Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 092
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 730
Това пък какво е ?
Хранително разстройство ли?

# 2 731
  • Варна/Амстердам
Изглежда е развила булимия. Горката, това е много сериозно заболяване, пожелавам ѝ да се възстанови!

# 2 732
Е как предаването да го е отключило, то си е вид психично разстройство това...чак да обвинява, пресилено ми се струва...

# 2 733
Пише, че още преди 5 месеца е имала проблеми в резултат на строги диети, така че със сигурност предаването не го е отключило… Може да го е влошило, но не и отключило.

Освен това се извинява, че заради заболяването си през последните 2 месеца се е държала “странно”… Че тя през последните 2 месеца е била в “Ергенът”. Може би вместо “strange” е имала предвид “estranged”.

При всички положения ѝ пожелавам сила и успех, хранителните разстройства са ужасно нещо.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 23:38 от Lilly_85

# 2 734
Да, поправям се, не съм прочела добре, благодаря Lilly_85.

# 2 735
  • София
Надкаст отново ще коментират "Ергенът" и вече са пуснали първото видео.
Споменаха, че ще им гостуват отпадналите участнички и днес ще записват с Гълъбина, като ще пуснат записа в понеделник.
Нямаше нещо забележително, но се смях с глас на някои от коментарите им, а в края като правиха прогноза за изгонването другия път, Неделчо каза, че почти всички заслужават да бъдат изгонени още утре.
Четат коментаите тук като си готвят предаването и се забавляват.

# 2 736
За какво да ги гледам, като четат коментари от тук. Аз тях съм ги чела. А и никога не измислят нещо по-смешно от съфорумките. Да не говорим колко отдавна съфорумките разконспирираха участничките и финала.

# 2 737
Минавам само с една антропологична вметка. В България ергенът се води рус и масово го отбелязваме тук като отличителна негова характеристика. В Северна Европа обаче такъв фенотип рядко минава за рус, обикновено го водят светлокестеняв брюнет.

# 2 738
  • Варна
Йоана и Милена са без корекции.

За Силвето също имам съмнения, че може би няма. Но за Бога, каква е тази снимка, която са й сложили?

Скрит текст:
Струва ми се, че тази я пере съчмата здраво.

# 2 739
Точно! Не са ми интересни тези под и над касти. Преговор на нашите коментари, не мерси. Това е за който го мързи да чете. 😁

# 2 740
За Силвето също имам съмнения, че може би няма. Но за Бога, каква е тази снимка, която са й сложили?

Скрит текст:
Струва ми се, че тази я пере съчмата здраво.
Пере я, определено. Вярвала в Бог и обичала да се моли, ама ходи при врачки и баячки, което е заклеймено в Библията… Искала световен мир и да става политик, ама я елате тук да ви погледа на карти, докато чака ред да олигави ергена… Ако ѝ дадат поле за изява, ще стане цирк. Но покрай всички скандалджийки, може и да не остане време за нея.
Но наистина някои момичета сякаш фотографът ги мрази. Снимката ѝ определено не е от най-добрите. Украинката също изглежда потресаващо.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 00:18 от Lilly_85

# 2 741
Убийте ме, но за мен не изглежда потресаващо на снимката. Съвсем нормално.

# 2 742
Здравейте, момичета! Къде мога да намеря визитки със снимки  на участничките ?Heart

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 00:04 от Tara41

# 2 743
Хоп и аз тук.
Миналата година се коментираше, че интелектът и стратегията на една конкретна участничка ще отвори порта на нов тип хора към риалити предаванията и тази година ще се впуснат интелигентни дами към шоуто, а то... Майко мила.
Не знам защо го бяха издокарали като стюард на яхта в първата част на епизода, странен подбор на тоалет, макар че сакото ми хареса.
Евгени повече докарваше дълбоките въздишки при церемонията на розите. И като казах Евгени - бас, че и Алек ще се окаже целувач. Grinning Той от първи епизод подкара.
Този сезон явно ще залага на скандали млади срещу стари (образно казано, няма стари) както миналият - интелектуалки срещу чалга диванче. Понеже тогава водихме дискусии що е то интелект, явно са решили този път да ни дадат по-обективен критерий.

И, към евентуалните участнички в четвърти сезон, моля ви, научете се как се върви с дълга рокля и високи обувки, тъй като нещо в мен умира всеки път като видя как някоя е надигнала фуста все едно е перачка на реката.

# 2 744
Убийте ме, но за мен не изглежда потресаващо на снимката. Съвсем нормално.
Коя от двете? Силви има много налудничав поглед на снимката си, а вирнатата брадичка не подчертава хубавото в нея. На Мария (украинката) пък все едно са ѝ сложили паспортната снимка... Има и други момичета в тази поза, но те са усмихнати и изглеждат по-разчупени. Не може това да е най-добрият ѝ кадър.

Общи условия

Активация на акаунт