!☺️

# 454
Подредих си гардеробите. Дрехи, чанти, обувки, палта, якета, колани, шалове, спортни екипи, бельо, всевъзможни аксесоари- всичко е по местата си. Отне време, но съм доволна.

# 455
Изчистих, не основно, но и утре е ден
Голяма разходка+ обяд навън
Дълга баня с всички екстри ( маски, скрабове и т н) и е време за книга. Довечера и бира ще пийна, че имаме повод

# 456
Дойдохме във Велинград за няколко дни релакс.

# 457
Няколко часа със синовете в парка откарахме в разходки и игри. И тримата супер изморени, по една баня и после няколко часа сън.

# 458
Купих си цветя. Започвам полека да пълня балкона. Довечера ще почета.

# 459
  • Гр. София
Дъъълга слънчева разходка в Южния парк с половинката, после пица и бира, а сега - сериал на дивана 🙂

# 460
и аз разходка сред поляни край гориста местност  с термос ърл грей чай и вкусни гофрети сами ги правихме Simple Smile

# 461
  • София
Ски на Боровец плюс торта Гараш с капучино сутринта и хубав обяд след ските в заведение в Самоков.

# 462
Специално за себе си направих крем карамел. Blush

# 463
  • Mediterraneo
Изцедих 5 кг портокали на сок. ММ ги донесе набрани директно от градината.

# 464
  • София/Севлиево
Купих си нещо за душичката-голяма чаша тип канче,която от много време търсех,но все не можех да си харесам.Направих си в нея голямо турско кафе и го подсладих с парче торта.

Общи условия

Активация на акаунт