Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 585
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Честит Михаил, много здраво и щастливо да е първото февруарче💙. Бла ,да разказваш като се почувстваш гоова🤗

Тони, стискам палци всичко да мине по вода и да споделиш когато можеш🤗

# 106
Бла бла бла, честита радост! Да е здрав и с много късмет Михаил! Много да ви радва и да оглася дома ви с детски смях!

Тони, стискам палци, всичко ще бъде наред!

# 107
Нее страшно ето на мен ми беше бая кофти но ми мина 😀Чесно казано ми беше по болезнена самата контракция от ситуацията с прилошаването така че всичко ще е наред
Това не звучи никак страшно както го обясниха момичета,бих изтърпяла тт неща.Благодаря ви,та точно това искам да се случи,надявам се поне

# 108
искам да знам как е подействало,кое точно се променя,кое точно боли или не боли и да точно за такива странични ефекти ако знаете.
Понеже чета хиляди глупости,а също и питах за нея,казаха че само и единствено болката намаля,но пак се усещала и да не рискувам да съм станела инвалид.Все едно това е най-грешното което искам ако съм естествено така ми го обясниха

За мен упойкато си беше спасение, защото контракциите от предизрикването бяха много болезнени. Най-ме кефи като питат по скалата от 1 до 10 колко ме боли. Аз имам висок праг на болка (зъболекарката ми така ме лъжеше) , но в случая им казах 7 и след като ми я поставиха, наистина му облекчи. Час и половина си починах (това вече съм го писала тук) и след това започна реалното раждане. Ако я докарам пак до индукция, отново ще си искам упойка и изобщо не ми дреме кой какво казва относно голямото геройство да родиш без... Нямала съм странични ефекти след това. Така че бих казала, че опитът ми относно епидуралната е позитивен.

Пп Тони, успех утре! 😊

# 109
Тони, надявам се си заредена с положителна нагласа, все пак утре ще се видите със сладура, с който си съжителствате толкова време Heart

Док днес ме сюрпризира, че ще излиза отпуск от 02/03 (термин 03/03), та да съм раждала преди това...  малко със смесени чувства останах, все някой ще трябва да го изроди това бебе, но при положение, че засега нищо не налага секцио, няма да назорвам нещата само поради тая причина..пА кой когато ще да ходи отпуска.

И да ви питам - тези, които ще правят тестуване и консултация с алерголог за упойките, за кога сте го планирали?

# 110
Може би при всеки док е индивидуално, но при моята епидурална най-големите болки си ги усетих. С контракции от обяд, в 22:00ч първа доза упойка, която ме държа час и нещо и ме пусна точно на напъните, имах почти пълно разкритие и не пожелаха да ми сложат още, за да усещам напъните. Сложиха ми втората доза при шиенето.
За разлика от моя роднина в същата болница, но при друг лекар - конска доза упойка и тя не усети болка, но и от напъните нищо не разбра, налагаше се да й казват, защото не знаеше кога да напъва. За Шейново става въпрос Simple Smile

Та се чудя сега, искам ли, не искам ли да слагам, след като знам какво ме чака 😀

Тестове не съм правила за упойката иначе, но като ми вливаха коктейл от болкоуспокояващи освен упойката, се обринах и леко ги постреснах.

# 111
За мен епидуралната беше най-голямото спасение и изобщо не съжалявам, че си я сложих. Контракциите още от самото начало си бяха силни, а си представям ако трябваше да ги усещам до самото раждане (като се има предвид, че аз имах пълно разкритие за около 2 часа от приемането ми, а има жени, които раждат по 10-12 часа). Усещането като ти слагат упойката не е от най-приятните, но като цяло в сравнение с всичко друго, което ще усетиш по време на раждане това е най-малкото зло. Рискове има винаги и от всичко, но като цяло ако бяха толкова големи рисковете нямаше да е толкова масова тази упойка.

# 112
Честито на бебчетата, вълнуващо е как лека полека дойде и нашето време и с него трепетите по новите попълнения! Бъдете здрави!
При мен с планово секцио, без да съм яла, за кръвното не знам не съм усетила нещо, но със слагането на упойката веднага ми стана лошо, повърнах стомашни сокове и всичко мина, това с първото дете, очаквам и сега да ми стане лошо.

# 113
Тони, надявам се си заредена с положителна нагласа, все пак утре ще се видите със сладура, с който си съжителствате толкова време Heart

Док днес ме сюрпризира, че ще излиза отпуск от 02/03 (термин 03/03), та да съм раждала преди това...  малко със смесени чувства останах, все някой ще трябва да го изроди това бебе, но при положение, че засега нищо не налага секцио, няма да назорвам нещата само поради тая причина..пА кой когато ще да ходи отпуска.

И да ви питам - тези, които ще правят тестуване и консултация с алерголог за упойките, за кога сте го планирали?

Мен ме накараха около 2 седмици и нещо  по рано беше някъде средата на месеца и самите тестове важат около 1 месец,ако ще раждаш около дата на термина най-добре след средата на месеца

# 114
Момичета днес в 11:42 с планово секцио се роди Теодор 🥰 3240 гр.

# 115
ееееее Честито на Теодор  за това че е сред нас Simple Smile Жив и здрав да е Simple Smile И ти беше е шейново нали ?

# 116
Честит да е Теодор. Нека е много здрав и щастлив, а на мама бързо възстановяване 💙

# 117
Честито момченце! 💙

# 118
Честит да е Теодор! 💙💙💙

# 119
Ехееее, ще ни трябват чадъри за този сериозен бебевалеж ☂️
Добре дошъл на Теодор! 🥳 Честито на мама!

Общи условия

Активация на акаунт