ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 220
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Аз от вчера съм с неразположения в корема - като се натисна леко долу ниско в корема болката е сякаш ми се пишка, отивам да се поканя и не става, нито това, нито другото....Имах леки болки и в кръста...Какво точно се случва и аз не разбирам.....Нямам проблеми с ходене до тоалетната, но сякаш съм се подула.....и като хапна нещо малко ми става тежко......вода пия по 1,5л. на ден...Ето ми подутия корем......................Много е неприятно..

И аз се чувствам подута. Относно храненето и на мен ми идва тежко, като хапна. Имам си и леки болници, предполагам е нормално. Всичко вътре расте и си търси местенце. 😊

# 421
Момичета, аз да попитам как борите главоболието?

Аз нямам (да чукна на дърво) главоболие и затова не мога да предложа вариант..тази тема намерих https://www.bg-mamma.com/?topic=3274 дано ти помогне

# 422
Добро утро,аз днес реших да боря гаденето с кока кола. Пак се събудих,както вчера. Повдига ми се, но дотам. Само си повтарям,че всяко едно неразположение си струва🙏🏻
Хубав ден☀️

# 423
Добро утро,аз днес реших да боря гаденето с кока кола. Пак се събудих,както вчера. Повдига ми се, но дотам. Само си повтарям,че всяко едно неразположение си струва🙏🏻
Хубав ден☀️

Баничка с айрян.

# 424
Някак успях да закуся с кроасан с шунка, с мисъл да си изпия утрогестана, но пак не го изпих защото до последно си мислех,че ще повърна😁

# 425
Момичета, всички ли имате гадене и повръщане? Аз - нямам и съм все гладна, нон-стоп мога да ям. Ужасена съм от себе си и моят корем е доста издут, ма то с това ядене.

# 426
Аз нямам гадене, единствено ако съм гладна трябва да хапна веднага нещо малко, защото ми призлява. От самото начало не съм повърнала нито веднъж, вече съм в 10г.с. , според размера на бебчето 11.
Момичета, всички ли имате гадене и повръщане? Аз - нямам и съм все гладна, нон-стоп мога да ям. Ужасена съм от себе си и моят корем е доста издут, ма то с това ядене.

# 427
The Black Dog, аз имам много леко гадене и от време на време се чувствам подута. При мен симптомите ту ги има, ту ги няма и са супер леки, не мога да разбера, че съм бременна. С първото дете също беше така, така че не се учудвам. Докато не ми порасна коремът, не можех да повярвам, че съм бременна. Мисля, че това е изключението, повечето жени имат по-силни симптоми. Нямам идея от какво зависи.

# 428
И аз гледах различни пренатестове. Най-евтиният, който намрам е следния:

А тези Medicover като им потърся сайта излиза тази информация:

В кандиларов също има: https://kandilarov.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B5/

А бодимед също ползват същя тест Veracity като Синево, но няма дадена цена, споменато е, че ги изпращат към NIPD. Като въведох в гугъл NIPD забелязах, че линкът www.nipd.com те препраща към сайта на същата тази фирма Medicover. Явно са ги купили или обединили. За въпроси към Бодимед само пише да се свържеш с тях по мейл и им писах със запитване за цена и коя лаборатория ги пращат.

А пък в ценорасписа на МБАЛ Надежда цените са следните:

Честно да ви кажа, за Veracity има най-много достъпна информация, най-добре е описано, линкове, компании, лаборатории, адрес, даже в сайта на Medicover намерих и форма за попълване за да си поръча човек сам теста:
https://medicover-genetics.com/wp-content/uploads/2022/10/MG_Ord … Form_VERACITY.pdf Забележжете, че на втората страница долу адресът, който е даден е в Германия.

Дори да е най-евтиният, то това не значи, че не може да е по-надежден. Чудя се малко Thinking

допълнение:
Като кликнах да разгледам какво представлява поръчката от сайта на синево видях, че го поръчваш онлайн а отиваш в някой техен обект да ти вземат проба. Единият обект е Оскар клиник.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 09:15 от shishar4e

# 429
Уж антиметилът вършеше работа, ама снощи яко си повръщах два часа след приема му. От понеделник всеки ден се разписвам по веднъж - или сутрин, или вечер.

С близнаците нямаше такова нещо. Аз по принцип съм постоянно гладна и с тях беше нещо страшно. Все ядях нещо. В хладилника трябваше да има храна, нямах предпочитания.

# 430

И на мен не ми се гади, нито повръща. За яденето дори съм на обратно - не ми се яде толкова, а най-странното е че сладко не искам да видя дори 🤪, а си бях любител.

# 431
Забравих да ви споделя нещо от последният ми преглед. Тъй като имам много чести болежки “отдолу”, като опъвания, попитах лекарката и тя ми каза, че са съвсем нормално всякакви такива болки. Притеснително е само ако болката е силна и все едно ще ни дойде и продължава часове. Не искам да ви филмирам и притеснявам ако ви заболи, но съм длъжна да споделя, за да може ако се случи на някоя да реагира и да се свърже с АГ.

# 432
Върнаха ми отговор от Бодимед:

# 433
Уж антиметилът вършеше работа, ама снощи яко си повръщах два часа след приема му. От понеделник всеки ден се разписвам по веднъж - или сутрин, или вечер.

С близнаците нямаше такова нещо. Аз по принцип съм постоянно гладна и с тях беше нещо страшно. Все ядях нещо. В хладилника трябваше да има храна, нямах предпочитания.
Пробвай Емо стоп. На мен ми действа добре

# 434
Здравейте! Някоя знае ли как стоят нещата с взимане на болничен до края на бременността? Не ми се иска да стоя вкъщи от толкова рано, но не издържам психически на работа. Супер много се натоварвам и май нещата отиват към болничен за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт