Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 282
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 535
  • USA
Не знам къде я видя тази тенденция.
Аз съм на възрастта на Ергена така да кажем и сред моите познати, приятели, неприятели максимума е някой да излиза с жена 2-3 години по-голяма от него. Масово са или на една възраст или жената е по-малка. Това си е естественото и това все още е и много по-често срещаното.

Нека да е жалко, но това си е истината. Мъжете главно предпочитат по-млади от тях и красиви жени, жените главно предпочитат по-възрастни от тях и успели мъже.

Това малко ми се струва като само твое лично наблюдение. Мъжете харесват това, до което могат да се "докопат" в повечето случай. Нищо, че повечето се мислят за "големи избирачи". Аз лично не познавам някоя 50 годишна дама, която ако искаше да си хване по-млад любовник не би могла, това е само коупинг от страна на мъжете.

# 2 536
Накратко, визитките са в голямата си част фейк Simple Smile

# 2 537
На визитките са много хрисими. (:

# 2 538
фейк, фейк... включително и на главното действащо лице...Sleeping

# 2 539
Изобщо си е измишльотина в голяма част това предаване.И миналата година 90% бяха безработни,но във визитките бяха от адвокат нагоре.Grinning

# 2 540
Хаха, това оправдание е по-скоро успокояване на съгражданите че няма досег до децата им. Относно това, което показа няма как да се оправдае. " Извинявайте, не съм такава ма ме накараха", "Извинявайте ама се напих от напрежение".."Извинявайте, аз не съм чак толкова проста наистина, ама от шоуто искаха..".

# 2 541
Според мен, голяма част от визитката си е дело на участничките, а не са сценаристите. Коя я е срам да каже къде работи, коя нещо друго. Ето например Барбара - защо забрави леко тактично да спомене, че и тя е от Кюстендил?!? И защо забрави да каже, че НЕ сама е постигнала всичко, а получава голяма помощ и от техните.

# 2 542
В комеди клуба казаха, че имат инфо че Васка работела в някакъв бар като..."балонджийка"..каквото и да значи това?

# 2 543
Е ясно кандидатките си измислят нови cv-та направо,но продукцията позволява така да се изявяват.Миналата година нямаше ли някоя излъгала за годините си?

# 2 544
Абе хора, това е ТЕЖКО ПРОДУЦИРАНО предаване. Айде стига. Всяка участничка, че и ергенът минават през психо профил. Така им правят интригите вътре. Така че тая мадама горе дето се изказва от групата за Кюстендил я разбирам. Знам, че тия предавания са риалити колкото аз съм слаб, демек въобще не са.

# 2 545
  • На Изток от Рая
В комеди клуба казаха, че имат инфо че Васка работела в някакъв бар като..."балонджийка"..каквото и да значи това?
Сигурно продава от тези балони, които ги дишат.

# 2 546
Продукцията знае за лъжите и още как. Някои участнички нямат капацитета да се сетят за някои длъжности и професии, на други са им силно преувеличени или "перифразирани", за да не са все "модели" или собственик на интернет магазин Simple Smile

# 2 547
Най-любимото ми - когато някоя самоорезилила се реалити 'звезда' почне да се оправдава как, видиш ли, всичко е монтаж, заблуда, режисура и тя хич не е такава. Да, да...

# 2 548
  • София
Някои говорят, всякаш не са участвали в снимането на собствените си визитки Joy

# 2 549
Предаването може да е “тежко продуцирано” в някои отношения. Но лично аз не смятам, че примерно случаят с Христиана и други момичета, и в миналите сезони са били едва ли не - едно шоу. Защо му е на някой да влезне и да се изложи по брутално грозен начин, да обере целия хейт и после да му се налага да се извинява и оправдава?! Не мисля, че един НОРМАЛЕН човек би се съгласил на такова нещо умишлено!

П.С между другото вчера слушах лайфа на Жечев, и чух нещо, което не го бях, може да сте го коментирали тук. Каза, че знае от достоверен източник, че в първият сезон Венета се била изпикала с леглото на Александра и после за това Ергенът я е отстранил.

Общи условия

Активация на акаунт