Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 066
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 745
# 2 746
Здравейте, момичета! Къде мога да намеря визитки със снимки  на участничките ?Heart
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/

# 2 747
  • Враца

На тази, защо и се редуват очите, а не мигат едновременно?

# 2 748
Заедно с тези ducky lips... комбинацията е повече от чудна Grinning

# 2 749
Здравейте, момичета! Къде мога да намеря визитки със снимки  на участничките ?Heart
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/
Благодаря!:four_leaf_clover:

# 2 750
Ми тази квачка по това което излъчват се заяжда с другите без причина. Те видяха, че в първия сезон скандала продава и давай още от първата вечер се почват всички.

# 2 751
Точно! Не са ми интересни тези под и над касти. Преговор на нашите коментари, не мерси. Това е за който го мързи да чете. 😁

Не мога да го изтрая надкаста..пуснах го, ужасно скучно, ужасно!! Едва изтраях 30 секунди...
Миналият сезон много се хилих на Кукушев обаче...този дали е качвал нещо? Кактуса сигурно ще е със зъби и широка  усмивка Joy

# 2 752
Гледам Надкаст и не мога да повярвам, че продължава да има хора, които да си мислят, че сценките с "гримьорката" не са изцяло режисирани.

Това беше леко вдъхновено от първи сезон на Unreal. Но там жената от екипа беше продуцент.

# 2 753
Е то беше режисирано, спорът е дали Алек е знаел или не.
Според мен са искали да извадят натурална реакция и от него и не са му казали, но се е досетил, затова не реагира кой знае колко шашнато.

# 2 754
  • гр.София
Сцената с гримьорката я има едно към едно в руския Ерген ( 8 сезон, с Тимати)
Там мацката е някакъв бюти експерт. Не се съблича така ефектно като Васка и само си пуска косата и сваля коженото яке ,остава по дънки.

# 2 755
Е то беше режисирано, спорът е дали Алек е знаел или не.
Според мен са искали да извадят натурална реакция и от него и не са му казали, но се е досетил, затова не реагира кой знае колко шашнато.
На Сашко му бяха казали според мен.

# 2 756
  • София
И какъв е поста на Памела...че не всички имат ИГ ?

Скрит текст:
Споделя, че е развила eating disorder и мисля, че намеква, че предаването е влошило състоянието ѝ.Искрено се надавям момичето да е добре физически и психически и да не дълбаят в това.

Съжалявам за състоянието й, но защо по дяволите се пъне да пише на английски??? Колко от приятелите и познатите й не разбират български? Аман! Да не почне и тая като Шерминатора да ми говори на развален английски от екрана? Пффф...

# 2 757

Съжалявам за състоянието й, но защо по дяволите се пъне да пише на английски??? Колко от приятелите и познатите й не разбират български? Аман! Да не почне и тая като Шерминатора да ми говори на развален английски от екрана? Пффф...

Амиии, за слава, избиване на комплекси... пънат се, за да се покажат, че са нещо повече и целта са чуждестранните мачовци, че българските нямат шанс. Ергена им е за трамплин, не е за самия ерген. Както и повечето от участничките.

# 2 758
  • Sofia
Тази Маги е била гадже на Слави Трифонов ли? Като изключим този факт е една от най-нормалните там. А тази Нани от Родопите ли е? Има някой разпознаваеми черти въпреки корекциите.

# 2 759
Това пък за Маги и Слави от къде дойде?
И защо й викате Нани? Тя не се представи, че я наричат така. Или съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт