Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 247
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 280
За Маги, която хваща всеки самолет до произволна дестинация, брекетите не би трябвало да са й били проблем досега. По-странно е, че явно не са й били приоритет, след като финансово може да си позволи всякакви удоволствия за душата.
Между другото, те изискват редовни контролни прегледи, а може да се налага и инцидентно посещение на зъболекар ортодонт заради тях, което не за всички би било комфортно, ако не са в обичайната си среда.

# 2 281
Брекетите не ми пречат, поне да ги различаваме по нещо
Просто тя не е мой тип
Но явно ергена си я хареса
Иначе тези момичета са нормални. Както казах, имам такива колежки. Така че, не са луди. Представителна извадка са, донякъде.
Едва ли други мъже и жени на тази възраст ще се занимават с това, включително и влизане в предаването.

# 2 282
Определено предпочитам хора с брекети пред такива с евтини и вредни за зъбите фасети, каквито са повечето лица на екрана.

# 2 283
Дискусията с брекетите ми е ненужна. Има сега, скоро ще ги махне. Ако Алек я харесва достатъчно, няма да му пречат. Wink

# 2 284
Гледам пак снощния епизод, че пропуснах някои моменти покрай детето.
Ами, ужас като цяло. Но в такова предаване за евтина и бърза "слава" не съм имала ососбени очаквания, камо ли критерии. Както писах и снощи - разочароващо е, че това е селекцията от "дами".
Ергенчо е симпатяга, ухилен, ръси ги едни - изглежда по-освободен, не е толкова изкуствен като Виктор, нито толкова арогантен като Генчо.
Миналата година, а и предната, бяха доста по-красиви чисто визулано момичетата, разбира се с изключенията тип ЗориДжи, Мони и т.н. Но наистина не ме учудва, това е материалът. Точно си пасват на такъв тип шоу.
Спряганите за финалистки - и двете не ме впечатлиха, даже Нани ми е с една идея по-неприятна - дали заради гласа или заради носа и аз не знам.
Васка ми остава фаворит визуално, Памела без червеното червило доста по-приятна, сестра ѝ - едра, все пак плувкиня, но приятно изглежда на фона на русите моми с проскубаните екстеншъни и гумените бомби.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 11:36 от ItsAnabelle

# 2 285
  • София
Аз от промото за днешния епизод подозирам че всичките ми симпатии към Габриела ще изчезнат, май ще е от злобничките.

# 2 286
Психоложката от затвора
Скрит текст:
Силно се надявам да се е записала преди да види Алек. Защото иначе ще се притесня за връзката ѝ с реалността, особено имайки предвид професията ѝ.

Най-искрено и от сърце ѝ желая да създаде семейство възможно най-скоро, но не са това мястото и начинът. Губи ценно време там.
Според мен, с това си участие, загуби всички евентуални възможности, които и бяха останали...

# 2 287
Да си кажа и аз - тази година сякаш повече са уцелили с ергена. Но за сметка на това пък ни наказват с този невероятен каст Persevere
Радостно е, че следващия път ще отпаднат повечко девойки. Но да видим кои ще са все пак.

На някои даже няма да се старая да им запомня имената, бързо ще изчезнат. Предполагам обаче, че дразнещата Виктория ще се позадържи.

Нямам търпение за първото видео на Кукушев Smiley
Честно казано не ми се вярва наистина да изгонят 4 участнички. Според мен четирите без рози ще са на някаква специална среща или нещо от този сорт.

# 2 288
Много глупави коментари прочетох тук относно брекетите на Маги - те са скъпо удоволствие.
Скрит текст:
Носила съм ги 3 години плътно, имах проблеми със захапката. Ходи се на ортодонт през месец-два и е дълъг процес. По това време имах гаждета, не ги беше гнус да ме целуват, даже го правеха с кеф. Коментари, че било гнусно да целуваш някого с брекети ме карат да се забавлявам искрено.
Другият човек въобще не усеща брекетите при целуването, защото не си прокарваш езика по предната част на зъбите. След лечението вероятно ще ѝ залепят 2 метални пластинки отвътре на зъбите - пак не се усещат при целуването или други дейности.
Един нормален мъж не би имал проблем да се целува с жена, носеща очила, носеща и брекети.

Скрит текст:
Намирам Йоана Йоко за очарователна и красива с брекетите, приятелят ѝ също си я харесва.
Аз съм от тези, които не харесват Маги, но това няма нищо общо с брекетите й. Смятам, че е с невероятно тяло, особено краката. Но.... в лице абсолютно не ми харесва, ужасна усмивка /пак не заради брекетите/, тясно и издължено лице, остри уши. Съжалявам, но дори не е симпатична, камо ли красива! Мис Варна 2006?!

# 2 289
Аз от промото за днешния епизод подозирам че всичките ми симпатии към Габриела ще изчезнат, май ще е от злобничките.

Това https://www.instagram.com/p/C3qgwtlr1x_/ изгледах тъкмо, но не виждам нищо за Габриела сестра.
Друго промо ли има?

# 2 290
Много се изненадах, когато видях момичето на коня, понеже я бях гледала в един клип като спечелила инвитро процедури (а доколкото знам трябва задължително да има биологичен материал поне на един от партньорите, т.е явно е била / e обвързана, за да стигне дотам).

Мисля, че покрай гостуването на Калина Крумова при Мондьо се бях разтърсила по темата и така попаднах на този клип.

От сърце желая момичето постигне мечтата си, явно след Ергена е станало това.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 11:54 от Soray@

# 2 291
Маги - Мис Варна 2006
Скрит текст:

# 2 292
  • София

Това https://www.instagram.com/p/C3qgwtlr1x_/ изгледах тъкмо, но не виждам нищо за Габриела сестра.
Друго промо ли има?
Същото, от частта на диваните с Шермин.

# 2 293
Маги - Мис Варна 2006
Скрит текст:
И тук:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 294
Русият цвят май не ѝ отива.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 12:18 от Alucard

Общи условия