Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 589
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Честито на Теодор,много любов и усмивки му пожелаваме🤗

# 121
Честит да е Теодор, и бързо възстановяване на теб, lovebirds!

Sunny_94, благодаря. Одеве запазих час за след седмица, което е 3 преди термин, пък да видим..

# 122
Благодаря Ви момичета 🥰 Да, в Шейново съм. Има разни леки промени от 2021 г., но общо взето доброто отношение и професионализъм се е запазило. ☺🌷
ееееее Честито на Теодор  за това че е сред нас Simple Smile Жив и здрав да е Simple Smile И ти беше е шейново нали ?

# 123
Честито на всички бебета и прекрасните им майки!

Момичета, идвам хем да си измрънкам, хем да ви разсмея. Вчера родих секцио, а ония ден баткото се прибра със стомашен вирус. А познайте днес кой тече от всички дупки едновременно. Даже имах позиви за повръщане, от които ме хвана верско главоболие и не мога да стана от леглото. Е, освен за да изтичане до тоалетната... За вече девети път!!! Реве ми се, но знам че след месец ще се смея на цялата ситуация.
Тъпото е, че не мога да взема Невена и ми е аааадски гузно. Междувременно още не съм усетоша кармичната връзка с детето, Ню вместо това само мисля баткото как е и как ще се чувства като се приберем.

Нали ви обясняваха да не се шашкате, ако изпитвате подобни емоции? Да, ама аз сега се шашкам 🤣 Ох момичета, тия хормони ще ни разкажат играта

# 124
Мама Еднарог наистина неприятна ситуация, там дават ли ти нещо за този вирус освен обичайните неща след секцио ?
Е да, след месец ще се смееш, но сега със сигурност не ти е до смях.
Нормално е да мислиш и за баткото, но и за него има кой да се погрижи. Важното е и ти да се възстановиш бързо, за да полагаш грижа и за двамата ♥

# 125
Лошо. Ама вие вече нямахте ли контакт с малката ? Ти каза ли им и как реагираха те ?

# 126
Здравейте, момичета! Днес се роди нашата принцеска! 💗

# 127
Прекрасни мами, честити бебчета!🩵🩷🩵🩷🩵
Нека за здрави, щастливи, послушни и благословени! 🎉🎉🎉

# 128
Ехе,момичета,честито!Трима мъже!Честити да са Александър,Михаил и Теодор!💙💙💙  

Сега видях,че има и женско присъствие!Честита да е малката принцеса!🩷

Да са здравички,много щастливи и  успешни!На Вас,момичета бързо възстановяване!🍀🙏🏻
Много бързо започват Февруарчетата да се заявяват!😁
Тони,успех и всичко да мине много леко и със здраве за теб и бебчо!🍀🙏🏻

# 129
Честито, Iii955!
Чакаме подробности Simple Smile))

# 130
Ударно започнахме февруари! 😀 Все така бебешко и усмихнато да ни е! 👣

Честито момиченце на lii955! 🩷🌸

# 131
Честито момиченце Simple Smile аз се обърках вече кой е рофил и кой не 😀

# 132
Еха, стана февруари и се почна. Честито на новите бебоци тук!
Само хубави новини цял месец пожелавам!
И направо ви завиждам благородно на родилите вече. 😊

# 133
Lovebirds, честита радост! Да расте здрав, палав и с много късмет!

Lii955, честита дъщеричка! Да бъде здрава, усмихната и надарена с буден ум!

# 134
Идвам да разказвам. То не че има кой знае какво за разказване 😅 Нищо не разбрах аз от това секцио общо взето, самата процедура беше абсолютно безболезнена. Единствено мога да измрънкам, че от спиналната упойка получих някаква алергична реакция, започнаха да ме сърбят първо очите, после и цялото тяло, до където го усещах де 😅 но ми сложиха алергозан и се оправиха нещата. Следобед ми донесоха бебето, което спа непробудно при целия си престой при мен. Акушерката не щя да ми го даде да го подържа, та си стоя в неговата си пластмасова сапунерка, която оставиха на метър от мен. Ама пусти му и мерак да си пипна вързопчето, набрах се с ръце за каквото докопах и седнах да го гледам как спи. След 5 мин дойдоха да ме раздвижват и се посмяха, че то половината работа вече била свършена, щом съм седнала и само ми помогнаха като станах права да ме държат в случай, че ми се завие свят. Ставам вече, не е особено приятно, ама търпи се. Друго за мрънкане, че чак утре ще ми дадат да се опитам да кърмя, което не ме кефи ама 🤷🏼♀ Казаха ми, че втория ден било по-болезнено 🥲 та ще видим каква ще я свършим утре с Михаил.

Общи условия

Активация на акаунт