Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 988
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, за този ли говорите?
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Parfum-2024-89584.html

# 406
Денси, аз също чакам с нетърпение малко излишни думи за парфюма на диор Simple Smile

# 407
# 408
Аз доколкото разбрах новия Мис Диор бил кръстоска между Miss Dior Cherie, Blooming bouquet и Absolutely Blooming ( плюс патчулито от Coco Mademoiselle).

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 21:24 от Dewi D

# 409
Новият Диор е много по- силен, плътен и интересен от предшествениците си. Има невероятни ягоди, плодове, цветя, карамел и пачули, много пачули в базата. Тя е побъркващата за мен, оказва, че пачули с ягоди е невероятна комбинация. Силен, много траен аромат.
Няма много общо с цветния Blooming bouquet. Това е сладка, интензивна версия. По- скоро, като Miss Dior Cherie, но има разлики.
Много хубав парфюм е при мен.

# 410
ай, ай, ай, Денси, вкарваш ме в грях! хаха Simple Smile
бях си обещала да не купувам до пролетта нов парфюм. Явно в моя дом ще дойде по-рано.

# 411
  • Бургас/Пз
Денси, кой от двата е, не мога да се ориентирам
1. https://prettyshop.bg/products/miss-dior
2. https://prettyshop.bg/products/miss-dior-parfum

# 412
Вторият.
Miss Dior Parfum
Трябва да пише Parfum.
Изчакайте намаление, постоянно правят. И разбира се, пробвайте, ако има възможност.

# 413
  • Бургас/Пз
Вторият.
Miss Dior Parfum
Трябва да пише Parfum.
Изчакайте намаление, постоянно правят. И разбира се, пробвайте, ако има възможност.
Благодаря много за бързия отговор. Ама много ми е хубаво да чакам парфюм , който знам само по твое описание. Все едно някой ми е завързал очите и ме чака най страхотната изненада. Дасега три парфюма съм купила на сляпо след твои ревюта и трите са 10 от 10 за мен и моя вкус. 🥰🥰🥰

# 414
Хах ..пак с 3 ,сте добре 😁. Аз с поне 10 от дизайнерските.😁. И още 5-6 в "изчакващ режим " . Но ,както съм казвала,явно имаме сходни вкусове.. Денси е Топ!

Тенкюю ,мили  съфорумци! Пишете страхотни ревюта,мнения и тн❤.
И във ФБ групите също, страшни ревюта. Ако сте и тук "Шапка долу.. "-
Благодарение на вас ,заплатата ми отива в Еконт и Спиди-😁😁😁, .но пък се сдобивам с красотички и ми е гот 😁❤🥂. Спокойна вечер 🥰

# 415
  • Бургас/Пз
3 са само без тест и изцяло на сляпо. Иначе не ми се мисли колко са 💁

# 416
3 са само без тест и изцяло на сляпо. Иначе не ми се мисли колко са 💁

Даже и  не ги тествам.  Знам,че ще ми харесат, още четейки ревюто.Без майтап 😁.

# 417
Благодаря ви за милите думи момичета, но пробвайте, винаги когато можете. Трудна е работата с парфюмите.❤

# 418
Аууу колко исках Cherie , ако се доближава дори и малко го взимам без да се замисля .

# 419
Честита Баба Марта момичета и момчета!
Да сте бели и червени като мартеничките засмени!

Идвам с едно питане Как е като трайност този парфюм отдавна го следя и мисля да стрелям.
Всяко едно мнение за аромата ще ми е от полза

Общи условия

Активация на акаунт