Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 524
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 425
Тази Шермин има ли изобщо нещо еврейско? Надали, но как са се преместили в Исраел тогава

# 1 426
а някой разбира ли защо в края на промото за епизода днес Екатерина плаче?
Не мога да разбера какво казва:)
Целта е да гледаш епизода за да разбереш.

# 1 427
И защо Шерминатора да крие името си след като в инста си е Анна ?
Според мен просто се прави на интересна. Нали трябва да изпъкне сред масата киборги. Хем с предни гърди, хем с име засукано.
В началото си мислех, че се опитва да заимства от Мони Зенгиннер. Бюст, устни, вежди, екзотично име, огромно самочуствие.

Разликата е, че Мони се опитваше да го играе морална, докато на Шармин голите ѝ снимки и клипчета от Онлифенс са качени по маса сайтове за възрастни…

Според мен ще я държат доста, също като Теа - те двете имат голям потенциал да правят циркове. Екатерина не знам защо ми се вижда много лабилна… Дано да греша.

# 1 428
Изчетох ви отгоре,отгоре и епизода така гледах,но от вас си запълних липсите.Пропуснала съм,че и роднини са си вкарали...тези,обаче дето ще влизат днес ми бяха страшни,оставили са ни ги за десерт.Тази едната ми приличаше на Пепър от Американска история на ужасите...от къде го намират това самочувствие не разбирам, като повечето са динозаври.Ергенът ми е симпатичен,боркинята тъпо влезна,но ми е симпатична,ще я видим натам.Тази стюардесата също ми беше симпатична,а на Алек тази дето го гримираше май му хареса най-много ...чакам с нетърпение епизода

# 1 429
  • България
Скрит текст:
Да обобщим чуждите имена: Барбара, Памела, Габриела (х2), Валерия, Киара, Шармин, Теа. Майките им са ги родили с нагласата да са "граждани на света", но не и българки. Момичетата са решили да са чалгаджийки и мутреси.
Нормалните имена: Екатерина, Надя, Васка, Йоана.
За Шермин някой писа, че била Ана Шермин Метушева и тя каза на Алек, че говори турски. Така че баща ѝ явно е турчин и може би името си е нормално за тях.

Габриела и Валерия честно казано вече ги възприемам като нормални имена, толкова са разпространени.

Екатерина е руско, всъщност, българското е Катерина. И двете ми харесват. В оригинала си името, разбира се, е гръцко.

Надя, както тя натърти, че е само Надя, е арабско, българското трябва да си е Надежда.

Познавам много 80-годишни жени Надя - не са арабки. Надя/Надежда си е традиционно име.

Габриела и Валерия въобще не са български имена, никой не ги е бил чувал у нас до 20-ти век.

Когато някое има има гръцки произход, каквито са Васил, Никола и Георги, могат да бъдат приети и за нормални български имена с течение на вековете.

# 1 430
Начи, като гледам всичките мадамели се чудя кой е тоя богат доктор дето все им прави филърите. Ужас. Сякаш гледам сбирщина чудовища с усти.

# 1 431
Валерия, супер много ми напомня на Калина от "Островът на изкушението" ама точно от този и период и като поведение и глас и излъчване.

# 1 432
Валерия е красива физически, но има много перверзно (чак вулгарно) излъчване, което я загрозява малко… Ако поработи върху това, ще изглежда още по-добре и ще бъде приемана по съвсем различен начин.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 18:01 от Lilly_85

# 1 433
Ох, на мен пък тая Теа толкова много ми прилича на Ирина Тенчева. Дори интонацията на говорене. Като си затворя очите, спокойно може да ги объркам. Frowning1
За имената какво да кажа...представям си когато Барбара има внучка и попитат детето - Как се казваш? - Бонка! - На кого си кръстена ? - На баба си Барбара!

# 1 434
  • тук и там
И на мен малко на Стрина ми докарва Теа.

# 1 435
  • Paris
Валерия е красива физически, но има много перверзно (чак вулгарно) излъчване, което я загрозява малко… Ако поработи върху това, ще изглежда още по-добре и ще бъде приемана по съвсем различен начин.

Абсолютно си права. И не знам дали ви прави впечатление, но все стои с леко отворена уста, за да изглежда секси ли е не знам, за да позира ли е 😀

# 1 436
Скрит текст:
Да обобщим чуждите имена: Барбара, Памела, Габриела (х2), Валерия, Киара, Шармин, Теа. Майките им са ги родили с нагласата да са "граждани на света", но не и българки. Момичетата са решили да са чалгаджийки и мутреси.
За Шермин някой писа, че била Ана Шермин Метушева и тя каза на Алек, че говори турски. Така че баща ѝ явно е турчин и може би името си е нормално за тях.

Габриела и Валерия честно казано вече ги възприемам като нормални имена, толкова са разпространени.

Екатерина е руско, всъщност, българското е Катерина. И двете ми харесват. В оригинала си името, разбира се, е гръцко.

Надя, както тя натърти, че е само Надя, е арабско, българското трябва да си е Надежда.

Познавам много 80-годишни жени Надя - не са арабки. Надя/Надежда си е традиционно име.

Габриела и Валерия въобще не са български имена, никой не ги е бил чувал у нас до 20-ти век.

Когато някое има има гръцки произход, каквито са Васил, Никола и Георги, могат да бъдат приети и за нормални български имена с течение на вековете.
Съгласна съм. Просто казвам, че Габриела и Валерия са вече доста често срещани, и то от много време, и към днешна дата не звучат странно или много изчанчени, както Никол (все още), Памела, Паола или Барбара например. Иначе мъжка версия на Габриела си е имало у нас и много преди 20-ти век — Гавраил, истинското име на Георги Бенковски.

# 1 437
Скрит текст:

Според Гугъл “Надя” има и арабски произход.

Статия:
https://momlovesbest.com/nadia-name-meaning#:~:text=Nadia%20has% … e%20Middle%20East)

# 1 438
Две сестри от една майка и баща, а толкова различни. И за мен е извратено да се борят за един мъж. "Сестра ми за мен е всичко"..., но ако мога, ще взема този мъж за себе си... Rolling Eyes
Памела ми направи много лошо впечатление, че обсъждаше другите момичета като "клонинги", а то, горкото, същински такъв с всичките си корекции. Не лъсна и с речников запас. Не знам отгоре на какво е това самочувствие. Кикотенето й е дразнещо. Габриела ми допада на пръв поглед като поведение, но да спре да дъвче темата за сестра си.

# 1 439
Според Гугъл “Надя” има и арабски произход.

Статия:
https://momlovesbest.com/nadia-name-meaning#:~:text=Nadia%20has% … e%20Middle%20East)
Просто съвпадение. Има си цяло име Надя, което е близкоизточно, и отделно галеното Надя на славянското Надежда. В някои случаи се ползва и за цяло име, както при нашата ергенка, по логиката на Магда вместо Магдалена, Димо вместо Димитър и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт