Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 482
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 410
Прегледах епизода и засега най-приятно впечатление ми направиха двете сестри. Въпреки че по-голямата малко като че ли е попрекалила с някои неща по себе си. Стихчето на Йоана беше готино, ако го е измислила тя е мило. Но наистина излъчването й е на по-голяма, отколкото е. И май него не го грабна особено.
Алек не е толкова странен, колкото ми се стори по реклами и трейлъри. Усмихнат е и изглежда приветлив.

# 1 411
Сигурно за да е оригинална и екзотична, явно е с турски произход, но набляга все на Израел.
Аз не разбирам защо всеки път казва "Исраел", което навява съвсем други асоциации.

# 1 412
  • Paris
Току що гледах “След церемонията”. Някои момичета бяха без грим или със съвсем малко грим - коренно различни. Екатерина е особено невзрачна без грим, сякаш всичките ѝ черти се сливат. Валерия я дадоха само в профил как я гримират… Имаше огромни торбички под очите. Естествено, не показаха най-големите кифли - Памела, Шермин и т.н… Те без грим няма да дадат да ги снимат, хаха.

Най-приятни на външен вид изглеждаха Васка, Надя и Киара.

Може ли да споделиш къде го гледа това?

# 1 413
След (в случая преди) церемонията с Наум:
Как се чувстват момичетата часове преди да се срещнат за първи път с Алек?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/oshte/kak-se-chuvstvat-mom … i-pat-s-alek.html

# 1 414
Сигурно за да е оригинална и екзотична, явно е с турски произход, но набляга все на Израел.
Аз не разбирам защо всеки път казва "Исраел", което навява съвсем други асоциации.
хахаха нали, защото така е на иврит, и да се прави на интересна.

# 1 415
  • София
На Памела и личи, че не умее да комуникира с мъже. Не е само до визия и до държание е.

Тя разказа, че ходи на много първи срещи, но мъжете били “кухи и празни”, но аз смятам че рядко я търсят за втора . Привлича мъжко око, но не може да задържи вниманието и да води диалог

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 16:23 от ~Étoile~

# 1 416
Защото на иврид звучи така, с едно по-особено "р".

Коя е пък Палома?

# 1 417
~Étoile~ трябваше и Палома Митева да им вкарат, за пълно шоу, жалко, че е омъжена вече.

dia4ti, има предвид Памела предполагам.

# 1 418
Реших, че съм изпуснала някоя 😀

# 1 419
И защо Шерминатора да крие името си след като в инста си е Анна ?

# 1 420
  • София
Памела да, поправих го.
Памела, Палома еднакво ми е Grinning

# 1 421
Ми симпатични са момичетата с които разговаря преди церемонията. Най-зле ми се видя Валерия с тая ужасна татуировка и сякаш двойна брадичка и подпухнало лице.

# 1 422
а някой разбира ли защо в края на промото за епизода днес Екатерина плаче?
Не мога да разбера какво казва:)

# 1 423
И защо Шерминатора да крие името си след като в инста си е Анна ?
Според мен просто се прави на интересна. Нали трябва да изпъкне сред масата киборги. Хем с предни гърди, хем с име засукано.

# 1 424
Да обобщим чуждите имена: Барбара, Памела, Габриела (х2), Валерия, Киара, Шармин, Теа. Майките им са ги родили с нагласата да са "граждани на света", но не и българки. Момичетата са решили да са чалгаджийки и мутреси.
Нормалните имена: Екатерина, Надя, Васка, Йоана.
За Шермин някой писа, че била Ана Шермин Метушева и тя каза на Алек, че говори турски. Така че баща ѝ явно е турчин и може би името си е нормално за тях.

Габриела и Валерия честно казано вече ги възприемам като нормални имена, толкова са разпространени.

Екатерина е руско, всъщност, българското е Катерина. И двете ми харесват. В оригинала си името, разбира се, е гръцко.

Надя, както тя натърти, че е само Надя, е арабско, българското трябва да си е Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт