Февруарчета 2024 -Тема 12

• 44 631
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
много ми се ще да ви напиша нещо ама толкова ми се спи , яде , и ме боли че не знам . Определено второто секцио е по болезнено от всякъде. да не ви кажа преди малко как се задавих пред неонотанология и щях да умра от болка в корема

# 661
@Julia N
Разбирам те и на мен първото ми беше доста болезнено, възстановяването бавно, но защо никой не ми сложи обезболяващо и на мен ... пък си казвах, че си ме боли адски много. Confounded Вече поне знам да си искам! Бързо възстановяване ти желая и едно здраво и спокойно бебче да си имате! Purple Heart

много ми се ще да ви напиша нещо ама толкова ми се спи , яде , и ме боли че не знам . Определено второто секцио е по болезнено от всякъде. да не ви кажа преди малко как се задавих пред неонотанология и щях да умра от болка в корема
Звучи ми много страшно това секцио вече. Fearful Трябва адски много да се пазиш сега, пък то не винаги можеш... Кога ще те изписват? Flushed

# 662
Много спокойно стана! Само аз ли не съм родила? 🤪😀
Шегувам се! 😀

Родилите в Шейново биха ли казали каква е ситуацията с таткото - кога, къде и за колко време вижда бебето?

И аз това си мисля, само аз ли останах Grinning

# 663
Аз, аз още съм тук и съм с термин 23. Доктора нали ми каза, че всичко върви като по учебник, но да съм отишла на 15-ти да ми предизвикат раждане. Ако не ме приемели в държавната, където искам да съм отишла при тях в частната. Ние обаче като го обсъдихме в ММ и решихме да си чакам истинските контракции. След последните тонове (резултатите били пак много добри) очаквах следящия да ми звънне и да му кажа какво мисля да правя, но не ми е звънял или писал.
Иначе понеже бяхме болни с каката (аз още малко) и ходих до педиатъра, той е и общо практикуващ и му казах в каква ситуация съм. Определено подкрепи съмненията ни и каза да си чакам, така е правилно. Така че ме успокои, че правилно сме се насочили.
Само се чудим дали да отида др. седмица пак на тонове и да ги пратя на следящия да го пробвам или направо да отида 1 път на частно някъде. Така бях направила с първата бременност.

# 664
Ами, истината е, че на 9 см , преди да ми сложат втората доза от упойката, бях на косъм да искам да ме режат....сега не мога да си седна на д... и пръскам с цикатредината..дано помогне...

# 665
Спокойно и аз още не съм родила 😂
Ако изчака тази и утре вечер, в понеделник ще постъпя в болницата и вторник живи и здрави вадим младежа навън 🤓🤞
Бързо възстановяване на всички ♥

# 666
Честити бебоци, Julia N и Sivona!
Да са ви здрави, а на вас бързо възстановяване.

Тони, завъртя ли ви вече емоцията вкъщи? Пиши като можеш как и кучето прие малкия Simple Smile

# 667
И аз се правя на смела, но познавам болката от и след нормално раждане, ужасно беше🥴
Julia N, на мен ми казаха и оксикорт да си пръскам на шевовете отдолу тогава
Бочи, направо ужас...сега като знам, че може би и аз ще съм секцио заради седалищното бебе и трески ме тресат....какво ще каже утре док🙄
И какво излиза накрая - и при двата вида раждане си има болка....но трябва да се стегнем колкото можем

# 668
Честито на всички майки, здрави бебчета и бързо възстановяване! Герои сте!
И аз още не съм родила хаха иначе пък аз все чувам и чета, че след 2ро секцио по-бързо се възстановяваш и не боляло толкова, но явно зависи. Аз също ще съм с 2ро секцио.

# 669
mlqs, кога ти е термина, че те викат за вторник да раждаш? И аз съм от чакащите, дали няма и аз да закрия темата даже, че съм 24 февруари...освен ако и мен не ме навият за предизвикване де.

# 670
Честито на всички мамчета ❤️ Здрави бебоци и щастливи мами!

При мен пък второто секцио е доста по-бързо възстановяването. Като изключим пост спиналното главоболие, което вече мина, всичко друго е в пъти по-добре.

Първото ми беше по Щарк и се възстанови супер бавно, много ме болеше, имах лохии 40 дни!!!

Сега съм с класическо секцио. Още същия ден се раздвижих. Болките са по-малко, като цяло се чувствам по-добре (изключвам хормоните и нервите).
Днес е десети ден от операцията и лохиите ми приключиха.

Определено класическото секцио за мен е в пъти по-добре от Щарк.

# 671
И аз съм от чакащите мами (термин 28.02). През последните дни се чувствах много зле, разходките бяха невъзможни заради болезнени "бодежи" в долната част на корема. Чак си мислех, че ще родя на улицата, едвам се върнах вкъщи онзи ден. Но днес и вчера не се усеща така, сякаш всичко отшумя, даже днес, чистих, подреждах...Мисля че се получи така откакто спрях магнезия и но-шпа. Е, успех на чакащите и дано всичко е наред. Честити да са всички бебоци!

# 672
И аз имам такива бодежи. Все едно нож или игла ме боцка. Явно бебето тежи много вече..

А това за леглото не е вярно 😀😀 на нашия бебок леглото е готово от декември, а него още го няма.

# 673
Термина ми е за 20.02 , трябваше да изберем дата от 12  , а аз исках през тази седмица, но ми казаха че била рано 🫣
Във вторник точно влизам в 39 седмица

mlqs, кога ти е термина, че те викат за вторник да раждаш? И аз съм от чакащите, дали няма и аз да закрия темата даже, че съм 24 февруари...освен ако и мен не ме навият за предизвикване де.

# 674
  • София
Аз също съм от чакащите. Терминът ми е на 22.02, онзи ден бях на преглед, все още нямам разкритие, а шийката ми миналата семица беше 3 см, та имам чувството, че май ще иде за края на февруари, ама да видим.

Общи условия

Активация на акаунт