Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 70 008
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
Аз много го харесвам ,за трайност не мога да дам мнение-при мен нищоо не седи кой знае колко дълго на кожата.
Иначе е красив аромат, аз усещам и кокос и ванилия .

Аз имам интенз версията.

# 421
Рядко посягам към Alien Godess, малко ми е сладък и лепкав за лятото, трайността е средна, при мен макс 4-5 часа издържа. Кокоса се усеща отчетливо и като цяло носи вайба на лосион за слънце. Според мен интенз версията е значително по-добра и бих ви препоръчала нея да закупите.

Честита Баба Марта!

# 422
Привет! Честита  Баба Марта! Бъдете здрави!

Jardin Exclusif Mancera -подходящ ли е според вас за сезон-пролет лято? Харесала съм  си други Мансери и Монтали,но са повече за  студено време. Търся по пролетно- летен парфюм на Мансера или Монтал.Днес събудих  с идея ,че трябва да си взема ,някой от тях също😂🫣.

# 423
Подходящ е,да.

# 424

Jardin Exclusif Mancera -подходящ ли е според вас за сезон-пролет лято? Харесала съм  си други Мансери и Монтали,но са повече за  студено време. Търся по пролетно- летен парфюм на Мансера или Монтал.Днес събудих  с идея ,че трябва да си взема ,някой от тях също😂🫣.

Ако обичате кокос пробвайте Coco Vanille на Мансера. Holidays също е хубав, но има лека горчивина която усещам в него.

Daydreams, Intense Tiare са хубави за лятото, но при тях има типичния аромат на плажно масло.

# 425
  • София
Скрит текст:

Black Candy за пролетно летен, опитайте Mancera Pink Prestigium - мисля, че това е Вашият избор. Hands Ok Hand

Скрит текст:

# 426
Привет и честита Баба Марта. Искам да се похваля с новото ми попълнение - Tom Ford Myrrhe Mystere. Невероятен е. Изключително изискан и комплексен - определено има характер.

# 427

Идвам с едно питане Как е като трайност този парфюм отдавна го следя и мисля да стрелям
Скрит текст:
.
Всяко едно мнение за аромата ще ми е от полза
Трайността е средна към ниска, няколко часа, ароматът не е интензивен и мега излъчващ. Ако се цели зашеметяване на глави и носове, както виждам, че се търси почти винаги, не е това парфюмът. Simple Smile
Обожавам го, особено лятото и особено на морето.
Според мен, обаче, интенз версията е коренно различен парфюм, не са взаимозаменяеми. Аз предпочитам този, който си показала.

# 428
Кой е най-трайния парфюм, който сте ползвали?

# 429
На моята кожа (суха и хладна) нищо не излъчва особено или трае дълго, но alien goddess ми е 6-7 часа, колкото повечето ми парфюми. Като нося него и любимия Angel nova не ги усещам особено, но комплименти валят. Даже за alien goddess две жени са ме питали дали не съм с нещо на Mugler. Интенз версията не ми е лятна.я
На мен Делина ексклузиф е най- траен, а валая най- излъчващ. Имам амуажи, нишанета, няколко араби, килиан и т.н, но явно на мен ПДМ най- много излъчват и траят Grinning Докато за повечето хора Guidance например е чудовище, така че е индивидуално.  Имам и един много стар Нина Ричи лилавеещ с панделка от летище за 25-30€ купен като студентка, държал ми е 12 часа Grinning Roses vanille също ми трае и излъчва, но не го нося вече, angels share също ми се носи на талази, но е под 6 часа.

# 430
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не броя разни смърдоляци, дето се опитвам неистово да ги изтъркам от кожата си със сапун, но от парфюмите, които харесвам и нося най-трайни (да ги усещам аз, но и околните) са Guidance, Oud Satin Mood и Бакарата. Буквално до следващото изкъпване се усещат. Не съм правила тест за повече от 24 часа, но съм сигурна, че и на 48-мия ще се усещат. Сега всякакъв тип La vie est Belle, черната орхидея, разни пойзъни, сладки бомби са много  осезаеми за околните, въпросът е приносителят им дали си ги усеща.

Сега се сещам и за един от ексклузивната серия на Ланком, някаква роза с oud беше, жесток сияж има. Взех си отливка и мисля, че ще ми стигне до края на живота. 100 мл ще трябва да се завещават на внуците.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:28 от gadamer

# 431
  • Асеновград
Alien Goddess много си го харесвам, а интенз версията нещо не ме впечатли или поне не на пръв поглед, имам обикновенния годес.
При мен е траен, даже първия половин час не ми харесва толкова, и ми е много силен, после средните и базовите нотки много ми допадат и го усещам поне 6 часа. И за мен не е летен изобщо, все още не съм го пробвала лятото де но мисля че ще ме задуши.😅

А най-трайният парфюм който имам и изобщо не знам дали има по траен от него е Coco Rem на френската марка Remenecence, ако нещо не съм объркала в името, не са супер известни, и ги няма на много места, нямам опит с друго от марката но този кокос ми отвя главата с издържливост, държи едни 24часа със сигурност, а по дрехи се усеща и до 36часа, не преувеличавам.😅😅🤍

# 432
Ех, излиза ми реклама за 15% отстъпка на Dior Miss Dior Parfum в Дъглас, обаче като цъкна в сайта, уви🥲. Ще се взима за 8-ми няма как, не мога да чакам.

# 433
Aз го поръчах снощи късно с 20 % отстъпка от Дъглас. Дано да ми хареса, че пак е на сляпо.☺

# 434
Кой е най-трайния парфюм, който сте ползвали?

На моята кожа- Коко Мадмоазел.
Имам нов фаворит, за съжаление е есенен аромат,  ще си чака търпеливо реда:

Общи условия

Активация на акаунт