Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 049
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Маги, която беше гадже на Слави Трифонов, е друга. И тя е варненка. Психолог - https://www.magiangelova.bg/
Дококото си спомням, участвала е в конкурс за красота, на който Слави е бил в журито, но не го е печелила.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 12:55 от Vivi

# 2 761
И аз съм малко объркана за това с Маги и Слави. Той имаше една друга Маги, но не е тази, доколкото помня?

# 2 762
Нищо общо няма с Маги на Слави, която май беше една от психоложките в "Женени от пръв поглед". Да, тя беше, допълвам се.
Скрит текст:

# 2 763
Имаше някакви жълти статии, че и тази Маги е била гадже на Слави, но аз не вярвам. Тези медийки в 95% от случаите не улучват.

# 2 764
Била е любовница на един от шефовете на night flight.

# 2 765
Какъв трамплин да е Ергена, то е като скок в бездна по-скоро 🙄

# 2 766
Като знам как жълтурите преписват от тук чели-недочели, изобщо не вярвам на новините им.

# 2 767
Има мъже, които си падат точно по такива типажи /опаковки без съдържание...
Ама и продуцентите копаят дъното и не му се вижда края, след две години какви ли старлетки ще изровят. Нормалните не се котират въобще.

# 2 768
Дългата връзка, за която говореше Маги във визитката ѝ, е с бизнесмен от Варна. Не е била никога със Слави Трифонов. Става въпрос за отвратителен “човек”, който е правил отвратителни неща, когато се е опитвала да го напусне. Не виждам смисъл да ги описвам тук , защото ѝ съчувствам, а утре ще вземат да пишат за тях. Не е етично …

Надежда Вишева е от Карлово. Тази седмица ще се опитам отново да разузная дали финалът е различен от този, който на мен ми казаха и ще пиша в темата за спойлери. Grin

Памела от време оно обича да пише на английски. Винаги е имала комплекси, свързани с тялото ѝ, но пълна/дебела никога не е била. Предаването не е причината да развие булимия, но е масло в огъня. Колкото и да е превзета, фалшива и лигава - не е лош човек. Двете със сестра ѝ много обичат животните и преди месеци спасиха, а после и осиновиха коте. Иначе едно от кучетата им почина през есента и със сигурност това е бил още един удар за нея.

# 2 769
Ама и продуцентите копаят дъното и не му се вижда края, след две години какви ли старлетки ще изровят. Нормалните не се котират въобще.

Силно казано мъже, но да, има. Ей такъв тип, където беше показан по-назад на снимка с Христиана. Ама те нашите гъдулки искат млад, богат, възпитан, забавен, интелигентен, влиятелен, а не осъзнават, че те повече от хиалурон и силикон не могат да предложат…. “На път бях да се развия в нещо…?!?!?!?” WTF?

# 2 770
Ако предаването още съществува след 2 години, по-добре да направят “Момата”. Поне да е нещо различно.

# 2 771
В потрес съм от тези български жени. Ако това е представителна извадка за българската жена, дъщеря ми ще бъде силно мотивирана от мен да учи в чужбина. Че шоу-шоу, ама чак пък толкова.

# 2 772
По-скоро е представителна извадка на тези, които биха се навили да участват в подобно предаване и продуцентите ги смятат за интересни.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 15:45 от Flo Ann

# 2 773
  • София
В потрес съм от тези български жени. Ако това е представителна извадка за българската жена, дъщеря ми ще бъде силно мотивирана от мен да учи в чужбина. Че шоу-шоу, ама чак пък толкова.
Не, не е!
Кой ще гледа нещо, което се препокрива с ежедневието му?

# 2 774
Честно казано продължавам да недоумявам защо хората се изненадват и / или възмущават от подбора. Концепцията си е freak show и хората се забавляват (колкото и да го отричат) с глупостта и меркантилността им.

Иво Сиромахов постна следното наскоро и си е прав.
Скрит текст:
”Виждам, че и тази година никой не гледа „Ергенът“.
Фейсбук прелива от статуси на хора, които дори не биха го погледнали. Под нивото им е. Просто ей така случайно са сърфирали по каналите в търсене на Шестата симфония на Густав Малер в изпълнение на Чикагската филхармония, ама докато я търсят, СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО са мернали „Ергенът“, и са дълбоко възмутени. И веднага са го изгасили. Щото то това не се търпи!
Те не са гледали и първите два сезона, но са потресени от интригите на участничките. Никой не знае откъде тези възвишени, интелигентни зрители, са научили за тия интриги.
Вече трети сезон това предаване върви без нито един зрител!
Да им се чудиш на акъла на БТВ защо продължават да го правят."

Общи условия

Активация на акаунт