Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 005
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 880
Да , висчко и завиждали със сигурност 😀 най-вероятно е с кофти характер.

И на мен такива изказвания винаги са ми били много странни и повърхностни.
Те са си странни и повърхностни. Това не е нищо по-различно от самозащитен механизъм, който ги предпазва от собствените им страхове. Убедена съм, че 95% от хората (особено тук), са достатъчно удовлетворени от живота си и нямат причина да завиждат на разни Васки, Шермини, Памели и т.н. Само че тези момичета, в тяхната самозащита, не могат да преглътнат градивната критика и я възприемат за злоба.

В същия момент, парадоксално, когато участничка направи комплимент на друга, те твърдят, че това е “фалш”. Ами, не - елементарното възпитание не е фалш. Решете в крайна сметка, участнички, какво искате - хем градивната критика е “завиждане”, хем комплиментът към някоя друга (освен вас, разбира се), е “фалш”. Истината е, че почти нито една от тях няма емоционална зрялост и затова реагират така. Което не ги оправдава.

Разфилософствах се. Вижте какво се случва, като ми се наложи 4 дни да остана на легло - оспамих форума. 😂

# 2 881
Харесва ми много Васка.

# 2 882
Като характер ли? И личност..или външност само?

# 2 883
Lilly_85, бързо възстановяване, през каквото и да преминавате! Flowers Four Leaf Clover

Колкото до участничките - не е първи сезон в Бг, има излъчени сезони и от други държави, имали са възможност да осмислят къде влизат и как представянето в предаването ще афектира животите им, щом започне да се излъчва.
Със сигурност всяка има някаква стратегия и едва ли съзнателно би искала да се изложи или злепостави.
Но тук идва и намесата на екипа на предаването, напълно вероятно е част от скандалите да са 100% театър.

# 2 884
Васка е направо неразпознаваема на старите си снимки.

# 2 885
Като нова външност. Като характер не съм я виждала, пък и на това предаване не вярвам.
Виж Шаро не ядишам от пръв поглед. Сестрата Памела карикатура също.
Простакесите са ясни, там е без коментар.

# 2 886
ItsAnabelle, много благодаря. ❤

Отчасти е театър, но основното е, че психолозите им са добри и винаги избират участнички, които не са емоционално стабилни и / или са готови на всичко за слава. Това, плюс мизерните условия (зад камера), недоспиването, лошата храна, многото алкохол… В американския ерген се знае, че дори следят кои кога са в цикъл, за да ги провокират…

Хората се питаха защо Гълъбина изгърмя. Нормално е, кой ще гледа предаване, в което 26 разумни и умерени жени дискутират работа и… Здравеопазването, примерно. Това не е концепцията, шоуто е сеирджийско.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 23:16 от Lilly_85

# 2 887
А пък на мен Алек, да си призная честно, във визитката изобщо не ми допадна и чак не можех да повярвам, че не са се постарали да изберат някой по така “ерген”. И още след първия епизод, нещо в него ме привлече, лекотата с която общува, и спонтанността в реакциите, която естествено скорострелно взе да се губи след петата вляза да се запознава с него, на мен дори ми се зави свят…след това по някое време разбрах, че е водолей и всичко ми стана ясно, водолеи, близнаци, стрелци много ме кефят, а за близнак дори се омъжих. А водолейчето специално дори не е нужно да е първи красавец, но има нещо в тези мъже. Друг е въпроса, че насериозно не знам дали бих го взела, дори да бях на мястото, на която и да е от участничките, струва ми се, че очите му ще шарят и че ще е непостоянен, днес ще иска едно, утре друго.

# 2 888
Хм...грозна ми е тук. Голяма разлика, наистина....

Чак пък грозна...Много грубо. По-скоро малка и различна. На мен на някои от снимките ми прилича малко на Неда Спасова Simple Smile

# 2 889
Сеирджийско, но Елена си беше разработила стратегии и си ги следваше. Дори да е изглеждала фалшива на моменти, да имаше спорни ходове, ако я сравним със Сид и Елисавет, или дори една Александра, си изкара предаването и си излезе сравнително харесвана и без компромати. Много сме дискутирали, че искаме повече игри, срещи, а не само пиянски коктейли. Играта с препитване за разни училищни дати беше топ, с аватарите, даже борбата в кал предпочитам, отколкото 10 000 еднакви коктейла.

# 2 890
И аз да се включа по темата, следя редовно американската версия и там честно казано, освен да покажат по - хубав външен вид с друго не впечатляват. Последно гледах сезон 26 и една от дамите не хареса Ергенът и беше говорила пред другите , че го мрази и ще го изяде и изплюе, така че не е проблемът в България. Масово търсят интригата за да имат гледаемост...

# 2 891

Синхроните след първата седмица.
Извинявам, се че се връщам толкова назад в темата, но докато я следях забелязах вашата "статистика" , ако мога така да я нарека и исках да попитам какво точно означава синхрони? Може би звуча малко неуко, но наистина не ми говори нищо..

# 2 892

Синхроните след първата седмица.
Извинявам, се че се връщам толкова назад в темата, но докато я следях забелязах вашата "статистика" , ако мога така да я нарека и исках да попитам какво точно означава синхрони? Може би звуча малко неуко, но наистина не ми говори нищо..
Интервютата на участничките пред камерата.

# 2 893
Ха и аз питах същото когато започвах да гледам за първи път предаването преди 2 сезона. Синхроните са тези успоредните изказвания на някой, когато го гледаме отделно, сякаш има отделна реакция. Те се снимат отделно мисля. Може би някой, ще го обясни по-лесно.

Гледай сега тоя клип, в 2.00.46  сек е това е синхрон

https://www.youtube.com/watch?v=AK_MATPNmm8&t=2s

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:59 от BlackCat12

# 2 894
Ха и аз питах същото когато започвах да гледам за първи път предаването преди 2 сезона. Синхроните са тези успоредните изказвания на някой, когато го гледаме отделно, сякаш има отделна реакция. Те се снимат отделно мисля. Може би някой, ще го обясни по-лесно.
Да, мисля че разбрах какво се има предвид, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт