Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 228
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 610
То както се казва, всеки сам си преценЯ, но аз нищо добро не видях в нея. Красиво и естествено, тоже

# 2 611
Май писах по-назад, но според мен Васка трябваше да я запазят малко по-дълго в тайна.
 Да им направят някаква игра със снимки и тя ги гримира и да си говори с момичетата като не-ергенка, да е при Алек, когато той е напрегнат и се подготвя за снимки/коктейл (колко да го гримира него, 2 минути) и да видим каква "връзка" щяха да заформят. Тя щеше да е глътка свеж въздух за него на фона на напъните на останалите.

# 2 612
Не мога да съдя по измислените от продуцентите визитки и режисираните влизания, но е факт, че Васка е много красива с много хубави черти и приятен глас и не е тръгнала да се излага като някои от момичетата, влизайки в спорове..

# 2 613
  • До морето
Май писах по-назад, но според мен Васка трябваше да я запазят малко по-дълго в тайна.
 Да им направят някаква игра със снимки и тя ги гримира и да си говори с момичетата като не-ергенка, да е при Алек, когато той е напрегнат и се подготвя за снимки/коктейл (колко да го гримира него, 2 минути) и да видим каква "връзка" щяха да заформят. Тя щеше да е глътка свеж въздух за него на фона на напъните на останалите.

Тупарееееев, Тупареееев златна мина е тоя форум, ама ти 20 години спиш!

# 2 614
И аз гледах, но освен ,че имал хубави очи нито красота невероятна ,нито доброта не видях.

# 2 615
Тепърва ще си разкриват характерите. На мен Надя инженерката ми хареса външно, но явно ще бъде и тя в центъра на скандалите. Това, че някоя е красива и естествена не я прави автоматично добра.

# 2 616
Това на Цитиридис не е пост, това е част от неговия стендъп, твърде вероятно е да е от миналата година, още когато е работил в БТВ. Това е сатира, т.е. вероятно има предвид точно обратното на това, която казва, за да е комично. Надявам се от това бързо обяснение да се разбере какво е сатира, шега и стендъп. Именно за това не е пост, а видео, и от интонацията се разбира.

# 2 617
  • Street of Dreams
Екатерина в инстаграм ми се видя красива, екзотична, магнетична, тайнствена, солидна, заземена и с характер. Като извади това мрънкащо гласче и самото очакване да изпъкне само с красотата си и драмата, че не е забелязана - разочароващо е, особено ако е скорпионка. До тук прави впечатление на цветенце в саксия, на което не му се е отдала възможност да излезе пред света и постигне нещо. Дано се развие образа й. Ако ли не, ще бъде отрезвяващо за нея.

# 2 618
Е, Васка си е направо супермодел в сравнение с останалите. Според мен наистина има много приятна външност. Не знам обаче как ѝ преценихте характера, нея от влизането не са я давали в кадър. Ще видим в следващите епизоди, в дългото промо се вижда, че са ѝ много забавни обидите на Надя (програмистката) към тези над 30. Може да се окаже разочарование.

Мануна, не е стендъп от миналата година, ами е видео пост в неговия Инстаграм, второто видео в което обяснява, че го докладвали, още си стои.

# 2 619
  • Варна
Убедена съм, че така ще се окаже . Освен нея, същото се отнася и за Силви, Надя, все такива, дето уж изглеждат хрисими.

# 2 620

Мануна, не е стендъп от миналата година, ами е видео пост в неговия Инстаграм, второто видео в което обяснява, че го докладвали, още си стои.

Нали го гледах, стендъп е. Започваше с "да не се лъжем, сега като се прибирем вкъщи, всички ще си върнем Ергена, защото ни обединява"... по памет цитирам, но го гледах, и да, беше част от негово стендъп шоу в клуба, от който е част.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 14:42 от Мануна

# 2 621
Част беше от Комеди Клъб - в който често се събират и коментират “Ергенът”. В интерес на истината те спазват добрия тон, не знам защо сега така са решили.

Нали не мислиш, че телевизия би излъчила това в ефир, та нали СЕМ ще ги рязкостят.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 14:19 от Lilly_85

# 2 622
Виждала съм я да пее в Брик на Морска гара
Аз вече 24 часа се чудя от къде ми е позната Кристина Горджъс, не е от Х фактор.

# 2 623
А каква зодия е Ергенът?
И има ли някоя зодия Рак от участничките?

# 2 624
Водолей е .

Общи условия

Активация на акаунт