Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 182 531
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 970
Като заговорихте за тоалета на Васка, Паус спонсори ли са тази година или си е нейна роклята? Не съм гледала партньорите.

# 2 971
марките ,които ги обличат не са спонсори.

# 2 972
  • София
Освен много скучна и досадна Гълъбина няма как и външния вид да я спаси.
А най- скандалните е ясно защо не бяха изгонени. Такава е концепцията на реалити форматите.

Бах писала по назад, че и Маги има дъщеря, заблудила съм се, племенница ѝ била.

# 2 973
Според мен, поне на първо време, няма да може да махне, дори да иска, Червеното пиле, Теа и Шерминката, защото са по-колоритни образи и са им нужни за шоуто.
А Ивелина и Милена може би не би ги махнал още в началото от политкоректност.
Т.е. остава му да започне с пресяването на останалите.

# 2 974
  • София
Ергена не може да ги изгони половината наведнъж (а вероятно му се иска), пък и съм убедена, че има някакви бройки, които му казват, че не може да гони още, пък той си избира няколко, които иска със сигурност да продължат. Останалите са как дойде, та Гълъбина че е излязла първа, не е равно на това, че е била най-зле и най-малко харесана. Трола, Шермин, Устатката, Сестрите, Маги, Зори Джи 2 и още няколко, си личи, че са въвлечени в сеирджийски линии и ще поседят поне в началото, докато се разпали любовната интрига.

# 2 975
  • USA
Аз нямах никакви пристрастия към Гълъбина, все ми е едно дали я е изгонил или не. Просто наистина се почудих до каква степен си избират сами изненадите.

# 2 976
# 2 977
# 2 978
Да се похвалиш, ако ти сервират роза, genevieve

# 2 979
Остава и да целуне всяка почитателка на това фотьойлче, и ще го призная.

# 2 980
Голям кич, дядо Коледа ли ще го играе, роза и сладки приказки в скута? Rolling Eyes

# 2 981
Здравейте, сега гледах промо видеото в началото на епизод 1 и забелязвам, че има сцена в която 4 от дамите са на лодка/яхта възможно ли е това да са именно тези, които няма да получат роза в Сряда?

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 12:21 от milena.zagorova

# 2 982
А може да се окажа и без роза, и без ергенин. Smile
Да се похвалиш, ако ти сервират роза, genevieve

# 2 983
Този ергенин явно няма да се скатава през целия сезон като Генчо, а ще иска да се слива редовно с масите от фенки! 😁 Контактен си пада.

# 2 984
Алек има ли някоя бивша, за която да е известно? Дали е руса, слаба и висока кака? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт