Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 980
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
  • The Evergreen State
Няколко ванилени предложения, ванилията е забъркана с други ноти но се усеща:

Lancome Hypnose, Elie Saab Girl of Now, Dior Hypnotic Poison, Dior Addict, който и фланкър на Guerlain Shalimar. Аз оригинала Shalimar не мога да нося и съответно не го препоръчвам без тест, но всичките му останали вариации са носими и красиви парфюми и всичките имат ванилия в базата.

# 391
Здравейте, бихте ли ми препоръчали парфюм, който мирише на 'чисто' и на 'бяло'? Може да има и допълнителна нотка, (дори и цветно, но не обезателно). Но основния аромат да е на 'чисто'. Незнам дали има такова нещо. 🙂

Maison Margiela bubble bath
Clean warm cotton

# 392
Не мога да не се похваля, че вчера направих добър пазар на два любими аромата.

Първият- доста античен, но ужасно любим.
Вторият лимитка и може би единственият, от който съм успявала да изпръскам 50 мл за два месеца- явно друго през онова лято не ми е и минавало през ума да ползвам.

# 393
  • София
Някоя забърса ли нещо от 8 мартенското намаление от Нотино?

# 394
Аз пък днес преоткрих красотата на Dune Christian Dior.
Да, реформулиран е, но пак е разкошен, особен, различен.

# 395
Gyokuro Очаквах чай и тубероза, а изненадващо  върху мен ухае на букет свежи пролетни цветя с все плътните зелени листа -  лалета, нарциси, кокичета, фрезии. Малко съм хремава и не мога да го усетя добре, но околните го харесват много.
ММ го намира за класически, нежен дамски аромат.
100 мл ми се струва ужасно много, бих го разделила с някой.

Naughty Fruty още не съм го взела от офиса на куриера - за него съм нетърпелива, сливи и тютюн би трябвало да е разкош.

# 396
Здравейте, бихте ли ми препоръчали парфюм, който мирише на 'чисто' и на 'бяло'? Може да има и допълнителна нотка, (дори и цветно, но не обезателно). Но основния аромат да е на 'чисто'. Незнам дали има такова нещо. 🙂
byredo - blanche & la tulipe

Имам ги и двата и многократно са ми казвали, че миришат на "чисто", "бяло", дори "на сапун Rolling Eyes". Като минус - не са особено трайни.

# 397
Искрено ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори за бял и чист аромат. Тези дни, имам ли време ще ходя да 'душа' аромати. 🙂 Ще споделя, ако харесам нещо.

# 398
За мен най-чистият мирис е на Черути 1881. Супер евтин е и ми мирише на лайка и пране.

# 399
Signature на Montblanc - страхотен парфюм е, различен, запомнящ се и напълно отговарящ на изискванията ви за чисто и “ бяло”.

# 400
  • виртуално
От три дни разносвам NR For Her Musc Nude и все повече ми харесва, и все се чудех на какво ми напомня ... докато днес не седнах да си припомня какви парфюми съм имала ....
И да , твърдо за мен и на моята кожа това е една леко обновена версия на Givenchy Amarige, но с доста по-добра трайност сравнение с новите преиздавания.
Нямам представа дали просто аз правя някаква асоциация или наистина има нещо общо, но съм доволна че му дадох шанс

# 401
  • Sofia
Много е хубав Narciso Nude, но аз се влюбих в My way Nectar. Най-неочаквано. Харесвам серията (без ирисовата версия), имам ги и си ги нося, но не винаги съм в настроение за тях. Освен това, не обичам круши в парфюм и затова подходих много предубедено към новата версия, но толкова много ми харесва! Трети ден го нося и все повече ми харесва (а се надявах да се разочаровам нещо). На всичко отгоре има брутална трайност, повече от 12 часа се усещаше на китката ми, а напръскан както трябва след душ се задържа повече от 10 часа. Сега ще го дебна на добра цена, че вече ме е срам от мене си...

# 402
Днес нося новия Диор.
О, Мосю, о, Кралю, какво си направил ти за Диор?
Милост няма този човек и твори красота, която извира явно от душата му.
Парфюмът се продава от днес онлайн и в магазина на Прите шоп, има го и за проби. Отидете и вижте, думите са излишни.
Ако сте далеч, нямате възможност за проби и харесвате силно линията, стреляйте директно и се пригответе да ви обсъждат.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 17:16 от densi

# 403
  • Sofia
densi, имай милост, дай малко излишни думи, че до утре ще се гътна Simple Smile)))

# 404
Densi, ти нямаш сърце ....

Общи условия

Активация на акаунт