Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 141
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Относно режисирането на визитки и подаръци.  - сигурна съм, че продуцентите настоятелно дават идеи и предложения, но те имат право да кажат не. Така че не ги оправдавам за нито една простотия, на която се съгласяват.

# 2 641
Това желание за 6 деца със сигурност не е негово, иначе досега щеше да е направил няколко.

# 2 642
Има все по един-двама, които казват в синхрони това, което публиката мисли. Коментирали сме между сезони, че една участничка постави нов стандарт бг формата, благодарение на предварителната си подготовка. Коментирали сме и че на продукцията това ѝ се хареса: пълнене на ефирно време със синхрони, в които публиката се припознава. Предположението ми е нещо между хвърляне на боб и логика от предишни коментари. Такъв разказвач съм почти сигурна, че ще има, най-логично ми се вижда засега да е Надя.
Отвращение е много силна дума, на мен такива персонажи наистина не са ми любими. В първи сезон бяха набедили Люси и си изкара бая време в шоуто, макар че при нея беше доста пародийно. Във втори и Пам беше много по синхроните.

# 2 643
А знаем ли кой печели всъщност?

Някой беше питал за зодиите на участничките:

Йоана е Скорпион, Барбара е Везни.

# 2 644
Венера в Лъв  е много хубава-обгрижваща си .

# 2 645
Има все по един-двама, които казват в синхрони това, което публиката мисли. Коментирали сме между сезони, че една участничка постави нов стандарт бг формата, благодарение на предварителната си подготовка. Коментирали сме и че на продукцията това ѝ се хареса: пълнене на ефирно време със синхрони, в които публиката се припознава. Предположението ми е нещо между хвърляне на боб и логика от предишни коментари. Такъв разказвач съм почти сигурна, че ще има, най-логично ми се вижда засега да е Надя.
Отвращение е много силна дума, на мен такива персонажи наистина не са ми любими. В първи сезон бяха набедили Люси и си изкара бая време в шоуто, макар че при нея беше доста пародийно. Във втори и Пам беше много по синхроните.
Пам нямаше толкова много синхрони, само в началото.

А на мен ли само ми се струва или в Инстаграм (поне тези профили, които аз погледнах) тазгодишните участнички не се следват една друга? Да не е някаква клауза в договора?

# 2 646
Една от участничките е родена на мойта дата, за съжаление не очаквам нищо добро...

# 2 647
Не съм правила статистика на Пам, но впечатление ми е оставило, че бая разсъждаваше върху ситуации и поведението на други участнички. Има провокатори, има жертви, има коментатори и шоуто заживява съвсем нов живот без изобщо да знаем какви ги върши Ергена през това време 😃

Видими са провокаторите в тоя сезон, има няколко потенциални жертви, ще има и много синхрони вероятно. Коментирали сме, че предаването в Бг е жестоко раздуто и продуцентите я карат мързеливата със скандали и коментари. Много ми се иска да видим повече от срещите на Ергена, повече игри, повече размисли на самия Ерген. Като гледам каста, обаче ще си караме по познатата схема.

# 2 648
Аз съм потресена от кюстендилката !
Да си психолог,семейството ти е известно
Баща дипломат -и да се осе..ш така зверски още с първи епизод .
Какъв психолог е тази,тя не е излизала от кръчмите докато е била студентка.Не знам в този малък град родителите и как се чувстват сега.Аз много бих се срамувала

# 2 649
  • София
Не харесвам Алек нито физически, нито като поведение. Отначало си помислих, че ще успява да се справя по-добре от Евгени с думите и реакциите си, но още сме на първата вечер, а вече започнаха да му идват късо изразните средства, щом успя да каже на Виктория, че е красива. Head Band А и тези непрекъснати озъбвания, които явно трябва да минат за усмивка, започват да ме дразнят. Май някой много сериозно го е излъгал, че е сладко/чаровно. Ами не, не е, зловещо е направо. Просто е гримаса без абсолютно никаква емоция зад нея.

Гълъбина ми се стори нормална в началото, но бях изпуснала пейкинга с нея в четвъртък. Сега го изгледах и донякъде оправдавам Алек, че я изгони. Освен тъпия бизнес план за спечелването й, с който влезе, после на срещата говореше за себе си в трето лице, единствено число. Не даде нито един нормален отговор: "Занимавам се с много бизнеси, живея в няколко града"... Ми и аз щях да я изритам, въпреки че не беше тя най-спешната от всички. Можеше да я остави за малко по-нататък, поне беше от тихите и кротки луди.

# 2 650
Сигнификатор за половинка е 7 дом - управителят му, планетите в него, както и аспектите, които прави управителят в наталната карта. Няма как да се разбере кой е той за него, защото не знаем асцендента му. Едва след това е Венера, която в мъжка карта показва типажа жени, които привличат натива, както и по какъв начин изразява той любовта си. Не знам кой и защо се хвана за Луната му в изречението, което написах по-назад. Тя няма общо с вкуса му за жени, а е допълнителен щрих към природата му. Луната в стрелец е със свободен дух, има тенденция да бъде оптимистична, но мнителна. Ако бъде притисната или “пратена в ъгъл”, ще бяга. Това са хора, които обичат да пътуват. Хора, които биха предпочели да се изстрелят в орбита, вместо да се справят с интензивни емоции/хора/преживявания, които биха ограничили свободата им. Те държат най-много на нея и на личното си пространство. Не приемат емоциите твърде сериозно, което не означава, че са лековати. Просто предпочитат да се шегуват с чувствата си, отколкото да ги изпитват. Охотно биха задавали въпроси, а също и ще философстват. Смехът е най-доброто лекарство за тях. Въобще не се учудвам, че контактуваше така с момичетата, както и че целуна едно от тях в първата вечер. Всичко, което описах, се видя в двата епизода досега.
На Алек проблемът му е ретроградния Марс в лъв, което не значи, че е “осъден” да не успява в нищо в живота, но тепърва ще се вижда какви проблеми му създава. Дори и заради това, че не взима толкова лесно решения, а има нужда от странична помощ.
В заключение - моля да не бъда сравнявана иронично с госпожата с картите. Астрологията не трябва да се приема толкова насериозно, колкото го прави тя. Изглежда ѝ е coping mechanism и чрез нея приема по-лесно реалността. Аз смятам, че животът трябва да се живее според вътрешния компас и желания на всеки. Макар и да не е официално призната наука, бих казала, че астрологията е добър инструмент за себепознание.

# 2 651
Не знам какви са тези ангелски карти, но явно са популярни сред младите нюейдж мацки. Александра в първия сезон доста подигравки отнесе , чак за вещица я обявиха. Сега друго момиче влезе с такива. Астрологията си е направо класика.

# 2 652
Юристката с ангелските карти ми е много симпатична на мен, обаче по визитката съдя, че ще е от “странните птици” вътре, които ще бъдат изпидуркани след 2-3 гаври.

# 2 653
Аз не смятам, че Васка е безлична. Филърите на повечето участнички са направо отвратително грозни. Миналата година Тутанкамона беше една от малкото дето се бяха обезобразили с филъри и други пластични процедури. Сега са повече от 10 дамите с пластични процедури, да не кажа почти всички.
Васка е естествена жена. Тя знае как да се тунингова без да прекалява.
Аз харесвам точно жени като нея. Момичето е хубаво и добро. Откроява се на фона на общата маса.

Цитиридис не следя. Той ми е страшно безличен и не добър характер от време оно.
Добра логика. 😁

# 2 654
Днес прочетох, че Христо Шопов бил задържан по обвинение в закана за убийство. Вече можем да си отдъхнем, че Наум не е най-големият резил за тази именита фамилия 😃

Общи условия

Активация на акаунт