Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 888
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Моля, предложете ми поне два бюджетни парфюма мъжки за момчета около 20 годишни.
Versace Eau Fraîche

Rasasi Daarej Pour Homme

Iceberg The Iceberg Men

Hugo Boss Hugo Energise

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 17:50 от LSF MCMXIV

# 256
Моля, предложете ми поне два бюджетни парфюма мъжки за момчета около 20 годишни.

Missoni Wave, Rochas L'Homme

# 257
Здравейте, къде мога да намеря този парфюм?

https://www.notino.bg/la-prairie/silver-rain-collection-parfjumn … za-zheni/p-60828/

# 258
  • София
За съжаление, само в ибей на много високи цени. Ако някъде в чужбина е изостанал в някое парфюмерийно магазинче в малък град...

# 259
  • The Evergreen State
Влизам набързо да споделя какви ги сътворих - открих за без пари направо Sira Des Indes Jean Patou. Спомням си че го пробвах в далечната 2006, точно беше излязъл и беше зареден в мола в София в близост до НДК (от другата страна на моста, не помня името на мола). Спомням си че го харесах много, това беше най-екзотичния аромат който бях помирисвала. Чакам си поръчката с нетърпение и ще споделя впечатления като дойде.
Гиганта LVMH купи тази марка преди време, но тя се изгуби незнайно къде. Нищо тяхно не съм виждала отдавна. Това парфюмче беше на разпродажба в един сайт за по малко от 20 долара 30 мл и реших да го приютя макар че нямам вече място за толкова парфюми.

Днес бях с Мон Герлен, отдавна не го бях слагала, у дома го харесаха веднага и ми стана приятно.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 09:13 от Athena

# 260
  • Варна
Аз пък имах неблагоразумието да пробвам Xerjoff Verde Accento. Отдавна не бях припадала така по аромат. Първоначалните нотки ме върнаха години назад в спомен за Sculpture by Nikos.
Влизам тук за развлечение, приятно ми е в темата, но определено е вредна Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 261
Кога се очаква в България да пристигне Dior Miss Dior Parfum?

# 262
Скоро, но не казват точно.

# 263
Тази и съседната тема за изпитаните сайтове наистина са малко вредни 😛
Видях, че в Монна има мостри на Tiziana Terenzi и забърсах Orza и Orion.
Ами какво да ви кажа - и двата парфюма много ми харесаха.
Orion ми е доста по-мъжки, но аромата му е божествен❤ може и моят нос да е сбъркан, но ми напомня леко на Dior Sauvage и Montblanc Explorer, просто тях познавам.
Orza за него не знам какво да кажа. Замириса ми на пролет и слънце. Има вайба на Kirke и Erba pura, но ми се стори много по-нежен и изящен. Влюбих се, но цената не знам дали ще я преглътна и ще си остана с мострата.😂

Толкова се въудошевих, че поръчах мостри на още два аромата - Tabit и Moro di venezia.
Набелязала съм още от техните аромати за проба.

# 264
Нов Килиан!

Иланг иланг, тиаре, кокос, ванилия, лабданум, гуаяково дърво.
Звучи като още един парфюм с аромат на плажно масло, но определено бих го тествала.

# 265
Аз пък имах неблагоразумието да пробвам Xerjoff Verde Accento. Отдавна не бях припадала така по аромат. Първоначалните нотки ме върнаха години назад в спомен за Sculpture by Nikos.
Влизам тук за развлечение, приятно ми е в темата, но определено е вредна Stuck Out Tongue Winking Eye.

Този Sculpture го купих на сляпо в една забутана парфюмерия в чужбина преди няколко години и беше много сполучлива покупка. Още си го държа, слагам го лятото най-вече, но пестеливо, че вече го няма :/ Много любим аромат.

# 266
Дали някой е купувал този парфюм?
Обожавам фрезия, но не във всеки аромат, който го съдържа, я надушвам достатъчно. Търся нещо, в което тя да преобладава.
Пробвала съм фрезията на Jo Malone, харесва ми, но е нетрайна за цената си.

# 267
  • Germany
Не съм го купувала, но познавам парфюма. Фрезията е основно във връхните нотки, след това е доста тих, предимно чист и мускусен невзрачен парфюм. Спокойно можете да го пропуснете. Тази линия на Берду е доста тиха и по мое мнение несполучлива, освен ако не търсите неанжажиращ одеколон за ежедневна употреба.
Най-добрата, реалистична и красива фрезия за мен е Ofresia Diptyque
Това е ароматът на букет от жълти и бели фрезии в началото на март. Времето е студено и ясно, ароматът на фрезията е кристално чист, жълт, цетен, с фини плодови фасети. Уловен е и ароматът на цветарския магазин, в който са аранжирани фрезиите - свежа зеленина, пулверизирана и сочна, жилавите дръжки на растенията в него, деликатното пиперено усещане от окастрени стъбла и листа, лек аромат на сладка дървесина от дървените плотове на магазина. Много красив и много реалистичен природен парфюм, почти без никакво развитие, но пък това цветно и хладно усещане за фрезия е там през цялото време. Много добра трайност има при мен. За мен няма по-добра фрезия от него на пазара.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 15:13 от kovatcheva

# 268
Прекрасно описание, благодаря Ви за препоръката, ще го потърся. Направо се пренесох в цветарския магазин Simple Smile

# 269
Бях в прити шоп и ми казаха, че новият мис диор ще е наличен от другия месец. А аз се влюбих в новия Нарцизо Родригес и възнамерявам да си го купя съвсем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт