Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 584
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Честит да бъде Мишо! Мама бързо да се възстанови и скоро да се гушкате вкъщи! 💙💙💙

# 91
  • София
Бла, честит и прекрасен да е Михаил! Да бъде Човек!

Мише, няма смисъл доки да идва като няма нищо за нея Simple Smile Ако имаше нещо да правим - да. Ама то няма Simple Smile
Бочи, уикенда не правели планово секцио, има дежурни и поемат спешните. То няма логика за спешно секцио да избираш лекар - може да е на почивка човекът дори Wink

Аз ще раждам утре с моята си док Simple Smile ще кажа как е минало, когато мога Simple Smile

# 92
Успех, Тони! 💙

# 93
Честит да е Михаил! И мама бързо да се възстановява! Тони, стискаме палци за утре! Heart

# 94
Тони леко и безпроблемно раждане!Бързо да се оправяш🤗

# 95
Тони има логика Simple Smile Това се нарича избор на екип и няма значение дали си планово или спешно ти имаш право на избор на екип. Просто в Надежда има други правила.Но и зависи от лекаря ти. Ако лекаря ти нее на почивка и тръгне раждане уикенда ти пак си имаш право да избер екип , независимо от родоразрешението. Просто в Надежда имат много различна политика като цяло за тия работи. Замисли се че нямаше да се следим при дадени лекари ( другите не в надежда ) ако случайно тръгнем да раждаме уикенда и нямаме как да сме си с лекаря и или избраната акушерка Simple Smile

Разбирасе че ако човека е отишъл( ла ) на почивка и ти е казал че го няма няма как да го избереш но иначе ако сте си се разбрали той или тя си е на линия по всяко време , то и през ноща му ( и ) е почивка ама идват да израждат

Пожелавам ти леко раждане всичко ще е наред Simple Smile

# 96
Безпроблемно раждане и от мен! Честито бебче Михаил и бързо възстановяване! От тук нататък само положителни емоции и мнооого усмивки!  Blue Heart

# 97
Честит да е Михаил, нека е много здрав, а на мама бързо възстановяване 💙
Успех, Тони, леко и безпроблемно раждане ❤️

# 98
Хайде Тони леко раждане и от мен! Пиши ни, когато можеш. Ние тук всички, та даже и бебетата ни, стискаме палци и пращаме позитивна енергия. 🩵👣

02.02.2024 е много хубава дата, между другото. Малко субективно, че нали моя милост е на 20.02 😀😀😀

# 99
Сякаш го коментирахме ли не знам вече,но да питам има ли мами вече раждали с епидурална ?Ако да,то как ви подейства?

# 100
аз раждах предното с такава и сега пак такава ще искам . Не знам какво точно искаш да знаеш за как е подействало Simple Smile аз нямах проблем освен че заради много дози по ред причини ми падна кръвното , сатурацията и повръщах 😀но това е защото така стана заради миксираното раждане .

# 101
искам да знам как е подействало,кое точно се променя,кое точно боли или не боли и да точно за такива странични ефекти ако знаете.
Понеже чета хиляди глупости,а също и питах за нея,казаха че само и единствено болката намаля,но пак се усещала и да не рискувам да съм станела инвалид.Все едно това е най-грешното което искам ако съм естествено така ми го обясниха

# 102
Това е като да ти идва цикъла и да имаш брутални болки и да изпиеш хапче и момента в който усещаш как те отпуска след като подейства хапчето. Аз цял живот съм с много болезнена менструация и си знам дойде ли ми -аулин директно … тъ такова е но нали се има предвид че облекчението е по-голямо защото болката е по-голяма. Поставянето на абоката не боли, после усещаш една студена струйка как пълзи по гърба ти нагоре и болката изчезва, поне при мен я сведе само до много лек дискомфорт, щом си говорихме за гел лак със сестрите🤣🤣🤣за мен е най-хубавото решение което успях да взема… преди е имало усложнения но вече смятам че са сведени до минимум, а и съм на мнение като можеш да се облекчиш кому е нужно… най-малкото че ако те е страх от усложнения то цялата бременост/раждане/майчинство си е с толкова много рискове… епидуралната за мен е манна небесна🤣. Не знам защо толкова лекари я избягват, имам чувството че да не притесняват анестезиолога🤣

# 103
айде са инвалид , ама какви са тия хора ужас.Значи виж за всякаква упойка ако повръщаш има няколко причини и това са основно ако ти падне кръвното до степен като на мен че чак да не мога да гледам( но мен ме предозираха защото почнах с естественно и то бяха дози дози дозища ) или ако си ял и пил и бам спешно секцио.
Това с повръщането е особенност на организма общо взето тук ще има разногласия.

Спиналната и епидуралната аз писах в предната тема каква е разликата баш в края.
Има хора които не ги хваща спинална и се налага да се приспят , епидуралната позволява добавяне на дозата.
Някои получават болки в гърба месеци след раждането но това зависи пак от самото поставяне и особенностите на гръбначния стълб. Тук все тая дали е спинална или епидурална.
Някои имат главоболие , това тук е важно да се чисти с много течности в момента в който позволят.
Чувам че много и тук и в януари се оплакват от болки след упойката от самото секцио но аз си направих проучване за моя доктор т никой нее имал такива болки след отпускане на упойката и го отдавам на метода на секцио и подхода.

при естественно раждане слагат епидурална , при секцио спинална , епидурална , пълна Simple Smile

ще опиша моя пример малко по подробно за да разбереш защо ми стана лошо
1) почнах с естественно раждане и бях пила вода 4 часа преди секциото
2) имах 3 малки дози и след това 2 големи дози епидурална заради естественното плюс заради иного родилки се наложи да почакам доктора да извади 2 бебета след като вече ми сложиха упойката , тоест ме предозираха за сметка на две други майки но не съм се ядосвала за това Simple Smile да не си помисли че някой обвинявам

от такива дози ми падна силно кръвното , и не можех да дигаш, после нещо ми направиха не мога да кажа какво не бях в святно състояние , и се осаферих , повръщах малко стомашен сок , и тва е. После от страх да не повърна пих малко вода и на другия ден умирах от световъртеж и това е Simple Smile Другите да споделят техния опит

# 104
Това не звучи никак страшно както го обясниха момичета,бих изтърпяла тт неща.Благодаря ви,та точно това искам да се случи,надявам се поне

Общи условия

Активация на акаунт