ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 129
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Фрида,направо им звънни на Афродита. И аз първо им пратих мейл през сайта, но не ми отговориха и им звъннах. Оказа се, че телефонът за контакти не е абсолютно точен (праща към друго отделение на центъра), но свършихме работа.
Иначе пробата се взема на място, срещу Мол Парадайз им е сградата.
И аз ще правя Вижън и съм запазила за 12 седмица.

# 616
И аз много се вманиачавах със симптомите до преди последния ми преглед. На работа ходех до тоалетна да си пипам гърдите, дали са спаднали, дали са чувствителни, луда работа.

Последните дни съм в ужасно настроение, всичко и всички ме дразнят. Осъзнавам, че е от хормоните и засега успешно се сдържам да не влизам в конфликти с мъжа ми, сестра ми и най-близките, не са ми виновни за нищо Grinning Най-кофти ми е, че дори с детето не ми се занимава, а то си иска внимание, да се поиграем след като се прибере от ясла, а аз чакам с нетърпение да го приспя и да се излегна на дивана.

# 617
И двете ми приятелки с деца със синдром на Даун бяха на 30 години, ама там беше лекарско недоглеждане и сбъркани изследвания. Аз на феталната ще го изговоря с доктора за изследване - пренатест. На своя глава няма да го правя.

# 618
Мен днес яко ме свива корема, то не беше гадене, ходене до тоалетна и всякакви възможни неразположения. Освен но шпа какво друго мога да взема? Май ще ходя и за пробиотик, няма да навреди.

# 619
Момичета малко глупав въпрос, но вие чувствате ли се като мен като кихна някой път чак получавам лека болка ниско долу и се притеснявам пречи ли нещо и може ли да се случи нещо с ембриона?

# 620
Avokado67, нормално е, не се притеснявай. Дори да е моментна режеща болката при кихане е съвсем нормално и често срещано.

# 621
Момичета, след като БХС  не е подходящо и точно при близнаци, какво се препоръчва в такъв случай,освен пренатеста...до днес не се бях замисляла.

# 622
Момичета, след като БХС  не е подходящо и точно при близнаци, какво се препоръчва в такъв случай,освен пренатеста...до днес не се бях замисляла.

Фетална морфология при добър специалист.

# 623
А тези от вас, които са записали час за фетална или преди са били, може ли да споделите добри специалисти в тази област?

# 624
Може би наистина ще се откажа от този пренатален, ценате над 1000 лв. и съм под 35 години Rolling Eyes

mommy22 , аз съм на Пролутекс по една инжекция сутрин и 3х2 Утрогестан. Това е много прогестерон.

И аз засега се отказах. Ще изчакам ранната фетална и ще кажат докторите..

# 625
Предишната бременност бях при д-р Сигридов. Сега ще ходя при д-р Богомил Бойчев в Тутракан след 12 г.с. Той се занимава с ин витро, отделно преглежда и е АГ.
Бях си записала час при Сигридов в 1-ви ден на 9 г.с., но прокървих и ми забраниха пътуванията. Явно няма да се следя при него тази бременност.

# 626
Някоя от вас, ползвала ли е свещички Вомакур против повръщане?
Аг-то ми отговори на съобщение, че мога да ползвам, след като сама я попитах за тях

# 627
Не съм ползвала Вомакур за себе си, но съм слагала на сина ми. Но последните пъти давам хомеопатични капки Вомитусхил вместо свещички Вомакур. Дали сте пробвали тези капки? Не знам дали биха помогнали и дали са подходящи за бременни жени, но пък са хомеопатични. Може да се консултирате с АГ-то и за тях.

Аг-то ми отговори на съобщение, че мога да ползвам, след като сама я попитах за тях

# 628
Моята лична ми предписа Вомитусхил. Не съм ги пробвала, но явно са подходящи.

Не съм ползвала Вомакур за себе си, но съм слагала на сина ми. Но последните пъти давам хомеопатични капки Вомитусхил вместо свещички Вомакур. Дали сте пробвали тези капки? Не знам дали биха помогнали и дали са подходящи за бременни жени, но пък са хомеопатични. Може да се консултирате с АГ-то и за тях.

# 629
Здравейте, вчера бях на БХС, чакам и кръвните, но за сега всичко мина добре.
Май май ще лавирам и в друга група, защото ми преместиха термина на 26 септември, пък накрая ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт