Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 380
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 080
Май няма Елени тази година.

# 1 081
  • тук и там
В един стар Биг Брадър имаше един Пеньо, дето се правеше на момиче.Баш на него ми прилича госпожицата от снимката няколко поста по-назад..

# 1 082
Какви красавици имаше миналата година, Джия, Айлин... не мога да повярвам какъв състав са спретнали. От сега ме е срам за утре.

# 1 083
След (в случая преди) церемонията с Наум:
Как се чувстват момичетата часове преди да се срещнат за първи път с Алек?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/oshte/kak-se-chuvstvat-mom … i-pat-s-alek.html

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 23:38 от Alucard

# 1 084
Ъъ, Мони се казваше, сетих се! Та Шермин прилича на Мони 1:1

На мен тази Шърмаяни ми прилича на Нора Недкова.

# 1 085
Какви красавици имаше миналата година, Джия, Айлин... не мога да повярвам какъв състав са спретнали. От сега ме е срам за утре.
Страшна красавица беше Джия 🫠

# 1 086
Скрит текст:
Ъъ, Мони се казваше, сетих се! Та Шермин прилича на Мони 1:1

На мен тази Шърмаяни ми прилича на Нора Недкова.
Скрит текст:

Клонингите атакуват... Това са три еднакви клетки, ъъъ, едноклетъчни.

# 1 087
  • София
В един стар Биг Брадър имаше един Пеньо, дето се правеше на момиче.Баш на него ми прилича госпожицата от снимката няколко поста по-назад..
Нали трябва да сме политкоректни.
Защо да не вкарат бивш мъж?

# 1 088
А мен ме е страх

# 1 089
  • Берлин
Така съм след промото за утре

# 1 090
Май няма Елени тази година.

Дано !!!

# 1 091
  • На Изток от Рая
Аз честно казано, очаквах жените от 30+ да са някакви топ мацки и да отнесат"момиченцата", а пък тя каква стана... Поне тази Маги като ѝ гледах снимки в ИГ изглеждаше доста добре, а и нали е от фаворитките. Явно са с мноого хубав характер.

# 1 092
Аз няма да гледам утре страшното, ще ви чета и от вас ще се информирам. Много съм чувствителна. Не мога да го понеса.

# 1 093
Във видеото с Наум момичета изглеждат далеч по-добре отколкото намацани с няколко слоя грим.

# 1 094
Аз след тези "момичета "трудно ще заспя Laughing Утре ще си плюя в пазвата предварително .
Освен това явно си изчерпих капацитета за лайк и бутона не ми е активен.Но да знаете ,че тук е по-приятно още от първия ден Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт