Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 214
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 295
Не за всеки проблем са удачни Invisalign . Аз не виждам нищо лошо , че е с брекети и че сега е решила да си оправя зъбите .

# 2 296
Аз от промото за днешния епизод подозирам че всичките ми симпатии към Габриела ще изчезнат, май ще е от злобничките.

Това https://www.instagram.com/p/C3qgwtlr1x_/ изгледах тъкмо, но не виждам нищо за Габриела сестра.
Друго промо ли има?
Същото, от частта на диваните с Шермин.

А да, пригласят ѝ там, ще ги видим нататък.
А тази Шермин не е никава Шермин, това си е турското име на баща ѝ и нейно презиме.
Но ясно защо го крие, иначе моралитска с бомбите отвън.

# 2 297
На мен пък Invisalign ми изглеждат недобре. Отблизо пак си се виждат и се натрупва слюнка в тях.

Аз съм носила брекети, дъщеря ми също е носила брекети, мога да ви гарантирам, не пречат по никакъв начин. Това си е медицинска стомана - почиства се съвсем нормално с четка и паста за зъби - какво гнусно има в това?

Промото за следващия епизод е интересно. Още от първи епизод си показаха злобата, в трети вече си крещят… До 5-ти сигурно ще са скрили ножовете.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 12:02 от Lilly_85

# 2 298
  • София
Тази Маги през 2006 г. доста по-добре е изглеждала и то не заради изминалите години. И веждите й по-хубави са били, и косата и всичко. Направо изумях какво толкова й хареса егренчо че така я превъзнасяше. Руса коса с тъмни вежди не винаги е зле, но в случая е, и то доста.

# 2 299
  • София
За Шермин си залагам главата, че е с ромска кръв. Има черти на красива циганка.

# 2 300
  • тук и там
"Днешен"епизод ще има ли? Или имате предвид "следващият". Щото в програмата на БТВ не виждам да има предвиден епизод тази вечер. Или аз греша?

# 2 301
На мен Invisalign ми изглеждат доста по-добре естетически , но всеки си преценява .
Ако не са безумните гърди на Шермин в лице е готина , на мен ми е секси .

# 2 302
Шермито е с модерен нос. Но не само тя. Щом и Ариана Гранде си направи такъв.

# 2 303
При нея поне се е получило , на Мартина носът е безумен .

# 2 304
Едно нещо не разбирам, абсурдно е
Как влизаш в тв шоу докато още караш ортодонтско лечение със старите метални шини
В нормалните страни няма публична/шоубз. лице което да го прави, освен ако не е известен от вече 10г и не се налага в един момент.

На 36 се сетила да тури шини, не е тупнал тупана, можеше след предаването или преди него. Няма нищо чаровно в това.

Да не говорим, че можеше да сложи и прозрачни алайнери за периода на шоуто

Поне се е сетила, за разлика от другите кривозъби. Предпочитам да гледам брекетите й, вместо покъртително кривите зъби на онзи караконджул Виктория.

# 2 305
# 2 306
За мен няма никакви прилика , Габи беше забавна , за разлика от Виктория . А Кристина си е красавица , Мартина е като мис пиги.

# 2 307
Някои са ги уцелили, други съвсем не.
А някой забеляза ли как даде розите на Памела и Габриела една след друга?
Случайност - не мисля Laughing

Едит: Ама много пъпки имат всички, зле гримирани, на парфюмерийката лицето е 5 пъти по-тъмно от врата ѝ и светлината не им прави услуга. И дайте им листчета с попивателна хартия за лицата (blotting paper), поне да не лъщят толкова.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 12:43 от ItsAnabelle

# 2 308
Не ми пречат брекетите на никого, това е уважение към себе си. Всяка жена, която полага грижи за вида си, получава уважението ми, дори и да не е красавица. Пластичните корекции като надути джуки и балони в пазвата, не влизат в категория "поддръжка".
Маги има финеса на професионално поддържана със скъпи процедури, козметика и фризьор жена. Просто си личи. Предимство е фигурата и, но за лице нищо няма да кажа.
Носовете на Нани и Мартина са еднакво окепазени.
Нани не ми харесва визуално, историята и също. Има вид на жена, която нищо не е работила цял живот, само е издържана от някой мъж, а нейната работа е да мяука и да хубавее, ама на нея само мяукане и е останало. Другото е отмъщението на хирурга. Прилича на скъпо поддържана с множество интервенции, жена на средна възраст. От приликата и с Щонова тръпки ме побиват. Абсолютно неприятна ми е.
А, забравих!
Действителност vs. Instagram - открийте хилядата разлики! 😂

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:10 от dia4ti

# 2 309
Втория епизод беше труден за гледане. Според мен не трябва този формат да се излъчва от 20.00 часа ,а поне след 22.00.
Маги има хубава физика и усмивка  през 2006 година/, но сега не ми харесва. С грим беше добре , на на един от синхроните от сутринта направо плашеше.  Нани ми изглежда някак посърнала.
Отново голям драматизъм във визитките на дамите.

Общи условия

Активация на акаунт