ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 239
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета! Минавам да споделя след днешния преглед. Бебето беше застанало като за снимка, видяха се две малки ръчички и две малки крачета, освен телцето и голямата главица Heart лекарят ми сигурно си мисли, че не съм наред, защото всеки път като го видим и аз се смея, но все още не мога да повярвам и сърцето ми се изпълва с радост като го виждам Heart 9+2, отговаря си като размери. Сърчицето също си тупка, макар да не ми казаха с какъв пулс.
Иначе за високото ЧХГ, лекарят ми грам не коментира проблем, дори се изненада, че по собствена инициатива пускам неща като ЧХГ, прогестерон, желязо, Б12, Д.... от останалите изследвания една част не бяха готови за прегледа, така че не сме коментирали. Другия път вероятно, което е чак в началото на април.
Иначе те разбирам анс за подуването, вчера даже мислех, че ще се досетят на работа, че съм бременна, защото коремът ми изпъкваше осезаемо, а по принцип е плосък. Но нося максимално широки дрехи и се надявам да не стане ясно скоро.
Вчера и днес съм на вълна салата от краставици и домати с ябълков оцет, голям апетит за кисело. Но това се сменя многократно през деня, така че няма гаранция, че ако много съм харесвала нещо сутринта, ще го харесвам и следобед Simple Smile

# 451
Аз имах апетит за печени картофи и сиренце.

Някой каза ли вече на шефовете си? Как реагираха?
Смятам утре да споделя на моята шефка, притеснено ми е малко.

# 452
При мен реагираха добре и даже не искат да ме натоварват, не винаги сме се разбирали, но сега реагираха човешки

# 453
Здравейте, момичета, да се включа и аз. Няколко дни съм отпуска и сме малко на почивка. Ще отида на преглед началото на другата седмица, надявам се да се види максимално много. Аз с тези калкулатори на бременността в интернет съвсем се забърках- ту ми показват, че съм 6 г.с., ту 7г.с. Симптоми си имам- силните миризми ме дразнят много, стомаха ми е доста разбъркан, уж все ми се хапва нещо, но какво точно 🤷🏻♀, гади ми се доста. Започнах преди малко и аз с Антиметил, дано помогне, че то като ми е гадно ме заболява и главата и става чудно. Отделно детето си иска вниманието и времето, а на мен все ми се полягва.

# 454
Моята шефка реагира много добре, не сме говорили с точност, но със сигурност ще ми даде служебен лаптоп, за да помагам, когато си остава вкъщи. Аз нямам против.

# 455
При мен знаеше прекия ми шеф, сега и началничката ми като си пуснах болничен, заради кървенето. За всички други - заради повръщане съм била в болничен. Не е лъжа. Днес още не съм, ама вечерта е пред мен 😄

# 456
Момичета, тези от вас, които имат пристъпи на гадене, ускорява ли ви се пулса по това време? Може би се паникьосвам, че ще повърна или и аз не знам, но при мен се случва изведнъж да ми прилошее и сърцето ми започва да бие по-бързо. Радвам се, че се случва доста рядко и не се стига изобщо да повръщане.

Аз продължавам на никого да не казвам, но започнах да мисля как, кога и на кого да споделя. Обаче все още не мога да се отпусна и не го усещам като добър момент. Прекият ми ръководител знае за биохимичната ми бременност преди 3 месеца и съответно знае, че опитваме за второ. Бих му споделила пак, ако имам пак спонтанен аборт, защото няма да мога да работя на 100 процента по това време. Но въпреки това още не съм готова да споделя. С дъщеря ми дори нашите не знаеха до 11 г.с, исках да се уверя, че всичко е наред. Има ли някоя от вас, която е планирала изненада за по-близките и как им казахте?

# 457
Момичета, тези от вас, които имат пристъпи на гадене, ускорява ли ви се пулса по това време? Може би се паникьосвам, че ще повърна или и аз не знам, но при мен се случва изведнъж да ми прилошее и сърцето ми започва да бие по-бързо. Радвам се, че се случва доста рядко и не се стига изобщо да повръщане.

Аз продължавам на никого да не казвам, но започнах да мисля как, кога и на кого да споделя. Обаче все още не мога да се отпусна и не го усещам като добър момент. Прекият ми ръководител знае за биохимичната ми бременност преди 3 месеца и съответно знае, че опитваме за второ. Бих му споделила пак, ако имам пак спонтанен аборт, защото няма да мога да работя на 100 процента по това време. Но въпреки това още не съм готова да споделя. С дъщеря ми дори нашите не знаеха до 11 г.с, исках да се уверя, че всичко е наред. Има ли някоя от вас, която е планирала изненада за по-близките и как им казахте?

Ние казахме на моите родители, тъй като не мога да се въздържам от споделяне с тях на най-очакваното нещо.
В неделя ще кажем и на родителите на ММ. Подготвили сме преспапиета със снимка на бебешка ръчичка с цвете и надпис "Мила бабо, аз още съм малко грахче, но ще се постарая да раста и догодина на 8 март да ти поднеса това цвете наистина."
Мисля, че женичката ще се зарадва.

# 458
Честит празник, момичета! 🌷 Бъдете здрави, щастливи, хармонични и обичайте себе си! 💐

# 459
Честит 8 март! Да сте живи и здрави! 🥳🥰

# 460
Момичета, тези от вас, които имат пристъпи на гадене, ускорява ли ви се пулса по това време? Може би се паникьосвам, че ще повърна или и аз не знам, но при мен се случва изведнъж да ми прилошее и сърцето ми започва да бие по-бързо.

Снощи като тръгнах към тоалетната да повръщам това си замислих. Сутринта пак повръщах. И двата пъти ми става много горещо и дишам учестено. В него момент не мисля за пулса си, поради отклоненото внимание към стомаха.

# 461
Честит празник, дами! 🌸

# 462
Честит празник!

Аз да се похваля. Днес бях на преглед и видяхме пулс.💛

Надявам се всичко да е наред с всички ни и да гушкаме здрави бебковци октомври.😊

# 463
Здравейте дами, първо честит празник на всички! 🌷🪻🌹
Имам следното притеснение вчера и днес имам леко светло кафяво зацапване, като преди малко след забърсване ми се стори че е леко светло розово или си въобразявам. Попринцип поставям утрогестан вагинално дали може да е от него или е по-лошота не знам, ако на някой му се е случвало може ли да сподели. Попринцип съм 6г.с и 5дни и писах сега и на доктора да видим какво ще каже и той.

# 464
При мен имаше леко отлепяне на плацентата. Ходих на преглед. Сега лежа от няколко дни у дома и домочадието не ми дава нищо да правя. В момента съм в 7 г.с.+ 5 дни. Докторът каза лежане няколко дни и че ембриона ще се закрепи отново добре. Но на втория ден като видях кафяво зацапване по ежедневната ходих по спешност на преглед. Спряха ми и клексана за 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт