ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 062
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Moonlit Аз съм на натаспин (хранителна добавка) и клексан (хепарин) за тромбофилията. За други добавки не зная колко биха повлияли. Дано всичко е наред с изследването, иначе те очаква всекидневни инжекции. Сега е лесно, още се поставят в корема подкожно, ама после като напредне бременността става по-неприятно.

# 676
Благодаря ти, аничка, ще погледна за натаспина. Иначе четох за клексан и фраксипарин като варианти, ако се потвърди тромбофилия. Със сигурност няма да е приятно, но всичко в името на целта Simple Smile

# 677
Аз имах консултация с генетик по отношение на мутации, които имам. Каза ми, че щом съм хетеро, няма проблем, да си продължавам по нормален начин. Не съм ходила при друг, тъй като ще се раздвоя, а и някакси вярвам, че всичко е наред.

# 678
Аз бях на големи дози кортикостероиди преди години. В следствие на тях се оправих, но последиците още си ги нося. Проблемите с тромбоцитите също са свързани. Доста статии съм изчела. И още един куп екстри. Реално помагат за едно и вредят за друго.
Важното е сега да сме живи и здрави и животът в нас.

# 679
Beautyaddict, 11+3 е 12-та седмица. 11+3 значи че вече си изкарала 11 цели седмици и караш 3-ти ден от 12-тата. Затова на кратко може да се каже, че в момента си в 12-тата седмица, а с точност си изкарала 11 седмици + 3 дни от 12-тата.

# 680
Значи аз като съм 7+1 съм 8 седмица?
Да ви попитам в сряда на работа имаме профилактични прегледи с ехограф. Дали ще се види нещо тогава?
И аз приемам натаспин и метирана фолиева киселина.
Ванила, май ти беше повръщала в парка? Е, аз заспах на работа... Пред учениците. Те тихичко си пишеха преразказ и аз като задрямах.

# 681
Да ви попитам в сряда на работа имаме профилактични прегледи с ехограф. Дали ще се види нещо тогава?
Ванила, май ти беше повръщала в парка? Е, аз заспах на работа... Пред учениците. Те тихичко си пишеха преразказ и аз като задрямах.

Grinning хаха, на мен 3в1 ми помага в такива случаи...Изпивам едно и ги подхващам със сложни задачки-закачки, така и аз съм будна, и те са будни Grinning

# 682
И аз не го знаех това за седмиците. Аз си ги смятам с точност, сега съм 8+4.

Нямам търпение вече за прегледа ми другата седмица. За съжаление, ММ пътува цялата седмица и няма да дойде с мен. Той досега е идвал винаги с мен, не за друго, а защото ме беше страх от лоши новини след изследванията ми и БХ. Яко ме тресат нервите, че нещо няма да е наред този път и ще трябва сама да си страдам, докато той се прибере.

Иначе се чувствам горе-долу добре. Вчера имах странен прилив на енергия и без никакви симптоми цял следобед и много се стреснах, че ето това беше - сега само ще чакам да почне кървене. Сутринта се събудих пак с умерени симптоми, та засега не се паникьосвам.

Относно витамините - аз от известно време взимам мултивитамини на Alive и оттогава всички вируси ме подминават. Тази седмица бях тръгнала нещо да се разболявам и ми размина за 2 дни.

# 683
Момичета, кажете нещо за болки в гърба и кръста? Като повървя повечко или поседя права и много ме боли тоя кръст.

# 684

Grinning хаха, на мен 3в1 ми помага в такива случаи...Изпивам едно и ги подхващам със сложни задачки-закачки, така и аз съм будна, и те са будни Grinning

Проблема ми е, че имам часове сутрин и занималня следобед. На занималня трябва да си пишат домашните и ставане в 5:30 сутринта вече в 14:30 си оказа влияние. По принцип са шумни и не можеш да заспиш, но тоя преразказ. Grinning. Кафе с мляко си правя аз, но трябва да нацеля момента.
За кръст има една лепенки, който нагряват мен много ми помагат.

# 685
И аз задрямах на работа - вече 2 пъти ми се случва. Много ми стана смешно. И двата пъти колежката отсъстваше и беше прекалено спокойно. В петък беше вторият път. Служебният телефон ме върна в действителността. Ако не беше  той, вероятно щях да направя една дрямка. Аз сега съм в 9-та седмица.

# 686
За кръста бих разучила някаква арника. За нагряване не знам до колко е окей. По- принцип в момента не трябва да се нагрява тази зона, нито да са взимат горещи душове, вани и т.н. Може би партньора може да ти направи лек масаж също.

# 687
Момичета,здравейте! Малко по-добре съм от вчера. Взех си и синулан експрес, отразява ми се супер. Попринцип използвам ксилогел,но четох,че не е ок по време на бременност. Ядох и лимони,пих чай от лайка...ужасявам се от факта, да не се разболея по-сериозно...Вие как сте днес?

# 688
Аз витамини за вдигане на имунитет не смея да пия. С висока NK клетки съм и даже ми вливат Интерлипид, та не бива Confused. Но си пия отделно витамин Д и витамин С, последното защото слагам допълнително прогестерон и доктора ми каза, че трябва да го пия за разреждане на кръвта.

Аз лично днес се чувствам много енергична, като даже ме хвана яд на мъжът ми, че поде инициатива да измие пода, защотонсега не съм доволна от качеството на изпълнението Joy

Dream90, радвам се, че всичко е ок при тебе.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 14:46 от The Black Dog

# 689
Сега си обяснявам защо вероятно ми е лошо сутрин...с тези конски дози прогестерон...Трябва да питам докторката ми за прием на вит.Ц
Преди да отида на първия преглед и преди да ми го изпише и да започна да го пия, не ми е ставало лошо въобще.

Общи условия

Активация на акаунт