Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 214
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 310
Момичета, има ли къде да се гледа епизода от снощи?
Не съм момиче, но... айде... да не кажеш, че съм лош.

ЕП.2 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/55084/sezon-3/ergenat-epi … ezon-3-22-02-2024

# 2 311
По повод брекетите- няма две мнения, че човек трябва да вземе мерки, когато има проблем. Оттук нататък вече е въпрос на самочувствие и самоувереност при комуникацията с хора. Адмирации за Маги, че не се притеснява.
Не мога да разбера обаче защо трябва да има винаги не само нотка на просташки сеир в това реалити, но и толерантност към подобно поведение като това на момичето от Кюстендил. Изгониха Гълъбина с показалката за сметка на Христиана със сливата. 🙄

# 2 312
Гледам Гълъбина в Преди обед, интелигентна, възпитана и красива жена. Добре, че си тръгна.

# 2 313
Пуснах да гледам Гълъбина и пак мернах Валерия и Айлин, омръзна ми да ни навират точно тези двете. Дано не викат само тях, че ми омръзна от едни и същи, а ми е интересно да гледам отпадналите.

# 2 314
Много се изненадах, когато видях момичето на коня, понеже я бях гледала в един клип като спечелила инвитро процедури (а доколкото знам трябва задължително да има биологичен материал поне на един от партньорите, т.е явно е била / e обвързана, за да стигне дотам).

Мисля, че покрай гостуването на Калина Крумова при Мондьо се бях разтърсила по темата и така попаднах на този клип.

От сърце желая момичето постигне мечтата си, явно след Ергена е станало това.
Искренно се надявам процедурата, за която говори в клипа да е успешна. Изключително много ми хареса тази жена - за жена на ергена, не. Просто като жена. Всъщност тя дали има инстаграм или фейсбук?

# 2 315
  • София
Гълъбина само е спечелила от това, че е отпаднала първа. Ако още не го знае, следващите седмици ще го разбере.

# 2 316
Валерия ми направи много лошо впечатление снощи с коментарите си за “старите” и “кой би харесвал по-възрастни жени”. Явно си е мислила, че с леко перверзно държание и малко изпросено съжаление ще дръпне много напред в предаването. Хлапашки истории.

# 2 317
  • София
Гълъбина беше досадна, с право отпадна. Сигурно си е Ок жената, но да знае че с този подход едва ли ще спечели мъж.

# 2 318
Знам само, че Христиана, а не Гълъбина, ме накара да превключа канала.

# 2 319
Гълъбина беше от нормалните. За продукцията е била безинтересна. Алек беше отегчен и... аут.

# 2 320
Значи все пак Гълъбина е тази с указанията как да я задържи и да се хареса-със статива.Ами аз съм сигурна ,че за това я махна.Да не се окаже и той като Генчо-да иска да тичат след него без да положи усилия той самия Smile
С горното мнение" nani_net* "съм съгласна абсолютно Simple Smile

# 2 321
Изгледах и втори епизод. Наистина се очертава интересен сезон. Сега....обикновено пиша само положителни коментари защото мен ме интересува това което ме забавлява, а и не се дразня лесно от различните характери и поведение на хората. Обаче това момиче от Кюстендил снощи беше яко криндж. В стремежа си да бъде забавна, става гръмогласна и досадна. Като цяло засега не се получава това с което иска да изпъкне и товари зрителя. Rage Ето Теа например е естествено забавна..... Yum

# 2 322
  • София
Мислех да пиша чак след двата премиерни епизода, да минат визитките.
Но сега си допълвам мнието ми за епизод 1
https://bg-mam.ma/p/1624977/47650416

Епизод 2

Малийй, тук влезе тежката артилерия любимки на Тушев и Ко.
Визирам Цър-пър и кюстендилската пиянка, Хриси. Или Габи 2.0.
От двете обаче Христиана ми е по-симпатична, защото е първична, но не мога да разбера как може това да психолог и то детски психолог.
Виктория БФС-то или Цър пър ми е най-анти от всички участнички. Брутално злобна и агресивна по гаден начин ми изглежда.
Стига толкова за тези две персони.
Очаквам тежък сблъсък между двете на по-късен етап. Това ще е боксов мач от свръхтежка категория, хаха.

От епизод 2 ми хареаха най-много:
Магдалена (много красива и стилна жена), Мария украинката, Силви и Милена френската аристократка.
И май са това, за другите не остана време да ги забележа и да добия повече представа.

Още е много рано, но Васка си остава най-красивото момиче. Сега разбира се това нищо не значи. Алек си решава, аз пиша от пръв поглед коя ми грабна окото най-много. Останалото е вече химия, разговори и т.н.

Екатерина ще е новата Благовеста ли? Визирам реакциите и реването по време на церемонията на розата

Тази Шермин е ендо към едно Мони от сезон 2.
Но няма как да и симпатизирам (поне на този етап), защото ме дразнят хора с толкова голямо нарочно демонстрирано спрямо околните самочувствие и толкова високо вдигната брадичка тип, гледам те от възможно най-високо.

Алек продължава със странния си изказ. След 'Кво' и 'Кефи' сега цял цитат спретна, който сцепва:
‘’Ти си кеф да си до мен’’
Но въпреки този изказ ми е далеч по-приятен от Виктор и особено Генчо, който ми е на дъното на класацията от трите ергена.

Имаше много логика Маги да вземе розовата роза, явно наистина е впечатлила много Алек. Само тези 8 години разлика ме притесняват. Защото я харесвам.

Гълъбина стресира Алек с всичките тези правила/планове и подточки. Жени, ако изкате да уплашите един мъж е ако още в началото зададете 'бизнес план за връзката ви' Не знам тя ли е решила да направи това първо впечатление по този начин или някой и е дал този съвет, но си вкара автогол.

# 2 323
Гълъбина беше досадна, с право отпадна. Сигурно си е Ок жената, но да знае че с този подход едва ли ще спечели мъж.
Съгласна съм. Познават се от 2 секунди с ергена и тя вади показалката и почва да му обяснява какво трябва и не трябва да прави. Съвсем грешен подход.

По същата причина не съм съгласна с мнението на повечето тук, че Нани е постъпила грозно, като не е казала, че има дете. Че то цялата им комуникация е била има-няма 5 минути сигурно. Сериозни неща се говорят, когато си поразмените 2-3 приказки и се поотпуснете. Не когато току що попадаш в нова среда, не знаеш кой е насреща и коя от 25-те други жени ще те прекъсне. На втората среща вече му е казала.

# 2 324
Значи и снощи една и сега Валя от предният сезон коментират-кой би харесал възрастна жена. Що за простотия и липса на дълбочина, ценности и изобщо възпитание! Тези майки, баби нямат ли. Сериозно ли мислят, че те ще са вечно млади и мъжете гледат само красотата и младостта. Срам ме хваща, че такива печелят формата и изобщо някой ги смята за личности, а не само куха обвивка. И като се сетя тук каква люта защита имаше тази прословута Валя.

Общи условия

Активация на акаунт