Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 185 961
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 245
Стюардесата е поне на 32-35, вече има характерните бръчици на ъгълчетата на очите, когато се усмихне.

Имаше ли поне една без естетични подобрения?

# 1 246
С кеф ще ви чета. Миналата година бях сред първите,които ровеха и намериха последователността на излизане,но тази година грам не ми се занимава и ще бъда само читател. Нещо не ме грабва никое риалити тая година,всички залагат на прекалено много интриги и скандали и чак се учудвам на себе си,че ме дразнят.

# 1 247
А кажете коя беше Надя?С каква рокля,нещо коса или подарък...Simple Smile

Роклята не помня. Показаха я за съвсем кратко, почти никакво време нямаше. Представи се като програмистка, подаръкът беше май нещо като кърпичка с принтиран на нея код?

# 1 248
Превъртях си от снощи епизода, но не видях кога влиза Мартина. Пропускат ли определени участнички?
Веднага след Киара. Киара му подарява кукли Киара и Алек, а Мартина си прави снимка с него. Понеже и двете са руси и с червеникави рокли, а и ги дават буквално през една секунда, хората са помислили, че е едно и също момиче.

# 1 249
А кажете коя беше Надя?С каква рокля,нещо коса или подарък...Simple Smile
Седеше до Валерия. Програмистката. Беше без визитка.

# 1 250
Снощи някой спомена, че нямало едно нормално българско име и изведнъж БАМ! Васка дойде 😀.

# 1 251
Превъртях си от снощи епизода, но не видях кога влиза Мартина. Пропускат ли определени участнички?
Веднага след Киара. Киара му подарява кукли Киара и Алек, а Мартина си прави снимка с него. Понеже и двете са руси и с червеникави рокли, а и ги дават буквално през една секунда, хората са помислили, че е едно и също момиче.

Много странно, на някои момичета визитките и представянето бяха по 10 мин, други за секунди.

# 1 252
Габриела, плувкинята, поразително прилича на Кайла Итсинес, треньорката.
Васка нещо не ме грабна- хубава, ама сякаш посредствена. Не ми беше “емоционално” представянето ѝ пред Алек.

# 1 253
Сега гледах интервюто с учителката на Алек. Ма как тъй бил издигнал престижа на Френската гимназия. Това не е 265 СУ в с.Заселяне. Френската гимназия си има престож, макар да не беше в челните класации по това време. Бил направил концерт - ми то не е музикално училище. И засега не знаем да има някакво особено постижение в живота, че да добавя към престижа на гимназията като алумни.

Иначе ми допадна той. Ама аз и Евгени харесах в първия епизод, та нищо не значи.

При жените с мазна кожа, в съчетание с грим, пот и алкохол, става така - почват да лъщят.

Нормално си й е името на Васка. Чест й прави, че не се представя като Васили Никол.

# 1 254
След (в случая преди) церемонията с Наум:
Как се чувстват момичетата часове преди да се срещнат за първи път с Алек?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/oshte/kak-se-chuvstvat-mom … i-pat-s-alek.html
Тук програмистката говори малко

# 1 255
Не мога да повярвам колко грозни носове имат повечето момичета (ест след операция).

Габриела в анфас все едно има едно топче на върха на носа.

# 1 256
“Мис Самочувствие” със сестрата досади. Всяка втора дума е “сестра ми”. Сякаш е отишла зестра за сестрА да иска . 😁

# 1 257
Е, добре де, пишеш в Гугъл "Надя Ергенът" и я виждаш, толкова ли пък ви мързи?!
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/nadja.html
Какво и е на името на Васка? Васка/Василка - българско име. Да не са по хубави тия другите с изчепените имена? Памела, Барбара, Киара, моля ти се! Като кученца си кръщават децата и те се чувстват длъжни да станат някакви шантави като имената си. Защо от първия епизод така па онака. Ми защото от 26, я има 2-3 нормални, я не. И не ми казвайте, че нормалността не е константа. Разбирам колко е модерно да си бодеш устата, но нормалните хора и това правят нормално и с мярка.

# 1 258
  • България
Да обобщим чуждите имена: Барбара, Памела, Габриела (х2), Валерия, Киара, Шармин, Теа. Майките им са ги родили с нагласата да са "граждани на света", но не и българки. Момичетата са решили да са чалгаджийки и мутреси.
Нормалните имена: Екатерина, Надя, Васка, Йоана.

# 1 259
  • Melmak
Теа май е Теодора, ама сега нали не е модерно да си Теди. Можеше да е Дора. 😁

Общи условия

Активация на акаунт