Февруарчета 2024 -Тема 12

• 44 614
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Мен точно от мелилакс ме е страх , как ще го сложа , как ще подейства ...

# 616
Мен точно от мелилакс ме е страх , как ще го сложа , как ще подейства ...
А тя написа, че дават Ева Кю. Не знам защо са й дали мелилакс.

# 617
+1 за плакне на устата с една две глътки вода, от толкова нито стомаха може да се раздуе, нито нищо.  И моя батко на 1 месец направи млечница , като започнах да изплаквам след хранене устичката му с една глътка вода не сме имали повече такъв проблем. Отделно сега като пипна кърмата , тя е толкова лепкава , че едно леко изплакване едва ли е проблрм, сега не да му дадеш да изпие 50 млн вода разбира се. като се застои мляко в устата явно понякога се развъждат гъбички(не е задължително естествено). Сега като го уригна малкия и понякога в устичката му се връща бяло пресечено мляко , което ако не се изплакне едва ли е особено приятно да престоява там.

# 618
аз си нося мелилакс с мен . Като цяло при мен е все тая ева ею или мелилакс защото имам такова черво Simple Smile

# 619
Как си, Бочи? Пусна ли те упойката? Имаш ли болки? Изобщо - как си?

И понеже си по Щарк да те питам, ако знаеш, колко време общо продължи операцията? ☺️

# 620
Честито, Бочи! Бързо възстановяване ти желая! Heart Малката да е здравичка и спящо бебче! Sweat Smile Хайде чакам името, вълнувам се!

За кърменето. Само кърмене на поискване. Малки са и ще се забави наддаването, често ще се будят - нормално е. Аз в началото мисля, че промивах с вода, после посреднощите и 1000 ставания започнах да пропускам и накрая спрях, нямахме проблеми. Наскоро гледах някакъв семинар и казаха, че не е нужно, така че сега живот и здраве направо ще го пропусна пък ще видим какво ще стане. Чайчетата са излишни, определено! Пробвах чай от анасон, че се бях видяла в чудо с каката с това НЕ спане и нищо не помогна. Понеже коликите също бяха ужасни и майка ми каза, че едно време са давали анасон с малко захар и сигурно затова с брат ми не сме имали. Е, да ама не помогна. После разбрах, че не е трябвало да го давам изобщо, но поне не навреди.

# 621
Подкрепям за даването на малко вода, колкото да се изплакне устната кухина.

Бочинка, как е в Шейново със стаите - има ли свободни ВИП, по колко жени за в общите? Има ли някакви особености сега покрай грипно-вирусно-ковидния сезон?

# 622
как как , скарах се тука вече в реанимация ! Щот анестезиолога който е на смяна е арогантно лайно !
Значи 2021 когато раждах ни каза да пием повече вода ! Тва лайно тдва питам го и веднага почва да крещи и да се заяжда. Викам защо се заяждате и се държите арогантно. Такива били правилата вика! Викам преди 2 години правилата бяха други при друг анестезиолог. Размета тука ръкавици и спринцовки и си отиде , оплака се на всички акушерки !

Иначе за нормално раждане вип малко вероятно даже аз не попадгах в моя си запазен и малко съм разочарована от леглото.Особенности по край гриповете няма.

Пусна ме упойката , болка не , малко само но не много.
Оперцията 1 час

# 623
Малиии кви са тия хора, бе! 😡
И крайна сметка вода може или не може?

И нещо не разбирам - 1 анестезиолог е за всички операции в този ден ли? Няма ли 2 операционни поне и двама анестезиолози, или? 😀

# 624
  • София
Честити да са всички нови бебоци в темата, да са ви здрави и да ви радват! 🩷🩵
Бързо въстановяване на мамите.
За Шейново днес на регистратура единствено видях това оповестено във връзка с грип и т.н.. По принцип на входа пише да се влиза с маска, ама вътре и вчера и днес си има хора (на прегледи и медицински представители)масово без маски, включително и мъже придружители, които уж не трябяа да се допускат(това беше днес пред 15ти кабинет).

# 625
не бе тоя бастун е на смяна просто тука да ни следи. Иначе крещя мета и нищо не каза

# 626
Здравейте и от мен. Честити бебенца. Днес и Натали се роди, 3740 кг, 53 см, секцио. В крайна сметка познаха, че ще е големичка. Нещо ми измериха кръвно 140 на нещо и 147 на нещо. Дадоха ми Допегит. Дали е нормално след операция да се повиши.

# 627
Да ви е здравичка и много щастлива🤗
А ти бързо да се оправяш❤

# 628
Здравейте, вчера се роди Ирина - 49 см, 3000 грама.
Операцията беше изненадата, имах много сраствания и се проточи малко над час. Странното е, че съм нямала грам оплаквания след първото секцио много бързо се възстанових. Сега след второто се чувствам още по-добре, но определено шашнах лекарите - 2-3-ма ме оправяха накрая. На малката й правят още изследвания, здрава е, не е в кувиоз, но били рутинни, а на мен ми е толкова нетърпеливо да си я гушна.

# 629
Ponyy, Честита и здрава да е Натали💜, голяма бебка, а на теб поздрави и бързо възстановяване🤗

Общи условия

Активация на акаунт