Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 544
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Melmak
Имам въпрос: защо майката на ергена да не е ок с това той да вземе жена с дете, като очевидно Алек е плод на втори брак на родителите си, които имат други деца преди него?
Много майки не биха харесали за синът си, жена с дете /в голяма част от случаите/, защото синът им си е ерген без дете. Майките считат, че едва ли не, за техните момчета трябва нещо "по-добро", т.е. жена без дете. Ако мъжът е с дете и срещне жена с дете, случаят е друг и тогава "маминка" дава благословия.
Друга тема на разговор е, защо изобщо мъж, улегнал и сериозен, ще слуша майка си.... Да пита баща си - той ще каже да вземе тази с най-големи ц*ц* Grinning

Това ми е ясно, но не звучи искрено от хора, които са във втори брак и имат деца преди това.

# 1 336
  • София
Памела пише, че е маркетинг експерт. Не е казвала да е безработна.
Наистина не в казвала, че е безработна.
Каза че нищо не работи в момента, когато ергена я попита с какво се занимава.
Но го представи, че се е преработила и е работохоличка.

# 1 337
Памела пише, че е маркетинг експерт. Не е казвала да е безработна.
Каза го. По точно каза, че “с нищо не се занимава”. В превод - безработна… А е маркетинг специалист по образование.

# 1 338
Тъй де, тя е точно от вторите, дето са срещнали любовта от втория път, но от първия и тя и мъжът ѝ имат деца. Не се знае дали връзката с мъжът ѝ щеше да просъществува, ако той самият нямаше деца.

# 1 339
Памела и Габриела бяха завършили някакъв курс за микроблейдинг или нещо подобно, даже си имат инстаграм https://www.instagram.com/powderbrows_sisters/, но така си седи от 2021г. Сега си имат салон за красота де, та може там да правят процедурите те.
Колкото до това, че е маркетинг специалист, и чак пък експерт, лееекичко се съмнявам.

# 1 340
  • София
Да пита баща си - той ще каже да вземе тази с най-големи ц*ц* Grinning

Явно някои затова си правят гърдите с такива размери Joy
Току-що изгледах първия епизод и мисля, че се очертава интересен сезон. Има доста хубавки момичета, аз лично не бих ги върнал хехе. Барбара я запомних най-много, защото хем е секси хем изглежда с интересен характер. Така че поне тя, Теа, Киара, Йоана, Надя, Васка, Габриела, Валерия и Екатерина на пръв поглед ми харесват. Stuck Out Tongue

На мъжете им е лесно Joy Да се чудиш за какво толкова се пънат някои жени Laughing

# 1 341
Салонът не отворили ли съвсем скоро? С идеята да съвпада с представянето им в шоуто.

# 1 342
Кога майката е казала, че няма да получи одобрение кандидатката заради наличието на дете? Не съм чула такова нещо. Само, че няма да одобри. То и няма как да го каже де, щото ще стане ясно коя е, но пък и свободно съчинения да не правим.

# 1 343
Като ви чета отварям още един екран на компа със снимките на участничките до тук за да разбера за коя се говори, че всички са еднакви....
Обаче тия дето ще влязат тази вечер ще са още по зле според мен по това което дадоха накрая на вчерашния епизод.........

# 1 344
# 1 345
Много ми е странно как преценявате ергена като неискрен и че се смеел неестествено. Ми я си представете ако трябваше да е искрен как щеше да изглежда предаването!
Хахаха, нали
Но е вече прекалено на лицето му да е изписано "тая не е с всичкия си", а на глас да казва "забележителна фигура, и един искрен човек си ти"

Просто той, дето викаше баба едно време "с голямата баданарка" маже и лъже, поне да имаше микрочастица хипербола, да създаде едвааа видима ирония, да сме доволни всички.
Твърде очебийно лъже, това е

# 1 346
Много е хубава с оригиналните си устни. Защо така се орезиляват тези млади жени с тези огромно плюскуди, е необяснима загадка за мен.

# 1 347
Ми тя тук е красавица! Как може да се загрозяват нарочно?!

# 1 348
Да. Тъжно е просто.

# 1 349
Май няма Елени тази година.

А дано, ама надали. Просто форматът е такъв...

Общи условия

Активация на акаунт