Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 235
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 580
Балоните няколко пъти ги забраняваха .
Цитиридис излобя жестоко , след като му спряха предаването.

# 2 581
Аз за Васка съм съгласна. Има гаден нос според мен, като цяло е буквално нищо особено. Гледам в промото и, че злобничко се хили на подигравки на тема възраст....а и ако наистина продава от балоните по дискотеките...то все повече негативи стават. На мен Валерия много ми харесва визуално, много е екзотична....и до там, за съжаление поведението и е крайно разочароващо
И според мен Васка не е нещо уау, но е факт, че на фона на много други, изглежда добре и е естествена. Относно това дали продава балони в дискотеката, момичето каза, че учи за фармацевт, защо не се замисляте, че може би нейните родители нямат чак толкова много възможности и тя се опита да си докара допълнителни доходи. Ако през деня няма време и има други задължения е напълно разбираемо, че е избрала да работи нощем, на фона на други “нощни” професии тази май не е нищо особено. Не знам дали е наистина така, както си мисля, само гадая Simple Smile))

Целия епизод го има в Btvplus, защо се мъчите да гледате откъси в Ютюб?
Бтв плюс е само за територията на България. Има ли други мами в чужбина и как го гледате? В предишния сезон качваха сериите в ютюб.

# 2 582
На мен пък Екатрина изобщо не ми е красива.
Скрит текст:

Цитиридис здраво е пресолил салатата с изказванията си за участничките. Че и реве, че бил докладван.

Вие специално ли търсите някой кадър с лоша светлина където нито едно момиче няма да изглежда ок и после го качвате като показател тук? 🙄

# 2 583
Скрит текст:
Аз за Васка съм съгласна. Има гаден нос според мен, като цяло е буквално нищо особено. Гледам в промото и, че злобничко се хили на подигравки на тема възраст....а и ако наистина продава от балоните по дискотеките...то все повече негативи стават. На мен Валерия много ми харесва визуално, много е екзотична....и до там, за съжаление поведението и е крайно разочароващо
И според мен Васка не е нещо уау, но е факт, че на фона на много други, изглежда добре и е естествена. Относно това дали продава балони в дискотеката, момичето каза, че учи за фармацевт, защо не се замисляте, че може би нейните родители нямат чак толкова много възможности и тя се опитва да си докара допълнителни доходи, за да си плати образованието примерно? Ако през деня няма време и има други задължения е напълно разбираемо, че е избрала да работи нощем, на фона на други “нощни” професии тази май не е нищо особено. Не знам дали е наистина така, както си мисля, само гадая Simple Smile))

Целия епизод го има в Btvplus, защо се мъчите да гледате откъси в Ютюб?

Е естествено, просто филъра ѝ е по-малко от на други.
Иначе, може да си намери и съвсем нормална работа, в която не е необходимо да продава подобни неща, които откровено си водят до кофти последици. Като фармацевт е желателно да го знае....все едно да оправдаваме дилърите, че продават, защото нямат възможност. Гледам и инстаграма, постоянно по партита...

А Цитиридис какво е казал, направил, не го следя. Предполагам в канала му може да се види, но ако споделите кой клип точно, да не си причинявам да го гледам повече от нужното Grinning

# 2 584
Има го целия и в ютюб и в друг сайт. Прикачам снимки
Скрит текст:

# 2 585
Да, аз ги гледам във втория посочен сайт, но не знаех дали имаме право да го споделяме тук Grinning

# 2 586
А Цитиридис какво е казал, направил, не го следя. Предполагам в канала му може да се види, но ако споделите кой клип точно, да не си причинявам да го гледам повече от нужното Grinning
Клипчето е свалено, но думите са следните:
Скрит текст:
"На мен ми харесва това предаване, защото е обединяващо. Каквото и да стане, ние сме обединени около "Ергенът" и най-вече жените около ергена... Защото всички са к**ви. Миналата година даже, за да опровергаят цялото нещо, вкараха девствено момиче във формата и това беше девствената к**ва.”

# 2 587
Да, аз ги гледам във втория посочен сайт, но не знаех дали имаме право да го споделяме тук Grinning
И аз не знам 🤣 просто видях, че там го има.

# 2 588
Клипчето е свалено, но думите са следните:
Скрит текст:
"На мен ми харесва това предаване, защото е обединяващо. Каквото и да стане, ние сме обединени около "Ергенът" и най-вече жените около ергена... Защото всички са к**ви. Миналата година даже, за да опровергаят цялото нещо, вкараха девствено момиче във формата и това беше девствената к**ва.”

Изключително гнусно от негова страна...дори и да е прав...направо отврат....и миналата година не е имало девствено момиче, в първи сезон имаше

# 2 589
Гледах първите два епизода. Изчетох всичките мнения дотук (!?!) Simple Smile и реших, че третия сезон няма да си го причинявам.
Не съм в таргет аудиторията на този продуцент. Простотии, скандали и унижаване на жени - не са ми интересни и няма да гледам. И се надявам рейтингът на този сезон да остърже дъното. Не искам да вярвам, че ТОВА е нещото, което иска да й бъде поднесено публиката.
Много вярно. Дори не може и експеримент да се нарече заради силната режисура и манипулативен монтаж.
Участничките са като хомогенна маса без никакви специфични умения, дадености, интереси и знания. Никоя не се откроява, за да заслужава да се следи заради нея. А как диктува вкус и обществени настройки, не искам и да мисля.

# 2 590
  • USA
На мен пък Екатрина изобщо не ми е красива.
Скрит текст:

Цитиридис здраво е пресолил салатата с изказванията си за участничките. Че и реве, че бил докладван.

Вие специално ли търсите някой кадър с лоша светлина където нито едно момиче няма да изглежда ок и после го качвате като показател тук? 🙄

Дори да е грозновата без грим, не го смятам за кой знае какво. Красотата на един човек е до голяма степен как сам решава да се презентира. Ами браво на момичето, с гримът и дрехите, които си избира, изглежда страхотно - направила е от нищо - нещо. А някои от другите участнички пък от нещо - нищо.

# 2 591
Сега чета, че Нани била hr, а помня че тук бях чела че и тя е в бизнеса със салони за красота. Какво е истината?

# 2 592
Търсим кадър на нормална дневна светлина, без филтри и тонове макиаж. Някои от момичетата във видеото си бяха хубави без грим и на същата тераса.

# 2 593
  • До морето
Сега чета, че Нани била hr, а помня че тук бях чела че и тя е в бизнеса на салони за красота. Какво и истината?

Те половината са мулти таскинг, маникюристка тире барманка тире боркиня, или актриса тире певица тире Ди Джей или гримьорка тире певица тире  писателка. Както каза Теа: "Развивам съ в няколко направления!"

# 2 594
Предаването започна да зацикля още в 3ти сезон. Едно и също съдържание, в различни опаковки, което води до едни и същи дискусии. Твърде много си личи намесата на продукцията във всичко: от кастинг до сюжет и сценарии. Този екип толкова си може, ние си го знаем от предишни погребани формати.

Аз лично на първите 2 епизода заспивах преди края. Тричасовото гледане на това шоу не предизвиква никакви нови емоции у мен, камоли положителни.

Общи условия

Активация на акаунт