Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 186 029
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 275
Е, как, ние ядем доматите с колците и нямаме идея колко получават българските моделки от техния клас. Преди години даже и нищо не им плащаха, но пък отидоха да моделстват в Дубай и си намериха шейхове, на които да позират. Grinning

# 1 276
Ама то и тези, дето снимат дрешки за каталог на Метро или Лидл, се титулуват "модел" 😁

# 1 277
Тази Маги има много контакти в тая сфера, нормално да я набутат в "Ергенът" и да я гласят за финал. Както винаги има хора, които са си бутани от продукцията и "инфлуенсърки и моделки", от които ще изкарват пари.

# 1 278
(Е)катерина е име, използвано и през 19. век в България. Валери според гугъл е име от латински произход, женска форма на Валентин. Аз не се сещам за човек от 19.век с името Валери, а ти?
Валерий е доста полулярно име в Русия още от създаването ѝ, Валерия е женската версия.

Екатерина е версия на гръцкото име “Катрин”. Така че и двете не са изцяло български.

# 1 279
Каква работничка на поточна линия и продавачка искате да влезе, докато е там кой ще ѝ плаща наема на квартирата и като излезе, останала без работа, какво ще прави? Не разбирам какви хора очаквате да влязат в предаване, за да се борят за непознат?

# 1 280
  • София

Последните 10 страници ги прегледах отгоре отгоре, защото са в духа че всички са много зле и са клонинги. Гледам снимките, една с една няма да си прилича, даже и сестрите.
Вярвам че и най- свестните и умни момичета да вкарат пак ще отнесат як хейт.
От Надя нищо не видяхме, но чета че е много харесвана… защото е програмистка. Така и така всички казват измислени професии, за другата година да знаят кандидатките кое се котира добре при зрителите Grinning

# 1 281
Айде сега пък имената не били български. А какви да са, Гина, Кина и Цона? Гицка, Мицка и Кицка?

# 1 282
✨ЗОДИИ НА УЧАСТНИЧКИТЕ✨

(Първа част)
Екатерина -  ?
Барбара -  ?
Йоана -  ?
Габриела - Пожарникарката - Козирог ♑
Валерия - Дева ♍
Памела - Скорпион ♏
Габриела - Плувкинята - Рак ♋
Теа - Стрелец ♐
Васка - Телец ♉
Надя - Рак ♋
Киара - Близнаци ♊
Мартина - Дева ♍
Шермин - Овен ♈

# 1 283
Кое им е различното? Обемът на устните, гърдите или нюансът на косата? Хайде стига. Grinning Хубаво, че са с различни прически, че малко да ги различим.

# 1 284
Е как пък една с една да не си приличат!? Те и роклите им еднакви! Затова се чудя от снощи дали на Киара или на Мартина носа е странен, щото са неразличими двете 😂
Барбара и Габриела на тези снимки са един и същи човек с различни рокли, и веднъж на опашка, веднъж с пусната коса. Тия двете къдравите, най долу, и те еднакви. Чувствам се като в Китай.

# 1 285
  • София
Като сравнявам Алек и Евгени си давам сметка колко мързелив е бил Ерген 2. Алек полага усилия да води разговор, да е позитивен, да е забавен. Момичетата са посредствени. Теа изглежда ужасно зле, но тя им изнесе пилотния епизод. Освен това е единствената, която (май не само в този сезон) се опитва да си държи сметка за това как изглежда в очите на другите и разбира, че звучи зле, изрича глупости, изобщо не стои добре и й липсва класа.
Не знам дали Алек е толкова прозорлив или думите му са дело на продукцията, но коментарите му в синхроните показват ясна и бърза преценка - за Шармин отбеляза опитите й да стои "на ниво", за Тея - че поднася изненади (мен също ме изненада с опитите си за самооценка - там, където всички говорят как нямат конкуренция, тя показва, че е съвсем наясно за тоталната им несъвместимост заради нейните ограничения), за Йоана каза, че трябва да се внимава с нея и ще ми е интересно какво се крие зад това - останах с впечатление за някаква лабилност.

# 1 286
В началото каза, че Йоана изглежда крехка, нещо такова, сигурно има предвид да не я нарани.

# 1 287
Е как пък една с една да не си приличат!? Те и роклите им еднакви! Затова се чудя от снощи дали на Киара или на Мартина носа е странен, щото са неразличими двете 😂
Барбара и Габриела на тези снимки са един и същи човек с различни рокли, и веднъж на опашка, веднъж с пусната коса. Тия двете къдравите, най долу, и те еднакви. Чувствам се като в Китай.
Мартина

# 1 288
  • София
Памела ми прилича на по-млада версия на Мани от Игри на волята Joy

# 1 289
  • София
Кое им е различното? Обемът на устните, гърдите или нюансът на косата? Хайде стига. Grinning Хубаво, че са с различни прически, че малко да ги различим.
Да вкарат освен със сини, зелени и цикламени коси да се различават по - ясно.

Общи условия

Активация на акаунт