ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 200
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. Първо честит празник, мили момичета! Дано всички сте получили все големи букети! Flowers Hibiscus

Идвам да се похваля. Бях на преглед и всичко е наред. Имаме пулс и всичко и съдейки по ударите в минута /163/ ще е момиче. Relaxed

Снощи имах тъмно червено зацапване, днес кафяво се точи. Казаха ми, че е от нарастването на сакчето.

# 466
Аз повръщам постоянно. Мислех,че само сутринта, но и през деня и вечерта ми се случва. Днес казах на шефката, че ще изляза в болничен до края, прие го добре.
Много ми е изморено постоянно, нормално ли е ?

# 467
Честит празник, момичета.
Аз днес съм ужасно изморена цял ден и въпреки,че си носих храна от вкъщи...душата ми искаше питка с кюфте 🤣 Писах на моята докторка да я питам за утрогестана, понеже свърших първата опаковка вчера, дали не мога да си взема 300мг. и да поставям вагинално сутрин и вечер, но изрично ми каза да си продължа приема на 100 мг. 3*2 през устата...

# 468
Цял ден лежа и пак се чувствам уморена. Чакам си поръчаната пица по моя заявка, но мъжът ми ходи лично да я направят пред него, да съм доволна. Все ме е глези, ама сега с тази бременност направо е уау.

При вас как са половинките ви? Помагат ли ви? Глезят ли ви сега като носите създадения с любов живот във вас?

# 469
Честит празник момичета! На края на писането ни в темата пожелавам на всички пухкави бебета Flowers Hibiscus.
Аз нямам партньор, така че никой не ме глези.
Според вас лошо ли е, че нямам симптоми? Само гърдите сутрин ме болят.  Не ми е лошо, не ми се гади, не ми се ядат определени неща. Сега за спането не знам, мен по принцип ми се спи ставам рано, разходки имам часове и сутрин и следобед.
Много ме притеснява този факт, не знам защо. Онзи ден бях на преглед и всичко беше наред...

# 470
Честит празник, момичета 🌹! Бъдете здрав, обичани и ценени! Аз преоткрих айрана, колкото по-кисел и солен, толкова по-добре. За спането ако следобед не дремна поне 15-20 мин, направо не издържам. Сега съм почивка, от другата седмица като съм на работа направо не знам.
sway911029, не мисля, че трябва да се притесняваш от това, че нямаш неприятните симптоми на първите няколко месеца. Колкото и тривиално да звучи дори се радвай, да ти се гади от най-леката миризма, да не знаеш какво да хапнеш, защото от всичко ти се 🤢. А и все пак си била на доктор  скоро и ти е потвърдил, че всичко е наред.

# 471
Честит празник, момичета! Днес ме осени следната мисъл: ако всичко е наред, догодина по това време ще сме майки на 5-месечни бебета, а някои ще са майки за 2+ път ❤️ пожелавам го на всички ни!

# 472
Честит празник и догодина с бебе или две на ръце! Heart

Аз да споделя смешна случка от преди малко. Миналата година по това време детето беше на 4 и явно минаваше през период, в който момиченцата искат да са каки, да гледат и приспиват бебета и т.н. Тогава постоянно питаше за бебе и искаше да имаме. Обаче напоследък вече не е така, може би, защото и ние не говорим, но хич не се сеща. Пита само за кучета, зайци и котки. Та, сега преди малко я попитах иска ли да имаме бебе и тя директно отсече, че не иска, защото много плачат. “Вземете ми куче, защото ако имаме бебе ще трябва да го изхвърлим на боклука”. Пък аз миналата година по това време се бях разбързала и се напрягах, че децата ми ще имат голяма разлика, ама ето, че ако зависеше от дъщеря ми бебето щеше да е на боклука. Grinning

Надявам се поне с по-голяма разлика да няма толкова ревност, ама си познавам детето и май ме чака сериозно предизвикателство. Тя постоянно иска да се гушкаме, да играем и не е само единствено дете, а и внуче от двете страни.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 20:47 от mommy22

# 473
За колко голяма разлика говорим? Моите ще имат 12 години и нямат търпение да гушнат бебето. Всеки ден ми целуват корема. Вълнуват се наравно с таткото.

# 474
Честит осми март, момичета! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Аз вчера казах на моята мениджърка, прояви разбиране. Ще мога повече дни да работя от вкъщи.

# 475
Здравейте и от мен : ) ! От няколко дни се каня да се включа, но чак сега успявам. Сега съм в 6та седмица,  очакван термин 29.10.2024. Другата събота съм  на втори преглед с очакване да чуем пулс : )
Иначе нямам почти никакви симптоми, ако не бях без цикъл, нямаше да усетя промяна .....

# 476
anichka, ако всичко е наред ще са близо 6 години или 5 и половина, така че наполовина на вашата. Но моето дете още не знае, че съм бременна, много е малка и не искам да я натоварвам, в случай че не се развият нещата. Освен това, ако тя разбере, то значи всички останали - близки или не, ще разберат. Децата нямат много филтър на тази възраст.

# 477
anichka, ако всичко е наред ще са близо 6 години или 5 и половина, така че наполовина на вашата. Но моето дете още не знае, че съм бременна, много е малка и не искам да я натоварвам, в случай че не се развият нещата. Освен това, ако тя разбере, то значи всички останали - близки или не, ще разберат. Децата нямат много филтър на тази възраст.

С по-голяма разлика ще ви е по-лесно в отглеждането. Съгласна съм, че възрастта не е подходяща за съобщаването. Има време за всичко. Когато коремчето започне да расте е време за подготовка на психиката на по-голямото дете, че ще става кака или батко. Преди това не може да го осъзнае.

# 478
Разликата е нещото, което и мен ме притеснява много. Като цяло напоследък съм по-скоро в минорно настроение. Притеснявам се от това как ще се справим с две деца, как ще го приеме по-голямото, как ще разпределям времето и вниманието. До сега цялото внимание, време и играчки са за него. Притесняват ме и промените, които ще настъпят пак в организма ми, дискомфортите, раждането и т.н. Някак очаквах да имам повече еуфория.

# 479
airgirl, при вас колко ще е разликата?  Аз в началото винаги гледам да се дистанцирам от бременността и емоциите, да не го мисля и да минава времето. В момента дори не мога да си представя, че ще имаме още едно дете, какво изисква това и как да се подготвим, а пък имам вече едно... за 5 години всички се забравя. След като ми мина еуфорията от положителния тест,  не мога да се зарадвам, докато не мине първият триместър и прегледът в 12-13 г.с. С първото дете също беше така. Чак като започнах да усещам ритничета и да ми личи коремчето, повярвах, че наистина скоро ще имаме бебе.

Общи условия

Активация на акаунт