Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 186 013
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 260
Не съм много съгласна. Екатерина по-българско и нормално име ли е от Валерия или Габриела? Същата работа.
Да обобщим чуждите имена: Барбара, Памела, Габриела (х2), Валерия, Киара, Шармин, Теа. Майките им са ги родили с нагласата да са "граждани на света", но не и българки. Момичетата са решили да са чалгаджийки и мутреси.
Нормалните имена: Екатерина, Надя, Васка, Йоана.

# 1 261
Е, Габриела и Валерия са добре като имена. Памела ми е като Андерсън или като една черна котка дето имахме на село, Киара - кученце, Барбара....това ми се струва остаряло и по международните стандарти, Шармин, не знам, с такова име ако не си намери някой шейх, истински зян ще е. Grinning

# 1 262
На 28 г пише че е. Затова и атакуваха Маги, че била възрастна (36 г) за него.

Да, на толкова е , иначе явно лайт мотива тази година ще са годините на участничките, а тзи Маги май ще е новата Александра, която ще бъде масово атакувана , че е стара за него.
Само спекулирам, ама прогнозирам драма с мама, че ще си хареса жена с дете.

# 1 263
На Маги всяка снимка в ИГ е харесана от Теди Велинова.

# 1 264
Т.е.? Как трябва да се тълкува?

# 1 265
Не ви изчетох до края, но има надежда! Явно не само аз смятам, че момите изглеждат и се държат потресаващо. Пуснах предаването, но децата бяха около мен и честно да ви кажа хвана ме срам и го спрях. Не желая и не искам да повярвам, че младото поколение ще подражават, ще се възхищават и ще считат този тип жени за предтсавителна извадка, за модел на подражание. Честно- плачи ми се, грозно и болно ми е.

# 1 266
От 19 в. не, но пък се сещам веднага за Валери Петров,  небезивестния български поет, сценарист, драматург и преводач.

# 1 267
Т.е.? Как трябва да се тълкува?
Не е непозната персона във "вървежните ВИП" среди, така се тълкува. Та такава пък, опряла да си търси мъж по телевизията, разбираш ли!

# 1 268
А защо точно на Васка избраха тази роля на гримьорка според вас?
Заради по-обикновения външен вид тип работник, докато другите са инфлуенЦърки. На групички са разделени този сезон, след умните ще влязат по-широките ъгли.

# 1 269
Как пък не вкараха една медицинска сестра, една учителка, една работничка на поточна линия /примерно/, ама те жените с акъл едва ли ще имат желание за участие в подобен тип формати.

# 1 270
Как пък не вкараха една медицинска сестра, една учителка, една работничка на поточна линия /примерно/, ама те жените с акъл едва ли ще имат желание за участие в подобен тип формати.
Щото не ги ловят от улицата. 😀 Тия са "от гората хванати" и сами са се представили.
Нямаше ли една учителка миналата година? Дали е още учителка след това си участие или никога повече на тая планета няма да си намери работа като такава? 😁

# 1 271
Е, то тук искат да станат инфлуенсърки и да създадат моден бранд. В миналия сезон поне вече имаха модни брандове. Grinning

# 1 272

Хаах и всички са уж модели:)

# 1 273
Слушах визитката на Алек и стигнах до извода, че е трябвало да се ожени за Светлана Гущерова. Само тя може да ражда всяка година.

# 1 274
Ах ма малеее, модели за това как Не трябва да се държим и изглеждаме Simple Smile Живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт