Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 422
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 170
Ергенът много приказлив.

Двете сестри ми харесаха, Валерия визуално също.
Шермин ми е интересна. 😄 Барбара не ми допадна като държание.

# 1 171
Това със сестрите е извратено. Определено обаче Габриела изпъква с повече мозък от Памела.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 16:29 от Kamille252

# 1 172
Някой качи ли вече запис на снощния епизод? Снощи гледах нормално БТВ онлайн до представянето на третото момиче, после изведнъж спря и изписа, че вече нямам достъп до моята територия или подобно.

# 1 173
Памела едва я изгледах, чак ми беше неудобно някак - дали беше от свръх притеснение или опит да изпъкне, не знам, но се държа инфантилно!

# 1 174
Някой качи ли вече запис на снощния епизод? Снощи гледах нормално БТВ онлайн до представянето на третото момиче, после изведнъж спря и изписа, че вече нямам достъп до моята територия или подобно.

В тубата е качен целият епизод от снощи.

# 1 175
Да, когато двама души се съберат, всеки с детето си, децата се водят доведени /нямат кръвна връзка/. Когато в това семейство се роди дете - Алек в случая, то е природено дете и всички останали са му братя и сестри, тъй като с всички тях има кръвна връзка, независимо дали от страна на баща си или майка си.
Права си.

Сестрите, борещи се за един мъж, е гнусно и извратено. А откъде дойде, че Йоана му е сестра?

# 1 176
Да, когато двама души се съберат, всеки с детето си, децата се водят доведени /нямат кръвна връзка/. Когато в това семейство се роди дете - Алек в случая, то е природено дете и всички останали са му братя и сестри, тъй като с всички тях има кръвна връзка, независимо дали от страна на баща си или майка си.
Права си.

Сестрите, борещи се за един мъж, е гнусно и извратено. А откъде дойде, че Йоана му е сестра?

Фамилията ѝ е Младенова и малко си приличат визуално.
Едит: Аз не разбрах под доведени сестри се има предвид, че имат един общ родител или нямат?

# 1 177
А откъде дойде, че Йоана му е сестра?
Имали били еднакви очи.

# 1 178
Екатерина си харесах преди старта, нея си харесах и след снощния епизод.
И ергенът ми харесва.

# 1 179
Не бе хора, Йоана не му е сестра..съвпадение на имената просто.
Памела беше трудна за гледане, ужас..

# 1 180

Едит: Аз не разбрах под доведени сестри се има предвид, че имат един общ родител или нямат?
Доведени сестри нямат общ родител.

# 1 181
Не виждам никаква прилика между Йоана и ергена, а и логика не виждам да вкарват сестра му. Не е интересно, тя няма да се напъва да се целува с него, няма да е конкуренция.

# 1 182
  • София
Валерия не ми хареса като визия - прилича ми на гротескна версия на Дара. Стори ми се и доста глуповата. Стана ми мъчно за майка й, но не ми хареса как веднага изтърси тази история за да печели точки пред Ергена, чак прехапа устни от кеф на реакцията му. Инстинктът ми говори, че ще бъде една от злобарките на сезона.

# 1 183
Здравейте на всички, изчетох ви с интерес и пожелавам прятно гледане и коментиране на всички:)
На мен за сега само Валерия и Васка ми харесаха, абе много възрастни изглеждат тези иначе малди момичета ,а дали не са си лъгали за годините?
Някъде четох, че влиза дама, която всчики познават (демек много известна) и много усилено от продукцията я крият коя е, тя била изненадата за зрителите. Някой знае ли нещо такова?
От промото за мен бая неща разкриха, очевидно както и пише въпросната Маги ще е главно действащо лице и май тя тази година го играе за мен Елена. Това е само мое мнение.
Моля, ако има тема за спойлери да свиркате, миналата година имаше невероятни дедективи сред мамите:)
Ако и двете сестри се целуват с него ще е много извратено и според мен.
За мен Йоана не му е сестра, събиране на информация орт вътре, май е в разрез с идеята на шоуто, мисля, че осново се залага на неговите впечатления за момичетата и според мен и от продукцията не му дават допълнителна информация.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 10:37 от Evaeva7

# 1 184

Доведени сестри нямат общ родител.

Да, и за мен това е дефиницията, иначе ще са полу-сестри/братя.

Общи условия

Активация на акаунт