Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 185 893
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 625
Чак сега приключих с втори епизод, благодаря много на LauraPalmer, че ми посочи сайт, който се отваря в чужбина. Като изключим някои странни моменти, впечатленията ми са, че като цяло момичетата са много по-красиви от тези в предишните сезони.

# 2 626
Естествено ,че е грубо  и безвкусно за шега. Аз попадам на негови словоизлияния в threads и съм потресена.

# 2 627
А Цитиридис какво е казал, направил, не го следя. Предполагам в канала му може да се види, но ако споделите кой клип точно, да не си причинявам да го гледам повече от нужното Grinning
Клипчето е свалено, но думите са следните:
Скрит текст:
"На мен ми харесва това предаване, защото е обединяващо. Каквото и да стане, ние сме обединени около "Ергенът" и най-вече жените около ергена... Защото всички са к**ви. Миналата година даже, за да опровергаят цялото нещо, вкараха девствено момиче във формата и това беше девствената к**ва.”

Ха, миналата година друга песен пееше – нямаше нищо против въпросните момичета да пълнят ефирно време и много смях падаше...

Относно продажбата на балони съм много против. Ако иска да си докарва пари като се кикери на пилон ми е ОК, но да трови деца – НЕ!

# 2 628
Габриела (плувкинята) е зодия рак. Според моите скромни астрологични познания на Алек би му харесала жена с огнен знак или поне такава, която в картата има повече огън (за предпочитане стрелец). И пак да кажа - има Луна и Венера в стрелец, т.е. трудно се обвързва, ако ме разбирате. Trollface

# 2 629
Беше част от стендъп шоу, не беше от подкаста, стига сте давали невярна информация! По-горе обясних какво е стендъп и какво е сатира.
Хората с подкаста имат и физически клуб, отново наречен Comedy Club, в който често се обсъждат същите теми. В подкаста после се излъчват записи, понкога. След като приключи с Бтв, Цитиридис стана част от тяхния екип. https://thecomedyclub.bg/

Стендъп, сатира, “шегичка”, както искате го наричайте, факт че беше безвкусно и изключително грубо. Не съм чувала Крис Рок (примерно) да нарича някоя “к**ва”.
Всъщност като спряха шоуто му Цитиридис се върна в Comedy Club. Преди да да изгрее по тв беше част от стендъп шоуто на Комеди клуб.

# 2 630
Това с балоните ми изглежда много скалъпено. Кой би се бутнал в национална телевизия, ако така си изкарва хляба?

И миналия сезон за много участнички вървяха какви ли не слухове, ама повечето от тях се доказа, че са си само слухове.

# 2 631
  • Берлин
Аз не мисля,че на ергена му трябва каквато и да е жена. Малко шоу, малко купон, малко откъсване от мама /мисля,че силно му влияе тя/ и толкова. Другото е вятър и мъгла.
...
За Васка - при първата й гримьорска поява я харесах и си казах,че що пък не вкараха нея. Но в редките случаи,в които влезе в кадър след това, мисля,че никак няма да ми хареса.

# 2 632
Аз пък вярвам.
И знам, че жена Рак се харесва на всички на пръв поглед...
После вече е друго, когато мъжът осъзнае някои неща.
Водолей и Рак - твърдо не, според мен.
А, Васка някой знае ли коя зодия е?
Че аз вече съм ги" оженила" Joy
И Мария, скицата с двата "успешни" брака завършилис развод?

# 2 633
Вчера някой писа, че Йоана продължавала доста напред. Това би ми харесало. Изглежда ми на сдържано и интелигентно момиче. А и визитката ми се видя що годе реалистична. Васка е симпатяга, но явно си я влече шоубизнеса и е влезнала по-скоро за кариера на бъдещ инфлуенсър. Може би ще ми е като Боряна от миналия сезон. Надя програмистката ще бъде новата интелигентна кралица на синхроните. Не ми е любима роля това в шоуто лично на мен.
Разнообразието този сезон май ще се заключва само в това, че основната драма ще е покрай жените на 30+ и тяхното право на любов и щастие. Не че е лошо като тема, в Бг статистически сигурно има много жени на 30+, които търсят любовта, но опита ми подсказва, че в рамките на шоуто ще се превърне в цирк тази тема.

# 2 634
Ако съдя по годините на момичетата от първи и втори епизод, този сезон си е точно млади (до 25г) срещу възрастни ( над 25г) и очаквам поне първите игри да ги разделя по точно този начин. Иначе според мен си личи вече кой с кого е бил заедно в хотела преди това, те веднага се разделиха на групички.

Също така този конфликт, който се заформя според мен си е изцяло режисиран от продукцията.

# 2 635
Голяма отрова ви е сложила тая Елена в душите, че една година по-късно косвено да я споменавате с отвращение.
Надя е с най-малко синхрони от всички досега, не знам как решихте, че ще е "интелигентната кралица на синхроните". Това, че вероятно е интелигентна, за да практикува тази професия, не значи, че има дар слово и ще я използват за разказвач.

# 2 636
  • Бургас
Досега не са вкарвали толкова зрели жени, не  знам дали целта е провокация или както бяха писали някои, че ергенът имал такива предпочитания и са ги взели предвид. Той милият, не ми изглежда много наясно  какво търси, освен че типажът му е зрели, дългокраки, руси каки. А къде е тръгнал да иска и по 5-6 деца?! Кога каката над 35 ще се вреди да му докара тая бройка? А  може и да ги иска от повече от един брак като баща си, кой знае?
Жал ми стана за психоложката на 44, с десет инвитро процедури зад гърба си, определено не знае къде е отишла и за какво. Даже си помислих всичкия стрес от неуспешните процедури да не е избил в някакво адаптационно разстройство, особено ако е зарязана и от партньор наскоро. Рискът да се срине по време на предаването е голям, дано не злоупотребят с травмите й.

# 2 637
  • Берлин
Нито Надя, нито Йоана се сещам кои са. 🫣
Първо впечатление направиха коя както можа. Да видим като се разгърдят, опс, разгърнат да кажем 🤣

# 2 638
Габриела (плувкинята) е зодия рак. Според моите скромни астрологични познания на Алек би му харесала жена с огнен знак или поне такава, която в картата има повече огън (за предпочитане стрелец). И пак да кажа - има Луна и Венера в стрелец, т.е. трудно се обвързва, ако ме разбирате. Trollface
Оу вече му видяхте и картата, сигурно и Силви ще му напраив хороскоп. Луна и Венера в един и същ знак значи ли, че физически (венера) и емоционално като съпруга (луна) ще харесва един и същ типаж жена, тоест че няма да има противопоставяне на това, което го привлича външно и емоционално?

5-6 деца, защото пък някоя на 20 или на 25 ще тръгне да му ги ражда също, а точно пък тези в предаването веднага почват.. например Шермин или Валерия.

# 2 639
Не ми е симпатичен Ергенът, а като си отвори устата да се смее, чак дъното на боксерите му се виждат. Имам чувството, че ще ме глътне. Понеже си вдига и главата като се смее, може пломбите да му преброиш. Незнам що за инфантилен смях има! Без дори да е смешно, някак доста превзето изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт