Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 346
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 440
Спорд мен в този сезон има много красавици. Барбара за мен е топ в лице, обаче е много злобна и глупава. Както и Валерия, която има отвратително евтино и вулгарно поведение, да се чудиш как момиче на 20 успява да се държи като истинска професионалистка. Татуировките й допринасят за лекото й излъчване, изглежда направо нечистоплътна.

Харесват ми Екатерина и Васка засега като цялостно поведение и визия. Естествени са, разговорливи, кокетни, приятни и за мен и двете са много красиви. Йоана и Надя също ми харесаха, но тяхната красота е някак по-тиха и незабележима и не мисля, че ще успеят да блеснат. Ако човек ги гледа поотделно са много хубави. Но като ги гледам до Барбара например на мен просто ми бледнеят и се губят.

Сестрите, Шърмин и Теа са просто страшни за гледане. Стават да плашат гарги в бостаните.

# 1 441
Васка е готина

# 1 442
Барбара ми направи приятно впечатление на визитката, мислех си, че влиза едно целенасочено и умно момиче. И после като влезе в имението и си отвори устата… Злоба.

Габи ми харесва повече от Памела, по-умерена е и може би има какво да покаже.

За Шермин няма какво да коментирам, като я видях първата ми мисъл беше “Хепатит Б”.

# 1 443

Дано не се окаже някоя тъпа и селска. Засега ми е много сладка и добре държаща се.

# 1 444
И аз харесвам Васка, но малко ме смущава, че в представянето ѝ пише “Няма приятелки, защото смята, че жените ѝ завиждат”… Да не се окаже и тя някоя с нос в небето.

# 1 445
Васка май е прототипа на Валерия от предния сезон. Естествената.

# 1 446
  • София
Нищо общо нямат като излъчване и поведение според мен ( за щастие).

# 1 447
Теа за мен е съща Рени-фолк певицата!

# 1 448
От всичко в първи епизод най-лошо впечатление ми направи първата среща на Валерия и последвалата целувка.
Провокиращите участнички - ясни! Дано тази година не им се отдели твърде много време

# 1 449
Тази целувка беше толкова фалшива и излишна, че според мен дори не се брои.

Алек първо ѝ казва “Не още” и ѝ се дърпа, след половин час обаче вече е готов. Тъпа работа.

# 1 450
  • Melmak
Те ще се избият коя да го олигави първа. Ужас ужасен!

Даже не мога да повярвам колко са евтини.

# 1 451
Ситуацията с това момиче Валерия малко ми бие на криндж и чак ми е неудобно да я обсъждам. Объркано дете с кофти съдба. За съжаление такъв сеираджийски формат е лошо поле за изява за хора с душевни травми. Изстисква ги шоуто като лимони и ги хвърля още по-объркани и забатачени. От етична гледна точка ми се вижда почти престъпно.

# 1 452
  • София
Мислех да не гледам този сезон, но от мен да мине, давам шанс. 😊

Алек ми е много странен. Май не са го тренирали като предните ергени или пък той просто не подлежи на школовка. Но има меко казано неуместен изказ с 'кво' 'кефи' и т.н. подобни думи, които вмъква. На моменти си личи колко е гипсиран.
От друга страна всичко това може и да е за добре, защото се различава твърде много от предните двама като типаж и поведение. Някак си е по-естествен и директен.

Момите са ми много еднакви някак си и силно се затрдунявам да ги различавам и запомня. Ще са ми необходими още епизоди. И защо повечето така говорят все едно са анимационни героини на наркотици?

Отново претупаха една, две визитки. Тъпо. Тъпо и завърши с това недаване на розовата роза, което си беше ясно, защото те бяха само 12, а има да идват още 14 моми. Кого залъгват? Ненужен сегмент.

На прима виста ми харесаха най-много:
Васка (за мен е най-красивата измежду тази първа група), а и хубаво го бяха измислили все едно е гримьор и част от екипа.
Киара и Теа - ще всяват забава, готини са. Дано не излязат злобни, засега са ми Ок.
Йоана - стюардесата
Габриела - плувкинята. Познавам я лично. Наистина беше голяма наша плувна надежда.
Валерия - щеше да е по-напред ако не беше сценката 'Лейди и скитника'

Шермин не ми прави добро впечатление, но е рано още.

А, Надя програмистката само за фон ли ще е?

Не съм съгласен, че е имало първа целувка както се казва. Ако се визира сценката ала 'Лейди и скитника' с Валерия. Това не е целувка и не бива да се брои.

# 1 453
Едва успях да ви изчета на метри от новата порция с откачалки!
Коментара ми след вчерашния епизод е: МАДРЕ МИА!!! Къде попаднах!
Този сезон ще удари дъното на всички риалитита! Няма такава излагация. Обаче снощи пък много се смях на Тейчето и Памела. Не знам как успяват някои жени да останат с празни гъдулки. Истинско изкуство!
На мен също ми хареса Васка, но мисля, че няма да е за дълго.
И на мен, както и на вас, първото ми усещане за Шермин беше за платена жрица. Няма как да се скрие този вайб.

# 1 454
Кога се лее куршум.. преди или след епизод? Joy

Общи условия

Активация на акаунт