Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 313
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 455
Дяволче, нали на пейкинга после се налигавиха вече “истински” Валерия и Алек.

# 1 456
  • Берлин
Настройвам се за купона. Ей такова е положението

# 1 457
Кога се лее куршум.. преди или след епизод? Joy
Аз отсега почнах. Satisfied

# 1 458
Нищо общо нямат като излъчване и поведение според мен ( за щастие).
Въпрос на гледна точка. Те и на външен вид нямат нищо общо. За щастие. Simple Smile

# 1 459
Мислех да не гледам този сезон, но от мен да мине, давам шанс. 😊

Алек ми е много странен. Май не са го тренирали като предните ергени или пък той просто не подлежи на школовка. Но има меко казано неуместен изказ с 'кво' 'кефи' и т.н. подобни думи, които вмъква. На моменти си личи колко е гипсиран.
От друга страна всичко това може и да е за добре, защото се различава твърде много от предните двама като типаж и поведение. Някак си е по-естествен и директен.

Момите са ми много еднакви някак си и силно се затрдунявам да ги различавам и запомня. Ще са ми необходими още епизоди. И защо повечето така говорят все едно са анимационни героини на наркотици?

Отново претупаха една, две визитки. Тъпо. Тъпо и завърши с това недаване на розовата роза, което си беше ясно, защото те бяха само 12, а има да идват още 14 моми. Кого залъгват? Ненужен сегмент.

На прима виста ми харесаха най-много:
Васка (за мен е най-красивата измежду тази първа група), а и хубаво го бяха измислили все едно е гримьор и част от екипа.
Киара и Теа - ще всяват забава, готини са. Дано не излязат злобни, засега са ми Ок.
Йоана - стюардесата
Габриела - плувкинята. Познавам я лично. Наистина беше голяма наша плувна надежда.
Валерия - щеше да е по-напред ако не беше сценката 'Лейди и скитника'

Шермин не ми прави добро впечатление, но е рано още.

А, Надя програмистката само за фон ли ще е?

Не съм съгласен, че е имало първа целувка както се казва. Ако се визира сценката ала 'Лейди и скитника' с Валерия. Това не е целувка и не бива да се брои.

Днес гледах промото и ми се стори, че беше Надя програмистката която каза: "Аз не съм виждала мъж да загледа жена по улицата и да се каже тази има много опит в живота." та може и да излезе злобна.

# 1 460
Снощи ми хареса как Алек посече опита на Шармант да се прави на “класна” мацка

# 1 461
Айде хоръра почна!

# 1 462
Кога се лее куршум.. преди или след епизод? Joy
За тоя дето се задава, и преди и след.

# 1 463
  • България
Магдалена седи до него като леля му.

# 1 464
Приятно гледане! И едно малко подаръче от мен - вижте на какъв кадър от първи епизод на американски ерген (стар сезон) попаднах.

Въпрос на време е да намерим влизането на Васка от някой я немски, я австралийски Ерген.

# 1 465
Хайде да го кръстим Черешко 😁

# 1 466
Надявам се Маги да обедини елинистки и валеристки. 😁

# 1 467
Изобщо не ми харесва визуално.

# 1 468
Приятно гледане! И едно малко подаръче от мен - вижте на какъв кадър от първи епизод на американски ерген (стар сезон) попаднах.

Въпрос на време е да намерим влизането на Васка от някой я немски, я австралийски Ерген.
Като стана дума, влизането на Кристина във втори сезон с договора беше от Австралийския ерген.

# 1 469
Доста отчаяно звучи. Споделих впечатленията си от Маги, а от двете “лели” съм отбор Нани Grinning

Общи условия

Активация на акаунт