Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 092
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 670
Йоана и Милена са без корекции.

# 2 671
Надежда много ми заприлича на едно момиче в инстаграм, в първия момент даже помисих, че е тя. Някой знае ли дали нямат роднинска връзка. https://www.instagram.com/yanitsatileva/

# 2 672
  • USA

За Силвето също имам съмнения, че може би няма. Но за Бога, каква е тази снимка, която са й сложили?

Скрит текст:

# 2 673
Луната в мъжка карта, има много общо с това какъв тип жена хареса мъжът. С ретрограден Марс познавам поне двама души много от близо и мога да кажа, че са доста успели, оправни и работят здраво. Единият даже е с Марс в Лъв като Алекс. Ретроградният Марс обаче има навика понякога да се отказва от нещо, което първоначално е решил да свърши. В този ред на мисли не бих се изнанадала ако на финала не избира никоя. Той има и ретрограден Меркурий също така.

# 2 674
Знам, че във ведическата астрология Луната в мъжка карта се счита за показател при избор на съпруга. Важно е също дали е роден през деня или през нощта. Ако е роден през деня - Марс е малефик в картата и ще му създава проблеми през целия живот. Иначе той спомена, че се е захващал със спортове, но траен навик не е изградил. Още един пример как може да действа ретрограден Марс. По-интересно за мен ще бъде да проследя (макар и по косвен начин) как той ще премине през Сатурновото си завръщане и дали ще извлече някакви позитиви след предаването.

# 2 675
  • София
Според мен за Йоана е силно вероятно да има филър в брадичката и челюстта.

# 2 676
Пожарникарката май също е естествена.

# 2 677
Силви и Екатерина също нямат корекции.

# 2 678
Екатерина е с коригирани устни.

# 2 679

Нейните са нарисувани, но няма филъри.

# 2 680
Според статии в социалните мрежи, Памела и Габриела са сестри.

# 2 681

Нейните са нарисувани, но няма филъри.

По-назад снимки в инстаграм вижте. Рисуването придава площ, но не и обем. На едната снимка личат  и неравностите. https://www.instagram.com/ekaterina.todorov/

# 2 682
Знаем от ден първи Simple Smile
Според статии в социалните мрежи, Памела и Габриела са сестри.

# 2 683
Дори да не знаехме, че са сестри, то това стана ясно още в първия епизод.

Първо едната отиде на диванчето с Алек и почна да му обяснява, че израстнала без баща. Веднага след това втората му каза същото и спомена, че е най-близка със сестра си.

В това време върнаха камерата на първата, която се смути като я питаха за името на сестра ѝ и измрънка, че не можела да каже…

Изобщо от продукцията унищожиха изненадата.

# 2 684
Късничко явно се включих в темата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт