Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 125
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 655
Няколко човека питаха назад за синхроните, но не видях отговор. Та да питам пак:

На какво казвате синхрон?

(Че и статистика им водим)

# 2 656
Тези коментари дето ги правя от първо лице участниците седнали в някакво помещение и при монтажа на епизодите ги пускат след определени случки.

# 2 657
Индивидуалното им говорене пред камерата.

# 2 658
А на мен ли само ми се струва или в Инстаграм (поне тези профили, които аз погледнах) тазгодишните участнички не се следват една друга? Да не е някаква клауза в договора?

Следваха се доскоро, нали по това бяха разконспирирани преди месеци почти всички участнички, като се почна от Маги. От продукцията са ги накарали да се отследват преди предаването и да си поразчистят профилите, но тук-там взаимни коментари под снимките още си стоят.

# 2 659
Много благодаря за разсяснението, момичета! Flowers Hibiscus

# 2 660
Слушайте (четете) какво прочетох аз днес в Тредс. Някакво момиче беше написало, че скоро е разглеждало профила на Валерия и е гледала снимки с приятеля 'и, но сега ги няма. Уж снимките са били от по време снимането на шоуто, може би не остава много дълго? Не знам коментирали ли сте го това.

# 2 661
Ако е вярно, то за мен е много успокояваща тази информация. Не ми се гледа Валерия точно дълго време. Дали има участничка, която сама решава да напусне имението, как мислите?

# 2 662
  • España
Васка ми прилича много на Стойка пИпИрудата …

# 2 663
Пуснах Ергенинът за фон, нямам наблюдения за визията на участниците.
Но пък чух:
" ..като цяло, аз бях на път да се развия в нещо...",
...винаги понякога така става....
Една от момите пък му донесе лавандулата си, тазгодишна.
Жал ми е малко, както при всеки ерген. Освен Капитонова и Сашка, май никой друг не излезе с ползи от това freak show до сега.

# 2 664
  • София
Ако е вярно, то за мен е много успокояваща тази информация. Не ми се гледа Валерия точно дълго време. Дали има участничка, която сама решава да напусне имението, как мислите?
А те имат ли право от самото начало или след някакъв момент? Дължат ли неустойки?

Иначе Ивелина и Парфюмеристката би трябвало да го направят за тяхно спокойствие.

# 2 665
Записвам се да кажа, че съм ужасена от селекцията тази година и не знам дали да гледам или само да чета тук. Трябва да бъдат наказани тези, които са правили подбора.

# 2 666
# 2 667
Не съм изгледала още целия 2и епизод, но давам своите 2 стотинки към дискусията:

- жени като Ивелина и Милена не би трябвало  да бъдат допускани до подобно шоу. Да, знам, че сами са се записали. Но е адски неприятно за мен като зрител да ги вкарат в шоуто, за да им се подиграват разни жени с доста съмнителен морал от типа на Шермин и, честно казано, вероятно половината от каста.

- само аз ли повдигнах вежда, когато Йоана каза, че любимата й държава е Саудитска Арабия. Да, разбирам, че харесва арабска култура (защото спомена още Мароко и Египет). Може би съм ограничена, но не виждам с какво може да ме привлече тази крайно непрогресивна държава...

- Васка не ми изглежда нито добра, нито мила. Вероятно съм предубедена, но смятам, че тепърва ще се проявява.

За другите ще си спестя мнението на 1во време. Ергенът ми е симпатичен и ми е чудно какво прави там.

# 2 668
Вчера, в съвсем непринуден разговор с основна тема “Ергенът”,  моята дерматоложка каза, че според нея САМО ДВЕ😵💫 от т.нар. Дами НЯМАТ някаква намеса по себе си. Остави ме да погадая до следващата ни среща кои са въпросните девойки😉

# 2 669
  • USA
Реших да гледам с ММ Ергенът САЩ, защото той и без това не разбира много български, а само седи и се чуди на нашенските хубавици. Това което открих е, че в нашият Ерген даже има много голямо разнообразие от страна на години, външен вид, професия и не е точно така, както се казва тук във форума. В техния са си баш еднаквички милите, но поне всички са от хубава та по-хубава. Нещо друго, което също ми направи впечатление е, че никоя нямаше очевидни корекции, за разлика от нашенките.

Общи условия

Активация на акаунт