Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 185 577
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 130
Мен Милена с парфюмите ми е симпатична. Ясно, че не е за това предаване, но в фин човек. Струва ми се и адекватна на фона на много други
Не съм сигурна, че "адекватна" е правилната дума.

# 2 131
Плувкинята прилича на Веси Бонева. Нямам търпение да ги видя без грим.
А той коя качи на хеликоптера и отведе в стаята си?
Магдалена.

# 2 132
Доста нормално се държа сред вече подпийналите клонинги 😃 Дано се сдушат с психоложката (истинската) и си направят един тих кът на нормалността.
Мен Милена с парфюмите ми е симпатична. Ясно, че не е за това предаване, но в фин човек. Струва ми се и адекватна на фона на много други
Не съм сигурна, че "адекватна" е правилната дума.

# 2 133
Тази мис Шарм си е чиста българка, неразличима от стандартните посетителки на Театро, вероятно родом от Перник или Горна Малина. Майката явно е успяла да забърше някой израелски любител на хазарта, спастрил малко шекели, та като е докопала имането на пастрока, незабавно се е тунинговала по най-високи пайнероподобни стандарти. Никаква разлика не виждам със средностатистическа източноевропейска бръмчалка. Като видиш такова по евролетищата, веднага ти се изяснява, че е или от източния блок, или направо бивш СССР. От западния блок и САЩ само афродамите се докарват така. Като зачестят такива физиономии, знам, че гейта ми е близо.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 00:38 от NOmerci

# 2 134
  • Melmak
Ох, като ги гледам без грим... грам не се грижат за кожата си тези жени. Явно не е само лош грим и кофти светлина.
Христиана е била училищен психолог, не преподавател, до миналата година преди да влезе в шоуто. Не че е голямо успокоение, но поне не е преподавала на децата. Говори се, че баща й полицай я е наместил на позицията.

В полицията повече ще й отива. Който не слуша, айдеееее прангитееее.
Тази мис Шарм си е чиста българка, неразличима от стандартните посетителки на Театро, вероятно родом от Перник или Горна Малина. Майката явно е успяла да забърше някой израелски любител на хазарта, спастрил малко шекели, та като е докопала имането на пастрока, незабавно се е тунинговала по най-високи пайнероподобни стандарти. Никаква разлика не виждам със средностатистическа източноевропейска бръмчалка. Като видиш такова по евролетищата, веднага ти се изяснява, че е или от източния блок, или направо бивш СССР. От западния блок и САЩ само афродамите се докарват така. Като зачестят такива физиономии, и знам, че гейта ми е близо.

Много съм съгласна с теб. Единствено, че баща й е с турски произход, майка й явно е българка. Иначе всичко останало е така, абсолютно си права. Не знам защо тук има такава мода всяка втора да е клонинг с пет кила силкнон, евтина визия и джуки, които ще се пръснат.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 23:28 от hechicera_

# 2 135
Шармант е объркано създание, което дава всичко да я мисля, за нещо повече от това, което е. Често срещан комплекс при обърканите хора: тя ни туркиня с турците, ни българка с българите, ни еврейка с еврейте. Клето създание ми е тя и не ме кефи да ме занимават с личността ѝ

# 2 136
  • Варна
Aз разбрах, че живее в Израел, а не че има израелски произход.
А и  според мен има ромска жилка.

# 2 137
  • София
Да, няма израелски произход. Баща ѝ е с турски, затова знае турски език. Майка ѝ има втори брак за евреин и така заминават за Израел.

# 2 138
Аз лично не разбрах защо Шаро се мисли за нещо повече от другите. Освен това ми е интерсно, ако я привикат в казармата как ще натика тези кубици в униформата. Джуките ѝ са много грозно оформени - би трябвало да осъди пластичния хирург, но като гледам какво самочувствие вади сигурно много си се харесва.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 02:37 от LadyCharming

# 2 139
След като хвърлих поглед във фейсбук, разбирам защо жените си правят пластични операции. Хората могат да бъдат наистина жестоки.

# 2 140
Много щастливо, спокойно и хармонично живея без ФБ. (:

# 2 141
Шармант е объркано създание, което дава всичко да я мисля, за нещо повече от това, което е. Често срещан комплекс при обърканите хора: тя ни туркиня с турците, ни българка с българите, ни еврейка с еврейте. Клето създание ми е тя и не ме кефи да ме занимават с личността ѝ
То не етносът е проблем. Ама тия силикони, дето е наляла, самочувствието до Луната и изтъкването как е живяла на висок стандарт, свикнала е на такъв и иска мъж, който да й осигурява такъв и занапред... С 2 думи: каза си, че търси спонсор.

# 2 142
Много се смях с участничките  в този сезон. Най-забавни са ми Шаро, Мери и Христиана. Вики също . Сегашният ерген е най-освободен и общителен  от тримата досега. Забавно ще е.

# 2 143
Подозирам, че на Алекс майка му е руса.
И той има афинитет към руси жени.
Беше казал в интервю, че не харесва жени с подобрения, а те само такива са му набутали.

# 2 144
  • Melmak
Майка му не ми се видя руса изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт